Hele tohle sem včera absovloval, říkal mi to můj nejmenovaný kamarád:
Moje sestřenka tvrdí, že jí pronásleduje zlej duch nějaký ženský a že jí různě škodí a našeptává, říká že jí občas vidí, prej blond ženská ve svatebních šatech, že prej jí našeptává hnuný věci, aby někoho zabila nebo a tak. Tohle říká od doby, kdy byla v Londýně a na exkurzi v Tower Bridge, kde bylo vězení a říká se že tam straší duchové mrtvejch vrahů a kriminálníků. Prej se jí dělaj samy od sebe na těle modřiny a škrábance, když mi to vyprávěla, tak brečela, že už to nemůže vydržet, co má dělat. Moc jsem jí to nevěřil. Nedávno jsem si stáhnul program do kompa Audacity na nahrávání zvuku přez mikrofón. Dneska byla sestřenka u mě, tak jsem navthnul že to zkusíme, říkám jí "zavolej tu tvojí kurvu, co ti ubližuje", chvilku mlčela a pak říká "už je tady!, moc jsem jí to nevěřil, ale v úplným tichu jsem zapnul nahrávání asi na minutu. Když jsem si to přehrál, bylo tam slyšet hnusnej ženskej hlas jak říká: "kill....him" a ještě se to pak zopakovalo víc nahlas. No má z toho husí kůži. Protože jestli jí opravdu našeptává aby někoho zabila, tak jsem to opravdu nahrál.
No a ktomu mi dal takovou nahrávku, v případě zájmu jí sem kdyžtak pošlu, sice se mi zdá, že na ní nic není, ale i tak se vás chci zeptat nemáte někdo skušenosti z duchy mrtvých lidí a jak odvolat ono prokletí?