• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILANLXRDuchové,Poltegaister,strašidla unás..aneb místo kde jsem něco takového zažil,doporučení na místa kde přespat a něco nadp
    FUNNATEKK
    FUNNATEKK --- ---
    ARAGONIT2: LoL :D Kámo. tak kdyby jsi potkal tzv. silnou bytost. Tak by jsi se vrátil šedivej. Já mám bohužel vlastní zkušenosti a věř mi když říkám že sem si s tím nechtěl pokecat a mít co dočinění.
    Pleteš si vyvolávání s pozorováním anomalii. Proti tomu člověk nemůže nic namítnout. To je to co jsi schopen pozorovat na spec. místech, většinou se jedná nejen o třeba rituální místa, hřbytovy a tpd. Ale ovlivnuje to podloží, spodní vody, druhy nerostů, radiace. Jako druhou kategoriji beru místa kde došlo k tragedijím, masivním vražedám kde se jedná právě třeba jen o echa který se vtiskly do lokality. Třetí stupeň sou zablouzený duše. Většinou nejsou pozorovatelné, bývají netečné pokud se nejedná o opravdu nashromážděné zlo. Pak je pro mě 4 stupeň. A to sou místa kde ti nikdo nevydrží bydlet. dělá se ti tam špatně jen tam přijdeš, Trpíš úzkostí, někdo se tam třeba i zblázní. No a last sou místa kde prostě zmizíš. Něco málo se o tom můžeš dočíst.
    Zahrávat si stím je blbost protože si to můžeš odnést i domů a bude to terorizovat tebe, rodinu atpd.
    Při nezprávně provedením rytualu nejde ani o to jestli to řpivoláš ale jestli to pošleš z5. to je ten průser. Protože stačí píčovina a bude to na tom místě porád. Šance že kontaktuješ svého zemřelého je téměř nulová a to pouze v případě že zesnulý stále setrvává na místě.

    Prostě mě nepřesvědčíš. Je to blbost. Lepší cestovat po anomálijích, zajímat se zdálky. Studovat to nonkontakt a nezahrávat is s něčím čemu je možný prd rozumět.
    ARAGONIT2
    ARAGONIT2 --- ---
    FUNNATEKK:
    No, já moc číst nechci, spíš na to raději přijdu svou cestou, možná už jste si všimli, že v každé knížce píšou i o tomhle úplně něco jiného.
    S ježíšem to je příklad, nejsem křestan, ale v Ježíše nepochybuji, ikdyby nikdy neexistoval, víra tolika lidí z něj udělal všemocnmou živou bytost!
    A berličky větší či menší potřebuje skoro každý, zvlášt na začátku, navíc, silnější bytost může být často zkratka ve vedení a pomoci..
    Tady je jistě spoustu "ztracených duší" ale jistě se tu najde i nějaká bytost na vyšší úrovni.
    Když jsem nedávno přespal na zřícenině hradu, potkal jsem několik silných bytostí, ale i spoustu takových ztracených duší a bylo to celkem silné setkání, doporučuji každému kdo chce vyvolávat, pro začátek..:)

    https://i.nahraj.to/f/21ab.JPG
    https://i.nahraj.to/f/21aa.JPG
    FUNNATEKK
    FUNNATEKK --- ---
    ARAGONIT2: Hele man. Nevím jestli víš něco o magiji. Ale tohle je prostě dark side.

    Máš pravdu že v naší rovině bloudí hodně duší, ale sou to duše poznamenané, ty který nemůžou odejít.
    Další věc je že spousta jakože duchů je pouze odraz události, v podstatě zbytková energie. Pak máš poltergeisty a taky Eternály. A to je ouplně jiná záležitost. A věř mi že ani jedno kontaktovat nechceš.
    Ohánět se něčím tak pochybným jako je křesťanská víra a nějaký ježíšové. Tvl. To bych radši šel po žhavým uhlí než se tímhle bránit nebo posilovat.
    Proč myslíš že nejvíc posednutejch pochází z silně křesťansky věřících rodin? Páč sou to slabý kusy který potřebujou berličky.
    Pravá nekromancie potřebuje opravdu silného ducha toho co vyvolává, dál se používají obětiny a rituály z kterejch se ti bude obracet žaludek.
    Ne prostě ne. Je to bulshit.
    To jako správnej skautík budu kontaktovat max pizza delivery. Tam mi můžou tak možná poslat zpálenou kůrku :D
    A propo přečti si něco o šamanizmu a tradičních náboženstvích.
    Naši zesnulí nás navštěvují pravidelně a dohlížejí na nás. Ale sou to nekonstantní formy.
    Není třeba vyvolávat. Stačí naslouchat.

    ARAGONIT2
    ARAGONIT2 --- ---
    FUNNATEKK:
    může i nemusí to tak být, jak víš že to nemáš dělat?A jaký způsobem?Nehledě na to, že slovní spojení vyvolávání duchů je nic neříkající a všeobecné.
    Např.Spoutu duchů nemusí člověk ani přivolávat, protože jsou "poblíž" stejně jich tisíce chodí mezi námi, takže je jen na nás jestli chceme komunikovat nebo ne..
    Když by jsme se drželi běžného pojetí vyvolávání duchů konkrétních bytostí, lidí zemřelích, je samozřejmně důležité si odpovědět proč to chce kdo dělat a zda to může nečemu dobrému posloužit.
    PAk také jde o to, jakým způsobem, jeden léčitel z č.r. dlouho vyvolával tím nejhloupějším způsobem, jaký se praktikuje na školních výletech, pak se po čase dostal z toho do blázince, pak po delším čase se vrátil do běžného života a začal vyvolávat tak, že se před vyvoláváním spojil s Ježíšem a požádal ho aby skrze jeho moc k němu pustil jen bytosti, které k němu můžou přijít a můžou být pro sebe vzájemně darem..
    A to je jedna z cest, přivolat na svou stranu silnější a vyšší moc než jakou kdy budeme schopni my disponovat, aby nám pomohla ve věcech neviditelných, o kterých nemáme ani páru...
    FUNNATEKK
    FUNNATEKK --- ---
    ARAGONIT2: Pořád je to necromancie. Ať se na to podíváš jak chceš taháš za nitky tam kde nemáš. To že ti někdo řekně že se napojí na tvého zesnulého je blbost. Buď to dělají šarlatáni. A nebo lidi co rozmlouvají z bůch ví čím a to je manipuluje. Prostě to nedoporučuju.
    ARAGONIT2
    ARAGONIT2 --- ---
    není to spíš o tom, že málo kdo umí vyvolávat dobře a bezpečně?Vyvolávání může být úžasně přínosné, stejně jako zničující, bez důkladné přípravy roven skoku z okna z budovy tak vysoké jak velká je naše nepřipravenost...
    FUNNATEKK
    FUNNATEKK --- ---
    GISELLE_FATALE: Nevyvolávat duchy pls. Je to o hubu. Tohle nemá s našimi zemřelými co dělat. Nepoužívat ani tabulky. Naši zemřelý nás navštěvují sami. Pokud nejsi citlivější aby jsi je vnímala tohle ti nepomůže.
    ARAGONIT2
    ARAGONIT2 --- ---
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    ABAP: Ani takové vlákno nevedeme;)
    ABAP
    ABAP --- ---
    A zkousel tady nekdo vyvolavat ducha osoby, ktera jeste nezemrela ?
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    GISELLE_FATALE: Takové vlákno tu není. :)
    GISELLE_FATALE
    GISELLE_FATALE --- ---
    Zdravim. Marne hledam nejaky vlakno o vyvolavani duchů.. Mohl by mne prosim nekdo přesměrovat??:))
    ELI_SKA
    ELI_SKA --- ---
    ARAGONIT2: fuj, tam jsme v neděli jeli z hor a zrovna jsme na tu křižovatku nadávali.. :O
    Opodál nás navigace kvůli objížďce nahnala na polní cestu, která byla hodně strašidelná. Na cestě stálo rozvícené auto mezi poli , dětská rukavička na větvi :D, zahrazená cesta hroudou, přítel si ještě udělal srandu, že přestává jet auto, no měla jsem skoro před infarktem
    ARAGONIT2
    ARAGONIT2 --- ---
    MYSTERY HUNTERS CZ - Náš výzkum - KŘIŽOVATKA SMRTI U SLOUPU I.
    http://www.mysteryhunters.estranky.cz/clanky/nas-vyzkum/krizovatka-smrti-u-sloupu-i..html
    CHORBON
    CHORBON --- ---
    GLOBETROTTER: myslim ze to neni editovany ale nekdo stoji vlastne po prave ruce fotografovi ktery si stoupnul tak aby to skoro zapadlo do tech dveri za tim sklem ktere dela ten odraz driv tak filmari delali triky aby mohli natocit "ducha"
    HAYES
    HAYES --- ---
    GLOBETROTTER: je naprosto zretelne videt, ze ten duch je vlozeny obdelnikovy vyrez z jineho obrazku. Tvurce si ani nedal praci, aby vyretusoval prechod.
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    HAYES: Nevidím. Když to přiblížím, tak to není o moc lepší, sám nemám lepší fotku, jen jsem ji uřízl, ale nezmenšoval. Můžeš prosím prozradit, co tam závadného mám vidět? Díky.
    HAYES
    HAYES --- ---
    GLOBETROTTER: nejenom ze to fake je, ale navic udelanej pekne amatersky. Jestli to nevidis, tak si to nazoomuj...
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    ASAFA: Omlouvám se za zpoždění, neměl jsem tu fotku k dispozici a páčil jsem jí z dotyčného dost dlouho. Kvalita "nic moc". Ale jak jsem psal, věřím, že to není fake.

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam