ARAGONIT2: LoL :D Kámo. tak kdyby jsi potkal tzv. silnou bytost. Tak by jsi se vrátil šedivej. Já mám bohužel vlastní zkušenosti a věř mi když říkám že sem si s tím nechtěl pokecat a mít co dočinění.
Pleteš si vyvolávání s pozorováním anomalii. Proti tomu člověk nemůže nic namítnout. To je to co jsi schopen pozorovat na spec. místech, většinou se jedná nejen o třeba rituální místa, hřbytovy a tpd. Ale ovlivnuje to podloží, spodní vody, druhy nerostů, radiace. Jako druhou kategoriji beru místa kde došlo k tragedijím, masivním vražedám kde se jedná právě třeba jen o echa který se vtiskly do lokality. Třetí stupeň sou zablouzený duše. Většinou nejsou pozorovatelné, bývají netečné pokud se nejedná o opravdu nashromážděné zlo. Pak je pro mě 4 stupeň. A to sou místa kde ti nikdo nevydrží bydlet. dělá se ti tam špatně jen tam přijdeš, Trpíš úzkostí, někdo se tam třeba i zblázní. No a last sou místa kde prostě zmizíš. Něco málo se o tom můžeš dočíst.
Zahrávat si stím je blbost protože si to můžeš odnést i domů a bude to terorizovat tebe, rodinu atpd.
Při nezprávně provedením rytualu nejde ani o to jestli to řpivoláš ale jestli to pošleš z5. to je ten průser. Protože stačí píčovina a bude to na tom místě porád. Šance že kontaktuješ svého zemřelého je téměř nulová a to pouze v případě že zesnulý stále setrvává na místě.
Prostě mě nepřesvědčíš. Je to blbost. Lepší cestovat po anomálijích, zajímat se zdálky. Studovat to nonkontakt a nezahrávat is s něčím čemu je možný prd rozumět.