cau, a opet jsem v koncich.
Parkrat se mi uz stalo, ze stroj behem pohybu v nektere z os "zamrzl" na pul vteriny, ozvalo se straslive zabruceni z motorku a posleze jel dal.. blby je, ze v techto pripadech si rozsynchronicuje souradnice a dal pali na spatne misto... a vlastne nevi, kde se momentalne naleza.
Dnes se mi to opet stalo, vysledkem je zkurvena deska preklizky za cca 1200,-
Tak jsem trochu zapatral, a jedna vec mi prijde divna.
Kdyz zatlacim do voziku s hlavou nebo do portalu (obcas se to stane v ose X i v ose Y), vozik jede, jede a najednou "cukne". Sundal jsem tedy hnaci reminek mezi motorem a pohonem voziku, a v takovem pripade vozik necuka. po nandani motorku jo.
Zajimalo by me, zda je to bug or feature - zkratka pokud zenu krokovy motorek neelektricky (rozumej "mechanicky"), zda je mozne/obvykle/whatever, ze by se mohl na okamzik "kousnout" a zase pokracoval dal v otaceni. IMHO by mu to melo byt uplne jedno, nicmene temto cinskym skvostum to evidentne jedno neni. A obavam se, ze ono sekani predvadi - byt mene casto - i pri pohonu elektrickem. Muzete mi nekdo objasnit, jak vypada idealni chovani krokoveho motorku?zda tam treba neni nejaka "pojistka" proti prilis velke uhlove rychlosti? ci zda je uvedene chovani opravdu bug? dik moc.