• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    POLOVIBlackBerry
    POLOVI
    POLOVI --- ---
    FIELDMAN: piznej se ze tys ten manual k telefonu porad necet :D
    FIELDMAN
    FIELDMAN --- ---
    VASUCEK
    VASUCEK --- ---
    Potřeboval bych radu zkušenějších, o BB nevím takřka nic. Na 8900 Curve je nastaven firemní exchange mail a synchronizace probíhá bez problémů. Když udělám cokoli v BB, promítne se to i v outlooku. Mám však jeden zásadní problém - nefunguje to opačně. Když totiž přečtu nebo vymažu mail v outlooku v BB se to nijak neprojeví.

Měl by prosím někdo nějaký nápad co s tím? Díky!
    SHARECK
    SHARECK --- ---
    Ahoj,
    máme nějaký problém na serveru, a tak potřebuji synchronizovat data organizátoru (kontakty, kalendář...) po kabelu z PC.
    V Desktop manageru se mi však při nastavování jednotlivých objektů synchronizace vždy rozevře menu dané položky, ale po jeho vyplnění se položka v menu opět odškrtne.
    V praxi to znamená, že je pro mě nemožné si zapnout synchronizaci.
    Máte s možnostmi přímé Outlook synchronizace či přímo s tímto problémem někdo zkušenost? Už jsem si to zkoušel nastavit v XP i 7, ale v obou systémech se program chová stejně...
    POLOVI
    POLOVI --- ---
    RADYN: srovnavat curve s lowend nokiiema bez os je trochu nestastne :)
    POLOVI
    POLOVI --- ---
    RADYN: ona taky curve je lowend rada a kdyz se mluvi o BB maj vetsinoou na mysli ty lepsi modely s vetsi baterii :) ja na 9700 internet jede porad neco, emaily sms bbm co chvili volani prumer, gps pustena porad a taky 2 dny :)
    PIZI
    PIZI --- ---
    RADYN: Nevim jestli to curve ma, ale me dost zralo kdyz jsem nechal zaple gps. Vypnout v nastaveni.
    POLOVI
    POLOVI --- ---
    SCHEEZE: ja kdyyyyysi videl vizualizace nejakeho studia krome toho ze to byly pohyby v ruznych otevrenych krajinach mestech a tak a pomerne velke tak me udivilo jak hw nenarocne to je i kdyz to bylo cele flash v nejake vysoke kvalite tehdy mi doslo ze iv tom flashi se to musi umet a pak to jede:D
    SCHEEZE
    SCHEEZE --- ---
    POLOVI: nerad bych se pouštěl do debaty o Flashi. Ten mi zas až tolik nevadí jako mi strašně vadí Flash programátoři protože neznám jediného který by dosahoval programátorských kvalit teenagera a ještě k tomu jsou to kokoti :-D Omlouvám se za OT. Jsem naštvaný a strašně zklamaný že to budu podporovat protože chci pár drobností vyrábět pro mobily :-(
    POLOVI
    POLOVI --- ---
    SCHEEZE: no ja chvili koketoval s tim ze bych zkusil ten jejich flex, action script a ty dalsi blbosti ale kdyz sem videl co vsechno clovek musi naklikat nastavit napsat xml tak sem si rekl zlaty coffeescript:D flash nebude nic pro me:D
    SCHEEZE
    SCHEEZE --- ---
    POLOVI: smrt Flashi. Musel jsem si to zakřičet abych mohl klidněji programovat pro Flash :-D
    POLOVI
    POLOVI --- ---
    SCHEEZE: diky bohu ze maj air pro mac a staci mi virtualizace playbooku akorat:D
    SCHEEZE
    SCHEEZE --- ---
    POLOVI: snad se k tomu zase brzy dostanu. Dokonce jsem kvůli tomu nainstaloval Win 7 do VirtualBoxu abych mohl pracovat a i se bavit tímto zároveň :-P
    POLOVI
    POLOVI --- ---
    SCHEEZE: jo pim do kalendare je v pohode clovek kolem toho ani nemusi premyslet priklady tam maj http://goo.gl/hsfpO :D
    SCHEEZE
    SCHEEZE --- ---
    POLOVI: mám to zatím na jquery ale nejde o nic jiného než o velmi primitivní časovač který zobrazuje aktuální výši povinných sázek v pokeru který hrajeme s kámošema v hospodě. Celé to stojí a padá na integraci s budíkem a případně obsluhou displeje což ještě nemám. ;-)
    POLOVI
    POLOVI --- ---
    SCHEEZE: http://goo.gl/enk5w zkus tady jsou tam nejake manualy a i nejake testovaci aplikace ke stahnuti. Na mobily sem to jeste nezkousel jen pro playbook ale bude tam nejakej balickovac urcite mozna ten samej jako pro tablety bbwp se to jmenuje a je to neco s Airem.

btw cos to tvoril? nechces se podelit s sourcy nebo pak s vyslednou aplikaci? na cem si to nakonec postvil na tom backbone?
    SCHEEZE
    SCHEEZE --- ---
    POLOVI: tak jsem začal instalovat ten web development a nemohu za boha najít na BB nějakou kázku jak se s tím dělá. Není někde nějaký tutoriál(moc jsem zatím nehledal). Já už tu aplikaci potřebuji jen dostat do toho teleobnu a případně využít jeho výhody. V JS už je to v podstatě hotové ;-)
    FIELDMAN
    FIELDMAN --- ---
    Jakou radarovou mapu máte v BeWeather?
    KULA
    KULA --- ---
    Hurá! po iphonu, galaxy S, Palm Pre jsem našel zajímavou a mě vyhovující platformu. Mám blackberry curve 8900. Ale trápí mě hlasitost sluchátka. Je strašně nízká, nic neslyším. Otevřel jsem ten mobil, vyčistil a teď to akorád rezonuje. Dřív, než se do toho znovu pustím, neexistuje nějaký tweak nebo utilita, která by trohu naboostřila sluchátko? Díky všem za jakýkoliv podmět!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam