MUI: já nosím telefon v kapse. Nenosím s sebou všude kabelku nebo buzer tašku ;-) Problém je, že se vzrůstajícím výkonem a všemi těmi vychytávkami roste spotřeba. To se vyvíjí každý den obrovským tempem už několik let. Vývoj v bateriích tak trochu ustal na technologii staré desítky let ;-) Nezbývá než počkat na malé jaderné reaktory nebo "spalovací" dodavatele elektřiny. BB mi vydrží v nouzi pro telefonování alespoň víkend když vím že mám šetřit, jinak nabíjím skoro každý druhý den. Oproti lacinému android telefonu je to pořád úspěch.
Android IMO ztácí hlavně v kvalitě zpracování. Dokud jsem měl levné telefony za těžce vydřené peníze, dbal jsem o telefon hrozně moc a neměl jsem za celou dobu ani jediný škrábanec. BB jsem si koupil za extra peníze které jsem nikdy neměl mít. A vzhledem k jeho používání vždy a všude mi už spadnul z takových výšek a s tolika kotrmelci a nakopnutí směrem k dlaždicím a na šutry jako nikdy žádný jiný. Každopádně pořád vypadá a funguje bezvadně ;-) Tam já dávám velké plus pro BB společně s bateirí. Android s kvalitní klávesnicí jsem neměl možnost používat delší dobu ale pro mě BB prostě vede na celé čáře. Android je dobrý ale pro práci jakou dělám na BB je horší. iPhone je v tomto případě ještě o dvě délky vzadu, pracovat se na tom IMHO prostě nedá :-(