• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    POLOVIBlackBerry
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    MADBANANA: jak dlouho ti baterka vydrzela pri vyuzití : telefonovani, synchro s mailem apod?
    WERONYCZKAA
    WERONYCZKAA --- ---
    MADBANANA: hmm klavesnice je pro mě hodně zásadní a celkem spěcham, ale diky za reakci a info, ještě uvidim :-)
    SCHEEZE
    SCHEEZE --- ---
    MADBANANA: nemam problem s baterkou ani na 9900 ale uy se tresu na Q10 :-)
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    WERONYCZKAA: To ti asi lépe poradí někdo jiný :) Já mám zkušenost s 9700 a 9780, který jsou sice super, ale OS 6. 9860 a 9900 mají už OS 7.1, u 9900 lidi brblali na baterku. Já bych každopádně zvolil Z10 nebo jestli nespěcháš a preferuješ klávesnici, tak Q10. Systém je na rozdíl od OS 6 a OS 7 moderní a s baterkou jsem u Dev Alpha B (stejná baterka a víceméně asi i většina HW jako Z10) neměl problém.
    WERONYCZKAA
    WERONYCZKAA --- ---
    MADBANANA: ten vypada zajimaveji, nicmene nebudu se unahlovat a zvolim radeji neco z techto.. 9900, 9860, 9700,9780 ? co se tyce vykonu a celkove funkcnosti je nejlepsi ktery? aby to nebylo jen o designu..nemam zkusenost...
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    WERONYCZKAA: V Cechach bych to tipoval u operatoru tak na kveten / cerven, na shopblackberry.cz uz bych Z10 ocekaval kazdym dnem. Plna cena ma byt 15800, u operatora pak s nejakou slevou podle tarifu.
    WERONYCZKAA
    WERONYCZKAA --- ---
    MADBANANA: hmm a kdy to tady bude? nejspíš to bude ale dobrá pálka, co...
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    WERONYCZKAA: Nejlépe asi u operátora a počkal bych na BB10.
    WERONYCZKAA
    WERONYCZKAA --- ---
    Kde byste doporučovali kupovat BB? jako kde to vyde nejlepe
    FIELDMAN
    FIELDMAN --- ---
    Potřebuju pomoc! Jsem s pokusy v koncích...

    Snažím se zprovoznit App World a vždy skončím na tom, že se tváří jako správně nainstalovaný, běžící v task manageru, ale když kliknu na ikonku, tak se nic neděje. Stejně tak vyhledávání v AppWorldu nefunguje.

    Jediné, co pomůže na chvilku je wipenout handheld a po fresh installu funguje do prvního restartu... Potom už zase zpět tam, co jem popsal... Máte s tím někdo zkušenost?

    Jo a mám Torch 9800 s OS 6.0.0.747...
    EDNA_JEDNA
    EDNA_JEDNA --- ---
    POLOVI: coz je dalsi vec, kterou samozrejme resim taky, naposledy mi to vypli a zapli dneska... Ale s tim uz se vyporadam snad....
    POLOVI
    POLOVI --- ---
    EDNA_JEDNA: myslim ze jako zakaznika te moc nemusi zajimat co za tim technicky stoji provedla jsi nezbytne kroky pro prevedeni cisla a novy operator ti nedokazal dodat sluzby v pozadovanem a smluvenem rozsahu ale myslim ze skoncis tak ze se budes hadat jak s T-mobilem tak O2 a budou to hazet jeden na druheho.

    Btw prijde mi hloupe ze by neslo zaregistrovat ten telefon pod jinym operatorem celkem bych se i vsadil ze si to ten novy operator muze zaridit sam jen u nasich operatoru se o BB staraji nejaci amateri
    EDNA_JEDNA
    EDNA_JEDNA --- ---
    MILAZAJICEK:
    POLOVI: ja jsem nasrana a odhodlana dost, skoda je odhadnuta a udokumentovatelna na 2,5 klacku a dotyhle vyse jim odmitam platit posledni pohledavky. Chtela jsem se jen ujistit, ze nejsem uplnej magor.
    POLOVI
    POLOVI --- ---
    EDNA_JEDNA: nevim objednala si sluzby ty ti nebyly poskytnuty duvod k reklamaci.. pravda otazka je jak moc se chces a co ches uhadat jak psal MILAZAJICEK Sel bych na ne spsi podobrem a rovnou jim rekl ze ti nezajistili pozadovane zaplacene sluzby a chces treba slevu za ty 4 dny nebo neco. Jen jeslti te tohle dohadvani nebude na case a dusevnim zdravi stat vic nez jen ty 4 dny :D
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    EDNA_JEDNA: Nemohli protože to nevědí, jinak by jsi nebyla pátá komu se to stalo jen v okruhu mých známých. IMHO je to bug v konfiguraci služeb u operátora, když při převodu služeb a zrušení stávající SIMky neodstraní i tu vazbu na PIN. Tebe to ovšem nemusí vůbec zajímat, požádala jsi o převod, u O2 objednali služby a ty ti nebyli dodány, tvůj problém to není, mohli ti rovnou říct. Hele sorry musíte zůstat u TM my vaše služby neumíme převzít tak aby to fungovalo. Záleží jen na tom jak moc se chceš hádat a co vlastně chceš jako kompenzaci. A obnovením továrního nastavení nedojde k vymazání té vazby SIM<>PIN
    EDNA_JEDNA
    EDNA_JEDNA --- ---
    Potrebovala bych nezavislej nazor od vas na tuhle situaci (hlavne teda jesi sem pica ja nebo oni):

    V unoru jsem presla od T-Mobile k O2. Smlouva mi koncila 12.2. a 22.2. bylo prevedeno cislo. Nedarilo se mi rozjet u O2 BIS a tak jsem volala jak mourovata, nemohla jsem se zaregistrovat na o2.blackberry.cz, pak mi poradili, ze mam zavolat do T-Mobilu, ze me maji porad u sebe na serveru. To jsem udelala a jakmile to T-Mobile vyresil, rozbehl se BIS od O2.
    Byla jsem takhle bez mailu na ceste asi 3 nebo 4 dny a nechci jim platit fakturu, protoze mi nemalo zkomplikovali zivot. Na reklamaci odpovidaji takhle:

    "Operátor však nemá odhlašovací povinnost na serveru Black Berry v případě přenosu čísla zákazníka k jinému operátorovi. Ukládání údajů na serveru Black Berry je strategií společnosti Black Berry. Zákazník může v případě potřeby sám údaje vymazat obnovením továrního nastavení (funkce wip). Vzniklou situaci jsme na základě Vašeho podnětu pomohli vyřešit vymazáním údajů na serveru Black Berry. Jednalo se o vstřícné řešení. Vaše reklamace není oprávněná."


    To jako fakt? A jestli jo, fakt mi to nemoh rict nekdo pri vyrizovani toho prechodu?
    RENDALF
    RENDALF --- ---
    POLOVI: jo to by slo, diky
    RENDALF
    RENDALF --- ---
    POLOVI: jo to by slo, diky
    POLOVI
    POLOVI --- ---
    KUBULA: definuj zadny program ho nevidi? btw wipe jde udelat primo z nastaveni telefonu a lze tam vybrat co ma vycistit neni potreba k tomu zadana externi aplikace, doporucuju taky pouzivat pred takovou akci blackberry desktop manager pro zalohovani, odtud pak lze vybrat co se ma pri restore vratit zpet do telefonu
    POLOVI
    POLOVI --- ---
    RENDALF: mulitselect by mel fungovat pres drzet shift a rolovat pres ten trackpoint nebo kliknout na nadpis a smazat vsechny ktere obsahuj.

    je tusim garmin, telenav a budou i dalsi pohledej v blackberry world nebo google

    RENDALF: klikni na hlavni obrazovce na misto kde jsou notifikace(mezi ikonoou pro zvoleny profil vyzvanni a vyhledavani)
    KUBULA
    KUBULA --- ---
    tak ted teprve potrebuju vazne pomoc, udelal jsem wipe pres BBSAK, ale ted zadny program BB nevidi(dle navodu: http://blackberryczech.cz/2012/upgrade-blackberry-os/)
    nejake napady?
    KUBULA
    KUBULA --- ---
    zdravim, mam uz asi rok a pul BB8520 a stale bez preinstalovani a vetsich poruch. Mam mensi problem s emailovym klientem(ktery uz je od zacatku, jen jsem si zvykl:).
    Mam gmail a v tom pouzivam ruzne filtry. Do telefonu mi chodi maily "jakoby" duplicitne - do slozky Zpravy a pak do te primarne nastavene pro email. Da se to nejak sjednotit? Pripadne nastavit, aby se mi v mobilu zobrazovali jen nektere filtry?
    Chystam se preinstalovat telefon a chci v novem nastaveni, aby to fungovalo lepe.

    A propos jak preinstalovat, abych neprisel o kontakty sms, fotky(emaily klidne ztratit) a zaroven telefon ocistil? Kdyz tam nahraju zpatky zalohu, tak se nikam neposunu ne?
    Diky za rady
    RENDALF
    RENDALF --- ---
    jdou zobrazit nadchazejici udalosti z kalendare a ukoly na domaci obrazovce? Diky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam