• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    POLOVIBlackBerry
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    MILAZAJICEK: Myslel jsem si, že jo, ale teď vidím, že tam jsou snad jen mapy :) Takže možná i proto nejde ten restore. Zeptám se ještě na supportu.
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    MADBANANA: Restore funguje skvěle, ale u 10.1 mě to něšlo do každé bety. Zajímá mě jestli jsou tam jsou všechny aplikace jako v 10.1
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    MILAZAJICEK: Co všechno? Moc jsem to nezkoumal, upřímně mě zajímá pouze update na AIR 3.5 a ostatní je mi celkem šumák, ale jestli máš nějaký konkrétní otázky, co bych měl zkusit, tak zkusím. Každopádně restore se mi ještě nepovedlo :( Funguje vám někomu restore ze zálohy v BB Link?
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    MADBANANA: A co beta? Je tam všechno?
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    FIELDMAN: A teď se zoufale pokouším o restore zálohy :) Ten BB Link je na backup snad ještě zoufalejší než iTunes na iPhone. Každopádně mě docela potěšil BB Beta Support, když se mnou okamžitě začali řešit, že nejde update na 10.2 a kvůli mě reuploadnuli autoloader a pak už to fungovalo.
    FIELDMAN
    FIELDMAN --- ---
    MADBANANA: A...?
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    Tak už se mi po zoufalých lapáliích podařilo natlačit do Z10 OS 10.2 beta :) třikrát hurá!
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    ROTTWEILER: Souhlasím s anketkou :) Ideálně a) Mám BB10 a BB10Nyx mě nezajímá; b) Mám BB10 a BB10Nyx bych stáhl jedině zadarmo; c) Mám BB10 a za BB10Nyx bych i dolárek dva zaplatil; d) Nemám BB10
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    MUI: Proc mi to nevadi bude asi dusledkem myho pruchodu mobilnimi telefony. Kdyz preskocim ty hloupe Sony Ericssony a Siemense, tak jsem mel SE P910 se Symbianem, nejake HTC s WM5, pak iPhone 3G, HTC Desire, takze vicemene samy dotykove telefony. Pak se objevil PlayBook, takze jsem si diky nemu zvykl na QNX a spoustu specifickych ovladacich figlu a kdyz jsem dostal do ruky Z10, tak z toho byla idealni kombinace vsech predchozich telefonu, co mi kdy predtim celkem vyhovovaly. A potom ta HW klavesnice je uz jen prijemnej bonus...i kdyz ted uz jsem si na ni tolik navyknul, ze se ji uz asni nikdy nevzdam :) Takze trackpad mi nejspis nechybi hlavne proto, ze jsem ho nikdy nepouzival a nestihl se do nej zamilovat stejne jako ty.
    FIELDMAN
    FIELDMAN --- ---
    MUI: Mě to vadí, ale nepřekonatelně to není...
    VIRTUALVOID
    VIRTUALVOID --- ---
    ROTTWEILER: ja som nyxdroid zacal robit kvoli dvom userom (jeden z toho ja). v1 ma teraz ~1800 uzivatelov a v2 ~150. takze asi tolko moze byt casom aj pre bb, ak nie viac ;)
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    Můžete sem nadhodit anketu kolik z Vás tu má BB10 zařízení nebo si ho má v plánu pořídit, aby člověk viděl třeba jak může být cílová skupina pro BBNyx veliká?
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    MUI: Mi pripada, ze se me snazis presvedcit, abych ti tam pridelal trackpad :) vis, ja bych hrozne rad, ale neumim to :( jinak mouseover uz je v dnesni dobe dotykovych displeju skoro na vsech zarizenich nesmysl a kazdej aspon trochu pricetnej webdesigner ho nepouziva.
    FIELDMAN
    FIELDMAN --- ---
    Objevila se mi na Q10 vedle baterky ve status liště ikonka, která vypadá jako "play" (trojúhelníček mířící doleva) a telefon co dvacet sekund "bimbnul" (zahrál jeden tón...) Zuřivé mačkání to nějak odstranilo... Stalo se někomu?
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    MUI: Ja teda zadny predchozi BlackBerry s trackpadem nemel, takze jsem k nemu nijak neprilnul, ale jestli to takhle prtavy prectes, tak se do toho i prstem bez problemu trefis. I kdyz to teda moc nechapu, jak to muzes na starsich zarizenich precist. S tim PPI na BB10 je to Pismo sice vykresleny dobre, ale je to tak maly, ze se to cte pomerne neprijemne.
    JYYNA
    JYYNA --- ---
    MADBANANA: nyx api je ok, už v době, kdy jsem viděl do zdrojáku nyxdroida, to docela šlo. a od té doby se hodně věcí přidalo/vylepšilo
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    MUI: Vetsinou si to priblizim, protoze je to stejne tak pidi, ze se mi to blbe cte (proto bych ocenil, kdyby se mi poustela mobilni verze, jak jsem psal). Kazdopadne jsem ted vyzkousel klikat na to pidi pismo, abych neplkal nesmysly a devetkrat z deseri kliku jsem se trefil na ten radek, kterej jsem chtel, takze myslim docela v pohode :) Dalsi moznost je reader mode, ale tam zas nefunguje radkovani, takze jsou obcas i dve diskuse na jednom radku, coz je dost neprehledny.
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    MUI: Naprosto pohodlne :) matlanim po displeji
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    MADBANANA: Pošta a napsat NYXovi?
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    Ad. BBNyx - uplne by mi stacilo, kdyby se mi zobrazovala ta mobilni verze, jak na to?
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    Až bude OS 10.2 tak se třeba do BBNyxu pustím :) Během 14 dní máme slíbenou beta verzi, tak pak uvidíme. Ale NYX API jsem taky nezkoumal, tak nevím.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam