• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    POLOVIBlackBerry
    Z47TC
    Z47TC --- ---
    BOUCNER: uz sem si na nej zablokoval budget u nasich ITaku :)
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    Z47TC: tak ten clasik vypadá moc pěkně
    ISATAG
    ISATAG --- ---
    DAGIMAGI: Jsem. Tak to se tam stavim nekdy pristi mesic az budu mit cas. V Praze bydlim, ale pracuji mimo Prahu, takze do Prahy jak takove se dostanu jedine kdyz jdu k doktorovi.
    DAGIMAGI
    DAGIMAGI --- ---
    ISATAG: no jestli si z Prahy tak si ho u nich na Vinohradech můžeš klidně ošahat...já tam tedy chodím ošáhavat kde co :-)))
    ISATAG
    ISATAG --- ---
    ISATAG: A az teda jeste trochu spadne ta cena no. Coz doufam ze se stane do konce roku..
    ISATAG
    ISATAG --- ---
    MILAZAJICEK: Na cerne az tak netrvam, i kdyz ji preferuju. Ale trvam na QWERTY klavesnici. Asi ho koupim tady: http://www.shopblackberry.cz/
    Chci si ho ale pred tim jeste nekde osahat jak mi sedi v ruce :)
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    ISATAG: jestli netrvqs na černý tak v Liberci do prodávají bílé http://www.max-shop.cz/blackberry-q10-white
    ISATAG
    ISATAG --- ---
    Tak jsem si nastudoval neco vice o Blackberry a myslim ze v soucasne dobe je to nejlepsi reseni v oblasti smartphone. Koupim si Q10. Sice by se mi vice zamlouvalo neco s navigacnima klavesama ale myslim, ze vzhledem k tomu, ze se to primarne ovlada dotykacem to bude ok. Mate nejakou zpetnou vazbu na chybejici navigacni klavesy u Q10? A pracuje se s tim dobre? Chci ho hlavne na komunikaci, tedy psani, videohovory, maily, internet. Zadne hry nebo neco takoveho. Ani hracicky. Maximalne neco na upravu fotek, ktere taky hodne posilam.

A myslite si ze ma cenu pockat si do konce roku jestli to zlevnej, kdyz maji prijit nove modely? Ten Blackberry Classic bude asi fajn, ale podle me bude dost drahy a naopak tu Q10 by mohli zlevnit. 10k je porad dost.
    P19
    P19 --- ---
    Zdravím. Od včerejšího odpoledne mi přestal BBM doručovat zprávy. Cokoli pošlu, vidím pouze se šedou fajfkou a zpráva nikdy příjemci nedorazí (taky BB).
    Mně zprávy chodí, ale odesilateli se jeví jako nepřečtené, i když jsem si ji přečetl.
    Nesetkal jste se někdo s tím?
    Díky
    POLOVI
    POLOVI --- ---
    SAMGARR: prelom leta/podzimu ale bude dostupna jen s BB pasport a classic konecm roku pak 10.3.1 pro ostatni zarizeni
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    Tusite kdy bude dostupny 10.3 update?
    SCHEEZE
    SCHEEZE --- ---
    nemáte někdo k dispozici nebo nevíte kde se dají sehnat(koupit) samolepky BB? Z BB Jam v Amsterdamu jsem si jich pár přivetzl a teď vracím notebook a docela bych rád poleipl i ten nový.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    ISATAG: tak to tu q5 nebo q10, proc chces ten BES?
    ISATAG
    ISATAG --- ---
    HONCKA: Jjo, jsem zacatecnik Pred tim jsem mel android a s tim jsem si podle webovych navodu pohral podle svych predstav. Ale tady mi to prijde krapet slozitejsi a nepristupnejsi. Tu Z radu nechci protoze nemam rad psani na dotykove klavesnici. Da se na internetu zadarmo najit a stahnout ten BES system? Ze bych si udelal nejaky jednoduch server z nejakeho stareho pc.. To bych asi s trochou snahy a google zvladnul..
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    SAMGARR: já mám OS7, já si ještě počkám
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    ISATAG: jestli jses zacatecnik, tak jdi urcite do neceho se systemem 10, do 7 k se vejdes se z10, q5, nebo jetou q10
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    ISATAG: Koupil jsem jetou Q5 a nic mi nechybi, doporucuju. Jde sehnat od 4000 Kc.
    ISATAG
    ISATAG --- ---
    FIELDMAN: Tak to si asi nejake starsi model BB koupim.

Vic ja 7.000 za to nedam. Doporucil by mi nekdo nejaky model? Jako jestli treba ta Q5 nebo nejaky z te rady co ma vzdy 4mistne cislo modelu?
    FIELDMAN
    FIELDMAN --- ---
    ISATAG: V základu jsou tak i tebou zmíněné kraviny, ale jdou smazat. Opera na BlackBerry není, ale já používám Evolution Browser. WhatsApp je android port, ale jede fajn. na nativní appku se čeká...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam