• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    POLOVIBlackBerry
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    FIELDMAN: ale skvěle to řeší nezaměstnanost. Prace na minutu s klávesnici zabere tři minuty myši a deset s dotykovým rozhraním :)
    FIELDMAN
    FIELDMAN --- ---
    MILAZAJICEK: Skvělá poznámka! Nástup dotykových technologií prostě zkurvil webový a UI design. Všude zbytečný místo. v poslední době se mi stýská po DOSu :)
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    FIELDMAN: mě stejně nejvíc vyhovoval OS5 takze Bold 9000. Pak už to byli polodotekovy sragory zbytečně plýtvání mistem na displeji.
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    FIELDMAN: Je fakt, že klasický BlackBerry jsem nikdy neměl, ale musím říct, že po iPhonu ani Androidu se mi nestýská a když na to přijde, tak po Z10 taky ne.
    FIELDMAN
    FIELDMAN --- ---
    MADBANANA: Mám Q10 už více jak rok a po Torchi se mi stýská stále...
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    MUI: Tak ono to ovládání je asi trochu nezvyk při předhodu z legacybb, ale kdybys tomu věnovala ty dny dva, tak už Q10 nedáš z ruky ;)
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    MUI: no to jsem tím chtěla říct :-), že původně jsem chtěla a těšila se na clasica a teď jchci edině passporta
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    MUI: jaká já chtěla clasika, není to snad ani 20 příspěvků zpátky, kdy ho obhajuju, ale passporta chci taky! Sice nevím, jak to udělám, ale chci ho....
    POLOVI
    POLOVI --- ---
    Voice Command Battle: BlackBerry Assistant vs Siri vs Google Now
    https://www.youtube.com/watch?v=QdJ4_kxL8v4
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    MUI: Tak tohle jsou zrovna věci společné všem BB10 telefonům :) Divím se, že jsi vůbec zkoušela iPhone.
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    Zkusím to i tady. Když se Z10 dostane do standby režimu a leží vodorovně na stole, začne velmi potichu tikat v intervalu cca 0,5 vteřiny. Naprosto netuším, co by tento zvuk mohlo vydávat a proč. Na pár zahraničních fórech jsem zjistil, že lidí, kterým Z10 tiká, je víc, ale nikde jsem nenašel, proč to tak je:). Netušíte někdo?
    FIELDMAN
    FIELDMAN --- ---
    Tak včera si to do NoD večer přihasil člověk s Passportem. Nedalo mi to a zeptal jsem se ho, kde ho vzal a jak je s ním spokojenej... Vyklubal se z něj francouzský novinář a měl ho už skoro měsíc. Byl z něho nadšenej a ještě víc z toho, že jsem se ho na to zeptal. Prý mu baterka vydrží kolem 24 hodin fest provozu! Za mě musím říct, že je to fakt kráva veliká, na přední kapsu u kalhot je to už zu viel, ale nebudu zastírat, že je to elefon přitahující pozornost.... a to i mou, který s napětím a nadějí čeká na Classica.
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    PRDELKA: Hmmm... Passport je asi jedinej telefon, za kterej jsem ochodnej dat vic nez 10k, ale i tak asi pockam na prvni recenze.
    PRDELKA
    PRDELKA --- ---
    passport uz je na prodej v us bb shopu. ted je teda vyprodanej, ale svrbi me srajtofle.
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    MADBANANA: supr, děkuju mockrát :-)
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    MUI: Appka na iVysilani mi myslim fungovala a i kdyby ne, tak na BB10 mas FlashPlayer, tak si tam pustis vsecko, co ti jede na pocitaci.
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    MUI: Endomondo pouzivam pravidelne na Q5 a funguje stejne jako na Androidu.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    MUI: jediny, co me chybi je one note
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    Jo a Mapy.cz fungujou taky OK, včetně cashování map.
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    MUI: Na běhání používám Endomondo, to je taky na AppWorldu a funguje OK (až teda na jeden bug, ale ten je i na Androidu). Stravu vyzkouším, ale až v pátek, zítra na běhání nebude čas. Snapchat jsem nezmínil, ale funguje taky OK. Supercell gamesy zkusím stáhnout, ale na hraní nemám moc čas, tak nevím, co na tom vyzkouším.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam