• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    POLOVIBlackBerry
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    SCHEEZE: To máš pravdu akorát to mazání už jede víc než 24 hodin.
    SCHEEZE
    SCHEEZE --- ---
    MILAZAJICEK: dělal jsem to několikrát. obnova zabere nějaký cas, ale smazání bylo relativně rychle a hlavně přístup k tomu telefonu není hned od první sekundy kdy se to potvrdí. zloděj rozhodně nemusí nic dávat do nabíječky pokud nechce telefon používat. podstatné je ze se nedostane k mým datum, nemůže volat a pod.
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    Tak to je megalol :D
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    98% asi k Blackberry budu muset vyrobit cedulku pro zlodeje at ho po kradezi da na dva tri dny na nabijecku :)
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    Passport už je na 96% smazanej ale stále maže :(
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    VITEKK: aha tak me to ani po resetu nejde. Ted cekam na dokonceni hard resetu.
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    MILAZAJICEK: jo ale rikam - stacilo telefon zresetovat a heslo pak zadat slo, ale tak do dne se to opakovalo, tak nevim jeslti to byl stejny pripad
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    VITEKK: Na factory reset stale cekam uz nekolik hodin se to maze zatim ma 89% tak snad mi to taky pomůže.
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    MILAZAJICEK: tohle mi delal passport taky - pri zadani hesla to nic nevpisovalo, telefon se u toho zahrival, pomohl az restart. Bylo to spatne obnovounou zalohou v kombinaci se sifrovanim, po factory resetu mi problem zmizel..
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    A ani USB klavesnice nefunguje i kdyz to napise ze je pripojena. TEd je to kazdopadne jedno uz se maze.
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    HONCKA: dík, divné je že ani po změně hesla přes BB protect na číselné které lze zadat bez funkční klávesnice se tam nedostanu a nejdou zadat žádné znaky. Ale na 112 to reaguje a umozni mi to zavolat. Tak či ona už se maže, taky mě to mohlo napadnout.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    MILAZAJICEK: Jestli mas zaply blackberry protect, tak tam je moznost vymazat zarizeni
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    Ahoj, u BB Passport mi chcipla klavesnice nezadam ani kod do zarizeni. Je nejaka sance jak ho smazat nez se posle do servisu? USB klavesnici mi to nenajde/nepovoli a pripojeni pres USB je defaultne nastavene jen na nabijeni.
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    VITEKK: & MADBANANA: Já už ho mám, konečně,ale musím konstatovat,že muj problém se sekáním HUBu se nejen nevyřešil,ale ještě zhoršil. Seká se to na delší dobu a navíc i v otevřených zprávách.

    Jinak mě tedy Q10 baví a líbí se mi. baterka,když vypnu data vydrží( třeba na dovče) 4 dny.
    BALOSH
    BALOSH --- ---
    ps openvpn mi taky chybi
    BALOSH
    BALOSH --- ---
    Q10 mam od jara a nemuzu rict krivyho slova, amazon a dalsi bordel sem presunul do slozky bordel abych na ni neklikal. telefon mam na kancl praci a to ze mi tam nejdou nejaky android fancy aplikacky me netrapi, email, foursquare, office, facebook, twitter, waze a googlemaps. BlackBerry hudba a android mx player. Classica nekupuju priplacet si dardu za klitoris neni rentabilni vzhledem k dokonalym gestum. jeste sem si poridil q5 jako sluzebni. U ty q10 absolutni spokojenost s hw a super klavesnice, ovladani androida mi ted prijde jak pc system cesky posty. Q10 mi po papirkovim upgrade baterky nepada, nezasekava se... je to o tom co po telefonu chcete, na sledovani filmu a lepeni nalepek ve swarmu to neni... k tomu si kupte iphone a kdyz na nej nemate jako ja tak se musite spokojit s huawei apodobne.
    JOHNIEZ
    JOHNIEZ --- ---
    Ja si loni koupil Q10 hlavne kvuli hw klavesnici, protoze na androidu jsem na ty virtualce (po asi 5 letech) delal vecne nejaky preklepy. Krome toho na vyvoj aplikaci je to taky celkem pekne pripraveny - funkcni IDE, debugger, tutorialy a examply...
    To ze jdou spoustet androidi appky jsem bral jako plus, ale ted musim uznat, ze to obcas dela akorat bordel (neco se tam zacykli a vycucne mi to baterku za cca 8 hodin od nabiti). Takze jedinej poradnej minus je nepodpora openvpn :-)
    PEDROBEAR
    PEDROBEAR --- ---
    SCHEEZE: pady jsou individualni. galaxy S2 prezila mou kofola ženu 2 roky kdy letel 5 metru vzduchem na asfalt z kabelky 2x tydne, nebo z kapsy pri dobihani autobusu. Pak mela Note 2 kterej padl tak 20x na hubu a po 21 zhasl. Ted uz rok trapi sony Z2. Je extremni nesika ktery vypadne z ruky i 8x pripoutana taska. Praskliny nikde, telefon pak uz jen zhasl.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    SCHEEZE: vec stesti, me Z30 zazila x osklivejch padu na beton a nic, zene pak upadl jednou na ztvrdlej snih a rupl ji display
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    SCHEEZE: videl jsem iphone 4 plachtit 2-3 vytahovkou a jen se restartoval. (vazne zrovna ja mam neco pozitivniho na iphone ?)
    no a co ty prava :)
    SCHEEZE
    SCHEEZE --- ---
    RAINBOF:
    MADBANANA: ja mam passport, na Amazon jsem kliknul i par aplikaci pres nej nainstaloval, se ctenim nemam nejmensi problem nikde, vetsinou vse funguje tak jak bych ocekaval. Nejake aplikcae nejsou v BB, tak stahuji android. Nepozoruji zadne problemy, mozna proto, ze to proste pouzivam a nehrabu se porad v necem. Asi je to dost zavisle na tom jak to uzivatel pouziva nebo co vsechno potrebuje prenastavit(na co je zvykly), at uz prechodem z jine platformy nebo podobne. Sam jsem se od palm, pres levnej android dostal k BB od verze 5 az k passportu a ja osobne si nemohu stezovat, hlavne kvuli HW o ktery se nestaram. Co se kvality HW tyce, ja osobne jsem nevidel zadny Samsung ani iPhone prezit pad na zem bez uhony(rozbite sklo). BB jsem si osobne omylem hodil na parkovisti na asflt a jeste do nej kopl pri pokusu ho zachranit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam