• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    POLOVIBlackBerry
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    SCHEEZE: To máš pravdu akorát to mazání už jede víc než 24 hodin.
    SCHEEZE
    SCHEEZE --- ---
    MILAZAJICEK: dělal jsem to několikrát. obnova zabere nějaký cas, ale smazání bylo relativně rychle a hlavně přístup k tomu telefonu není hned od první sekundy kdy se to potvrdí. zloděj rozhodně nemusí nic dávat do nabíječky pokud nechce telefon používat. podstatné je ze se nedostane k mým datum, nemůže volat a pod.
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    Tak to je megalol :D
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    98% asi k Blackberry budu muset vyrobit cedulku pro zlodeje at ho po kradezi da na dva tri dny na nabijecku :)
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    Passport už je na 96% smazanej ale stále maže :(
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    VITEKK: aha tak me to ani po resetu nejde. Ted cekam na dokonceni hard resetu.
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    MILAZAJICEK: jo ale rikam - stacilo telefon zresetovat a heslo pak zadat slo, ale tak do dne se to opakovalo, tak nevim jeslti to byl stejny pripad
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    VITEKK: Na factory reset stale cekam uz nekolik hodin se to maze zatim ma 89% tak snad mi to taky pomůže.
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    MILAZAJICEK: tohle mi delal passport taky - pri zadani hesla to nic nevpisovalo, telefon se u toho zahrival, pomohl az restart. Bylo to spatne obnovounou zalohou v kombinaci se sifrovanim, po factory resetu mi problem zmizel..
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    A ani USB klavesnice nefunguje i kdyz to napise ze je pripojena. TEd je to kazdopadne jedno uz se maze.
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    HONCKA: dík, divné je že ani po změně hesla přes BB protect na číselné které lze zadat bez funkční klávesnice se tam nedostanu a nejdou zadat žádné znaky. Ale na 112 to reaguje a umozni mi to zavolat. Tak či ona už se maže, taky mě to mohlo napadnout.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    MILAZAJICEK: Jestli mas zaply blackberry protect, tak tam je moznost vymazat zarizeni
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    Ahoj, u BB Passport mi chcipla klavesnice nezadam ani kod do zarizeni. Je nejaka sance jak ho smazat nez se posle do servisu? USB klavesnici mi to nenajde/nepovoli a pripojeni pres USB je defaultne nastavene jen na nabijeni.
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    VITEKK: & MADBANANA: Já už ho mám, konečně,ale musím konstatovat,že muj problém se sekáním HUBu se nejen nevyřešil,ale ještě zhoršil. Seká se to na delší dobu a navíc i v otevřených zprávách.

    Jinak mě tedy Q10 baví a líbí se mi. baterka,když vypnu data vydrží( třeba na dovče) 4 dny.
    BALOSH
    BALOSH --- ---
    ps openvpn mi taky chybi
    BALOSH
    BALOSH --- ---
    Q10 mam od jara a nemuzu rict krivyho slova, amazon a dalsi bordel sem presunul do slozky bordel abych na ni neklikal. telefon mam na kancl praci a to ze mi tam nejdou nejaky android fancy aplikacky me netrapi, email, foursquare, office, facebook, twitter, waze a googlemaps. BlackBerry hudba a android mx player. Classica nekupuju priplacet si dardu za klitoris neni rentabilni vzhledem k dokonalym gestum. jeste sem si poridil q5 jako sluzebni. U ty q10 absolutni spokojenost s hw a super klavesnice, ovladani androida mi ted prijde jak pc system cesky posty. Q10 mi po papirkovim upgrade baterky nepada, nezasekava se... je to o tom co po telefonu chcete, na sledovani filmu a lepeni nalepek ve swarmu to neni... k tomu si kupte iphone a kdyz na nej nemate jako ja tak se musite spokojit s huawei apodobne.
    JOHNIEZ
    JOHNIEZ --- ---
    Ja si loni koupil Q10 hlavne kvuli hw klavesnici, protoze na androidu jsem na ty virtualce (po asi 5 letech) delal vecne nejaky preklepy. Krome toho na vyvoj aplikaci je to taky celkem pekne pripraveny - funkcni IDE, debugger, tutorialy a examply...
    To ze jdou spoustet androidi appky jsem bral jako plus, ale ted musim uznat, ze to obcas dela akorat bordel (neco se tam zacykli a vycucne mi to baterku za cca 8 hodin od nabiti). Takze jedinej poradnej minus je nepodpora openvpn :-)
    PEDROBEAR
    PEDROBEAR --- ---
    SCHEEZE: pady jsou individualni. galaxy S2 prezila mou kofola ženu 2 roky kdy letel 5 metru vzduchem na asfalt z kabelky 2x tydne, nebo z kapsy pri dobihani autobusu. Pak mela Note 2 kterej padl tak 20x na hubu a po 21 zhasl. Ted uz rok trapi sony Z2. Je extremni nesika ktery vypadne z ruky i 8x pripoutana taska. Praskliny nikde, telefon pak uz jen zhasl.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    SCHEEZE: vec stesti, me Z30 zazila x osklivejch padu na beton a nic, zene pak upadl jednou na ztvrdlej snih a rupl ji display
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    SCHEEZE: videl jsem iphone 4 plachtit 2-3 vytahovkou a jen se restartoval. (vazne zrovna ja mam neco pozitivniho na iphone ?)
    no a co ty prava :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam