• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    POLOVIBlackBerry
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    BALOSH: Mám powerbanku, takže tohle je v suchu, ale druhou baterku do toho asi koupim
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---

mel jsem na mysli budoucnost. s androidem 5 podpora celkem ochabne.
    BALOSH
    BALOSH --- ---
    jo vsem Q10 kam silne doporucuju toto

BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    JAKUBMOKRIS: používám skype prakticky denně (a jeho chybovost a hrůzu nepřikládám za vinu passportu ani OS10), watsup taky sem tam, twitter, mapy cz, Yr počasí, runtastic, idnes, tumblr, éčka, babbel atd a maká v pohodě, viber nevím, nepoužívám.
    BALOSH
    BALOSH --- ---
    JAKUBMOKRIS: ale hovno, keca ;) Pouzivam bezne android aplikace rekl bych tak 3/4 funguje bezproblemu. Zadnej bug se sdilenim site nemam ani na q5 ani na q10. Skype mi funguje.

Pouzivam:
    facebook, twitter, instagram, nyxdroid ssh klient, world of tanks assitant, aladin, meteoradar, mapy.cz, whatsapp, office forsquare, firefox nawfree, whatsapp, soundhound, mbank... nemam problem s nicim, kde nefunguje app tam funguje web.
    FLUMO
    FLUMO --- ---
    BALOSH: jo tak to staty nebudou prukazny, ale dik za fotky
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    RAINBOF: To je to fakt s těma aplikacema taková bída? Jsem čekal, že aspoň ty základní pofrčí, jak mají.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    JAKUBMOKRIS: skype funguje mizerne, whatsapp nejak funguje, viber tusim nema.
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    RAINBOF: Já moc aplikací nepotřebuju. Mám pořád iPhone 4 i přesto, že ho Apple minimálně dva roky už tyhle telefony nepodporuje. Stačí mi maily, skype, WhatsUp, Viber.... Nepotřebuju moc
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    JAKUBMOKRIS: no 4 roky ti vydrží jen co se mechanické stránky hodí ale už za 2 bude málo aplikací. tj jako telefon s fotakem vpohode, jako chytrejsi telefon bych s ni moc nepocital.
    Je v ní například stále ten bug že když nejsi na 4G nepovede se ti nasdílet síť.
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    FIELDMAN: Jo, vemu tu Q10, obvykle kupuju telefon tak minimálně na 4 roky, moc často nestřídám, takže potřebuju něco co vydrží moje zacházení. A to HDMI taky využiju, takže je asi rozhodnuto.
    FIELDMAN
    FIELDMAN --- ---
    JAKUBMOKRIS: Sice s křížkem po funuse, ale určitě jdi do Q10... Všechno je na ní lepší, z lepších materiálů a drží to víc při sobě. Na Q5 všechno vrže a pod sklíčko displeje jde prach. Q10 má nvíc vyměnitelnou baterku a externí nabíječku na ní (což já jsem využíval skoro denně). Má to taky HDMI, takže jsem už i prezentoval z mobilu prezentaci o 120ti slidech...
    Vrcholem Q10 je ale displej! Je to Super AMOLED a neznám lepší displej na mobilu než je tento. Nejlíp je to vidět na Bedside módu, kde ti jen slabounce svítí hodiny a vše, co je na displeji černé, je fakt černé (mám teď Classic a displej na něm je žumpa oproti Q10)
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    EXCITE: volume nahoru + volume dolu
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    Jak se na Q10 fotí aktuální display?
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    BALOSH:
    MILAZAJICEK:
    Ok, oběma vám děkuji za info, objednám tu Q10
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    JAKUBMOKRIS: na PC s windows to funguje skvele používám to prakticky i jako desktoovyho email klienta. Na PC s OS X odzkouseno nemam wine pod Linuxem to nedava.
    BALOSH
    BALOSH --- ---
    Tyjo to nepoužívám protože jedu na linuxu kde nefunguje...... ale ma to dva softwary:

bb link - zaloha dat,souboru atd...
    bb blend - "vzadleny oovladani"

blend sem si nainstraloval na android tabletu a parkrat sem to používal ale že by mě to nějak odvařilo se říct nedá. Určitě to funguje, je tam přístup k bbhubu ale jen základní komunikace (mail, sms, bbm) facebook, whatsapp a dalsší chybí. Má to i přístup k souborům, ale po wifi skoro nepoužitelný.
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    BALOSH: Ještě se zeptám co ten soft na propojení s PC? Prej pak můžu psat sms a odesílat z PC, fachčí to nebo je to problematický jak u applu?
    BALOSH
    BALOSH --- ---
    jak rikam, ta q10 co mam uz neco zazila... kryci sklicko je poskrabany a uvnitr bude urcite dost prachu. Nova bude mit kvalitu urcite lepsi.
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    BALOSH: Děkuji ti pěkně. Popravdě jsem čekal větší rozdíl, Q5 dělá parádní fotky, Q10 je má prokreslenější. Ale asi pudu do Q10, vypadá, že vydrží víc.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam