• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    POLOVIBlackBerry
    BALOSH
    BALOSH --- ---
    JAKUBMOKRIS: Sorry sem zapoměl: http://redlightoflove.com/snap/beta/ zady začni kvůli android apps
    BALOSH
    BALOSH --- ---
    JAKUBMOKRIS: neboj časem ti popadá po zemi a bude dobrý
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    BALOSH: Asi špatnej kus no. Nechám to bejt a budu doufat, že až na to povrzávání bude věrně sloužit.
    BALOSH
    BALOSH --- ---
    JAKUBMOKRIS: Dneska mi Q10 spadla po ránu na zachodě na zem, když sem se pro ni ohnul, zvedl tak z výšky pasu padl telefon opět z ruky na zem, když sem ho zvedl podruhé stalo se znovu to, že spadl na zem. Usoudil jsem, že musí zůstat na zemi a usadil se do trůnu... při opoštění WC semna telefon zapomněl a při opouštění místnosti jsem ho poslal decentní kopačkou o místnost dále.

    A proč to píšu? Ani v levém ani v pravém rohu si nevrzne... Z toho bych usoudil, že bys měl zpakovat postup výše popsaný a budeš spokojen :) nebo máš prostě nějakou španělskou verzi kam posílaj odpad.
    FIELDMAN
    FIELDMAN --- ---
    Tak musím dát malou reklamu. Face10 od Nemory studios mi právě schopně nahradil idiotskou nativní appku na Facebook. V provázání od Messengeru PRO od stejného vývojáře jsem konečně spokojen!
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    Tak mi včera došla moje Q10. Po uživatelské spokojenosti s iPhonem to je něco úplně jiného. Ovládání je rychlejší a efektivnější. Akorát jsem mírně zklamán ze zpracování telefonu. Když zatlačím na levou stranu displeje, tak povrzává, není to nic markantního, ale od manažerského telefonu bych očekával, že si tohle odpustí....
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    ED_EDDIE: tak je to telefonem zdá se že se něco vy.. v telefonu. o víkendu ho kuchnu a podívam se wtf. když ti to dělá taky bude to nějaká lumpárna.
    ED_EDDIE
    ED_EDDIE --- ---
    RAINBOF: Dělá mi to taky, poměrně pravidelně (1x za 2 měsíce). Obvykle stačí restart telefonu. Někdy vyndám kartu a pak restartuju, kartu vrátím až po cca 5 min naběhnutém OS a nechám ho to v klidu načíst...vše pak zase funguje.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    dělá to default player. ale asi mam vadné BB, data z karty co jsem tam měl jdou OK. ale když mp3 zkopčim přímo do vnitřní paměti a pak na kartu, následně se podívám v pc je soubor prázdný (obsahuje 0x00h) velikost souboru je ale dobrá. Tedy blackberry mi na tu kartu také špatně zapisuje.
    Myslím že je to vadné blackberry, večer zkusim jinou kartu z ženino telefonu ale myslím že BB udělalo papa. (vzhledem k tomu jak zlej na něj sem se divim že drží doposud)
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    RAINBOF: no pak už mě napadá jen jedna věc, co se tu řešila, zkusit smazat aplikaci a stáhnout jí znovu z bb :-(
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    on to dela u mp3 jen u nich nikde jinde.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    BOUCNER: mam ale karta je ok tu jsem zkusil jako první.
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    RAINBOF: nemáš to na sd kartě? Mě z ničeho nic přestal brát fotky a chyba byla v poškozené sd, stačilo naformátovat, přehrát znovu a bylo
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    Q10 mi prestal prehravat mp3 hlasi ze soubor ma neznamy format. nejak nevim co s tim. zkusim restore a hard reset a pak zpet ale netesim se na to...
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    Můžu nějak donutit playepub reader, aby mi nečetl běžné pdf a txt dokumenty, nebo je to pouze pro "original" knihy
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    KAZATELL: Tady je kdeco, 800, 1800, 2100, 2800.... prostě standartní španělskej bordel. Mělo by se to shodovat s ČR, ale čert ví, co tady ty cikáni provozujou.
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    JAKUBMOKRIS: Nevim jaké jsou ve Španělsku pásma LTE ale umí 3,7,8,20 je to model SQN100-3 což jak jsem pochopil je pro evropsky trh
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    KAZATELL: Tak černej už se skoro nedá sehnat. A pokud jo, tak pěkně předraženej. Ještě jedna věc. Budu to provozovat ve Španělsku, nemůže být problém s tím, že mi tu třeba nebude chytat LTE?
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    Me se vrátil Passport z reklamace. Uz funguje klávesnice akorat najde jen LTE site. Takze v casti Liberce mi jdou data jinak nic.
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    PJGEPR: já už mám nakřuplou klávesnici po velmi nepříjemném pádu :-( možná touhle dobou mají náhradní díly ,tak asi zase zkusím hodit na opravu....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam