• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZOLTYZVÍŘENA A CHOVATELSKÉ POTŘEBY
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    offnyx znama daruje za odvoz tuto fesandu i s prislusenstvim: http://lafly.rajce.idnes.cz/klapavka kontakt: ja_va@email.cz
    STARAKRYSA
    STARAKRYSA --- ---
    ahoj, prodam vetsi pelech (kockama nepouzivany:)

    a kocici stan

    vice v poste, Praha, Cetlice, ... :)
    ZRK
    ZRK --- ---
    MARTHY09: No nějak mě napadá jen pronajmout dům i s pejskama někomu, koho znáte. A to za takový peníz, aby se staral jak o dům, tak o zvířata...
    MARTHY09
    MARTHY09 --- ---
    Milí chovatelé, potřebovala bych poradit. Zdědili jsme po prarodičích dům se zahradou a dvěma psy. Tedy se psem a fenkou. Psovi je 11 a je to kříženec malamuta a ovčáka, tedy takový chlupatý obr. Fenečka je jeho dcera, tedy malamut+ovčák+bernský salašnický pes po mámě, tedy menší a stejně chlupatý obr :), a na podzim jí budou 4 roky. Oba jsou zvyklí žít hlavně v domě a lítat po zahradě, když se jim zachce. Výcvik nemají téměř žádný, tedy maximálně sedni/lehni po delším přemlouvání. Jinak jsou oba hrozně hodní, jsou to zlatíčka, a jsou na sebe fixovaní.
    Problém je, že se nemůžeme nastěhovat za nima do domu (hlavně z finančního hlediska) a do bytu si je vzít taky nemůžeme, to by byla muka pro ně i pro všechny sousedy :( Další věc je, že pejsek pochází ze štěňat nalezených v jedné stodole v Jizerkách, kde viděl umírat svoje sourozence a nejspíš se to na něm podepsalo. Hysterčí, když se děje cokoliv, co nezná, vyje a škrabe zdi. Nevíme tedy, jak by se choval v cizím prostředí a u cizích lidí a navíc v jeho věku si ho už asi někdo těžko vezme :( Fenka je naopak naprosto pohodová, ta by si zvykla všude. Proto je taky nechceme rozdělit, protože ona na něj působí jako takový stabilizační prvek.
    Takže, jestli někoho napadá řešení, které by bylo nejlepší pro ně i pro nás, prosím, sem s ním. Ještě podotýkám, asi zbytečně v tomhle auditku :), že do útulku je v žádném případě dát nechceme!!!
    Budu vděčná za jakoukoliv pomoc. Díky :)
    SATHIK
    SATHIK --- ---
    Nechcete někdo z Brna (po domluvě z Ostravy) Arthronis Acute za 300Kč/60tbl? Koupila jsem unáhleně 2, je dobrý, ale dostala jsem od kamarádky otevřený Alavis a tak to nechci skladovat.
    ZARA
    ZARA --- ---
    od off nyx kamaratky:
    "ahoj, stále hledáme nový domov pro anetku s PP jsou jí 4roky, ale je to úžasná milá, a hlavně vděčná fenečka, která by potřebovala jednoho svého pánečka. Je nenáročná může být celoročně venku, ale zvyklá je i v bytě, neagresivní vhodná jako společník na zahradu i pro sportovní majitele jako společník na výlety. Kdyby ste o někom věděli dejte mi vědět.Díky"
    Kontakt: Marcela (bjutil@seznam.cz)

    Anetka je belgicky ovcak Malinois, a takto Anetka vyzera:



    MYSI_BOBEK
    MYSI_BOBEK --- ---
    Narodila se 29. července, je jich pět a všechna se mají velmi k světu :)

    Nabízím štěňátka středních kříženců (cca 15 kilo), jednu čubičku a čtyři pejsky. Lidem, kteří hledají aktivního a chytrého společníka a ví, co to obnáší. K seznámení v Polance nad Odrou, odběr možný od poloviny září.


    více info a foto na shtafle@atlas.cz
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    neni tu nekdo kdo by za levny peniz usil potah na psi pelisek - matrace 120x60x5cm?
    JEBTISKA
    JEBTISKA --- ---
    FREETEKK: nejlíp si zajít do nějakého obchodu kde prodávaj provazy, lana, rozhodně si vybereš, dlouhý to bude jak chceš a drahý to taky neni;)
    ZOLTY
    ZOLTY --- ---
    sháním klec na dvě morčata :)
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    nekdo stopovacku na prodej?
    LILIT
    LILIT --- ---
    A ještě jeden..
    Prodám NYLONOVÝ OBOJEK TRIXIE + ZATEPLENÁ VESTA + LÁTKOVÝ NÁHUBEK taktéž na menšího psa. Podrobnosti, stejně, jako u předchozího, v inzerátu viz. níže, nebo na vyžádání do pošty. Také výborný stav věcí.
    [ OFFERINGNABÍZÍM: Výbava pro psa: NYLONOVÝ OBOJEK TRIXIE + ZATEPLENÁ VESTA + LÁTKOVÝ NÁHUBEK / Brno / 200 CZK ]
    LILIT
    LILIT --- ---
    Prodávám KOŽENÝ NÁHUBEK + KOŽENÝ OBOJEK + STAHOVACÍ OBOJEK na menšího psa. Podrobnosti viz. inzerát, info mohu poskytnout také do pošty. Vše v super stavu.
    [ OFFERINGNABÍZÍM: Výbava pro psa: KOŽENÝ NÁHUBEK + KOŽENÝ OBOJEK + STAHOVACÍ OBOJEK / Brno / 200 CZK ]
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    KACJU
    KACJU --- ---
    Ahoj
    daruji výbavičku pro hlodavce. Zrní, mističky, napaječku, žebříček, trochu pylin, trošku sena a mám i zbytek písku pro činčily nebo osmáka.
    Dál tu mám výbavu pro betu Bojovnici. Malé betárko zbytek papani nějaky kamínky a umělou rostlinu i síťku na vylovení ryby.
    Spěchá to sťehuji se ...
    Volejte 723768803 nepište tady na nyx nejsem tu moc často.

    Vše daruji zadarmo ,ale když někdo chtěl mi za to něco dát přivítám kostičku pro psa :).
    RHIAN
    RHIAN --- ---
    Neleží náhodou někomu doma zbytečně venkovní ohrádka pro hlodavce? Takový ten šesti- nebo osmiúhelník, čtverce či obdélníky z pozinkovaného pletiva, z kterých se poskládá ohrádka.. Sháníme celkem akutně, do začátku července. Díky!
    RHIAN
    RHIAN --- ---
    Zbylo nám tu kočičí mléko od Beapharu, asi polovička balení, PC 269, tak teď třeba za 100,-? Most, event. Praha, případně pošlu poštou..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam