• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    DANYSEK: to neni ani roztristenost,jen vyhral hajz a nikdo se s nim nechce namocit. Az na spd. I ta cssd je v tom dost rozpocena. A nas mili hajzlik klidne slibi komunistu kde co jen aby ho udrzeli u moci... I s deseti ruznymi stranami by mohlo dojit ke schode pokud by vymenili boj o moc za sluzbu obcanum...
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    KRAMERIUS: nijak vyznamne se nemeni, roztristenost je velka a do toho Pirati prosazuji snizeni hranice pro vstup. Asi aby ta dzungle byla jeste vetsi....
    KRAMERIUS
    KRAMERIUS --- ---
    DANYSEK: Průzkumy nejsou zbytečné - ale z tohoto vyplývá, že nálada ve společnosti se nijak významně němění a případné předčasné volby by vedly k velmi podobnému výsledku (vzhledem k % TOP09 a STAN spíš horšímu pro tzv. "demokratické" strany), pokud všichni zůstanou zabetonovaní na svých pozicích a názorech.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    KRAMERIUS: tak zrovna "to" se dost pravdepodobne nezmeni nasledujicich 3,5 roku, zejo... to rovnou muzes prohlasit vsechny pruzkumy za zbytecny :-)
    KRAMERIUS
    KRAMERIUS --- ---
    DANYSEK: Procenta se šoupou sem a tam, ale v principu se stále nic nemění.
    ANO, komunisté a SPD mají stále nadpoloviční většinu poslanců - bez podpory alespoň jedné z těchto stran vláda nemůže vzniknout.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    ALI_GATOR: tak zrovna STAN si od poslednich pruzkumu vcelku polepsil (cca o totez, o co Pirati prisli), narozdil od padajicich Piratu. Ale byly chvile, kdy Pirati na stejnem modelu byli i pred ODS a CSSD... a o chlupek si polepsil i Babis (i kdyz tam je patrna stagnace). A komunisti se na Piraty nebezpecne dotahuji.
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    VYHULENY_UFO: 11%? To je fakt úlet, když vezmeme v úvahu, kolik má např. STAN nebo Zelení :)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    ČSSD by podle CVVM skončila ve volbách druhá za ANO a před ODS | ČeskéNoviny.cz
    http://www.ceskenoviny.cz/.../cssd-by-podle-cvvm-skoncila-ve-volbach-druha-za-ano-a-pred-ods/1628719
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    DANYSEK: kecas
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    LINKOS: ja pouze rekl, ze to nikdo neobtezoval hodnotit... mel by ses naucit cist, viditelne s tim mas opakovane problemy :-)
    HIMLHERGOT
    HIMLHERGOT --- ---
    tvl,nekteri musej mit fakt smutnej zivot:))
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    DANYSEK: jednou to je malo,podruhy moc,se rozhodni co vlastne zvanis
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    LINKOS: vyplata je obvykle umerna skutecne prokazanym schopnostem. Ale jo - jako dobry - Pirati nam skvele predvedli jak budou vyberova rizeni fungovat pod jejich taktovkou - podojit v maximalni vysi a pokud mozno nepruhledne rizeni, staci "neco" hodit na internet, aby to jakoze vypadalo. Proste to, co Pirati sami kritizovali u ODS, CSSD a ja nevim koho jeste delaji ted sami... :D
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    DANYSEK: takze vyplata je na hovno,ale meli by se hledat pitomci co delaji za min... jasne tvoje logika je uplne ok...
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    LINKOS: nejlepsi z nejlepsich ti za 45 tisic brutto beztak do eraru delat nepujdou - dobre vedi, ze maji na vic - i pokud jde o tu odmenu. Takze z toho nakonec vzdycky je spise ta trafika pro kamaradicky, kteri se taky moc nepredrou.
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    DANYSEK: tak oni hledaji nejlepsi z nejlepsich,tak se da ocekavat,ze budou delat za max... :-D
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    LINKOS: tak samozrejme, ze u uchazece o praci se bezne hodnoti i to, za kolik je ochotny pracovat s ohledem na deklarovane znalosti. Samozrejme, ze to neni jedine hodnotici kriterium (ani jsem nerekl, ze se ma hledat nejlevnejsi pitomec - to je tvoje verze hodna pitomce neznaleho toho, jak vyber lidi ve firmach bezne probiha), ale to kriterium tam naprosto bezne je.
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    DANYSEK: kdyz se uchazis o nejake misto tak se jako dela konkurz na pitomce ktery je ochoten pracovat za nejmin ze vsech uchazecu...?
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    NIEKT0: odpovim ti proti-otazkou - a jak si tedy Pirati predstavuji prezkoumatelna vyberova rizeni v obecne rovine? :-) Tak, jak to predvedli u vyberu svych asistentu?
    Jinak krome tech jmen ta tabulka je dost neprehledna. Nedozvis se z ni ani to, kolik bylo uchazecu na konkretni post a jak ktery dopadl - pouze to, kdo vyhral. Samotne hodnotici kriterium "celkovy dojem" je co? Motivace se hodnoti jak? Kdyz se na to podivas, tak skoro tretina hodnoticich kriterii je uz podle nazvu dost subjektivnich. Napriklad se vubec neresilo to, za kolik je ten ktery uchazec ochotny pracovat, automaticky se jede na plnou palbu toho, co z eraru vypadne.
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    UFON: a mas teda nieco konkretne, alebo si sa prisiel len tak obecne postazovat (navyse bez piva)?

    DANYSEK: S tymi menami mas pravdu, netusim preco to zacali robit (resp. nejake kecy o GDPR, ale podla mna sa k tomu dostal iba niekto, kto netusi a je zbytocne "opatrny" na zlych miestach. Skusim do toho este rypnut, zmysel to podla mna nedava.) Na druhu stranu, kedze tie mena su aj tak verejne, tak by ti to nemuselo branit vysturat nieco nekale:) Inak ako by si si predstavoval take prezkumatelne vyberko na asistenta? chcel by si mat na webe nahravky interview? ci?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam