• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    Koukám, že v obou pirátskejch auditkách žádný změny a komický duo Ufo+Danýsek stále zvládaj generovat půlku příspěvků, přičemž druhá půlka jsou reakce.... že vás to kluci furt tak baví, za tu dobu, co si tu datlujete, kdo je věčí kokot, už by stihnul xchaos objet svět tak třikrát do kola na svým solárním biku.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    v podstate neexistuje duvod, proc nad piratskym kandidatem premyslet
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    DANYSEK: opet dokazujes jaky jsi imbecil
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    lol, tak k hribovi mam tiez svoje vyhrady, ale ked uz tak skor v style ze je az prilis YUP-ik, s tym lenivcom si to danysek zrovna prilis netrafil:)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    CAIDEL: libi se mi, jak obhajujes stejneho lenocha, jako pravdepodobne budes ty sam :-) Inu, svuj k svemu :D
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Líbí se mi, jak se neustále snažíš hrát sofistikovaně argumentujícího jedince (nebýt těch detailů, že se do svých lží a polopravd neustále sám zamotáváš takže to nefunguje tak hezky jak by mělo), ale stejně ti občas něco ujede a pak se zjistí, že jsi vlastně jen obyčený nenávistný a závistivý ksindl :) (stejně jako už ses v minulosti prokecl, že jsi pěkná hnědka což bude asi jeden z důvodů proč tě u Pirátů nechtěli...)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    CAIDEL: ale kdeze. Hrib rukama makat viditelne nechce a neumi to - i o ty jejich ovce se stara zbytek rodiny a jemnostpan jen resi administrativu, aby se nam nahodou chudacek neumazal :-)
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Nu, bez hloupoučkých argumentačních faulů to zdá se nejde. Tak zas nic, no.

    Jediné ponaučení zní: To co DANYSEK tvrdí, že někdo řekl, je zkrátka kurva zkreslená a záměrně dezinterpretovaná verze toho, co někdo obvykle skutečně řekl.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    CAIDEL: to, zes to na jedne skole zazil jinak neimplikuje, ze jde o obecne aplikovatelnou pravdu. Vetsinou se rukama makalo - zahony se okopavaly, ryly, zalejvaly... samozrejme par skol tyhle moznosti nema. U jakehokoliv predmetu taky nakonec zalezi i na vyucujicim. Ale z monitoru vztah k pude neziskas a i pres znacnou chemizaci potravinarstvi jde stale o zakladni prostredek, kterak se sam nakrmit. Zpravama se nenazeres, at uz jsou pravdive ci nikoliv. A jidlo skutecne nevznika tak, ze si ho vyklikas na Rohliku.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Takže citace:
    Tzn. hodnotit jestli jsou zprávy pravdivé. K tomu by se mělo ubírat naše školství namísto zavádění brané výchovy, práce na pozemku a podobně.

    V čemž má naprostou pravdu a v tomto kontextu (a ostatně i v tom kontextu v jakém pozemky pamatuji já) naopak rozhodně o zbytečnost jde (a představa, že se tam "maká rukama" je poměrně úsměvná a znamená, že prd víš o tom jak to v reálu vypadá).
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    MEMNON666: chces to s citaci? :-)
    "Ze začátku jsem chtěl dělat ARO, takové to Chicago Hope, kde je akce a dynamičnost práce. Ale potom jsem si řekl, že jsou i jednodušší způsoby obživy, a zaměřil jsem se na radiologii" vzpomíná Hřib na svá studentská léta.
    Copak je na tom prekrouceneho? I z dalsiho textu je zrejme, ze jde jen po penezich, hlavne aby se rucicky moc nenadrely. Uz drive se pochlubil, ze "pozemky" povazuje za zbytecnou soucast vyuky - ano, tam se taky musi makat rukama a rozhodne o zbytecnost nejde. Maximalne pro toho, kdo si mysli, ze zivot jsou jen pocitace.
    MEMNON666
    MEMNON666 --- ---
    DANYSEK: ach to prekrucovani
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    pochlubit se tim, ze makat jsem nechtel a hledal jsem co mozna nejjednodussi zpusob obzivy.... jo, to je "dobrej" profil kandidata na primatorskej retez :D
    Pirát Hřib vsadil na béžovou. Chce být primátorem, ale Pražané ho neznají - iDNES.cz
    https://praha.idnes.cz/...a-komunalni-volby-gca-/praha-zpravy.aspx?c=A180710_413619_praha-zpravy_nuc
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    NIEKT0: myslis takovy ty vyberka, jako u asistentu poslancu, kde na konci vzniklo jen jakesi pdf s nic nerikajicimi subjektivnimi blaboly namisto objektivnich (a zpetne prezkoumatelnych) hodnoticich kriterii? Tedy takove "vyberko", ktere by kdekoliv jinde by smetli ze stolu a kdyz ne, tak Pirati jako prvni by totez kritizovali? :-) Ty piratska vyberka v rovine "ten kluk se nam libi, toho berem" jsou fakt jen parodii.
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    VYHULENY_UFO: to ie je o tom ze by nikto nebol, ale o tom ze vsetky pozicie sa robia cez vyberka, aj keby si rovno mal favorita vedla seba.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    //OLOL pocitacovi experti nemaji mezi sebou experta. co takhle zamestnat xchaose? :D :D :D

    Piráti hledají odborníka, který má ve sněmovně ovlivňovat e-government a ICT - Lupa.cz
    https://www.lupa.cz/.../pirati-hledaji-odbornika-ktery-ma-ve-snemovne-ovlivnovat-e-government-a-ict/
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    DANYSEK: ja sem hlavne zvedavej, jestli zvladnou pirati do konce roku vyresit to okd. takovejch velkohubejch kecu... prej do deseti mesicu bude jasno

    ja si osobne myslim, ze pirati tedka jedou klasicky partajni blaboleni smerovany k tem mentalne slabsim volicum, kteri maji vyhulenou pamet a nepamatuji si nic starsiho nez jeden mesic. takze ti nebozaci budou mit pocit, ze pirati makaji, pricemz jen pojedou zvaneni.

    Poslední zábrany k vyšetření kauzy OKD padly, tvrdí Piráti. Sehnali podpisy k založení komise – Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/...etreni-kauzy-okd-padly-tvrdi-pirati-sehnali-podpisy-k-zalozeni-komise.html
    středa 6. prosince 2017
    ...
    „Budeme se snažit tuto kauzu během deseti měsíců prozkoumat, vyšetřit a předložit Sněmovně výsledky,” doplnil předseda Pirátů Ivan Bartoš. Pro vznik komise je třeba nejméně 40 podpisů. Z každé sněmovní strany v ní má zasedat jeden zástupce.
    ...
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    DANYSEK: s rusy se po zadech placa i nas prezident. A bavi se s Putinem o zabijeni novinaru...
    Vtip je v tom,ze driv by lidi agenta stb,co velmi podivne ziskal pocatecni kapital,velmi podivne proloboval,aby mu stat prihral statni podniky, ma zname u policie a pouziva svoje noviny k politickemu boji, minimalne s tim stebakem by meli problem,ale evidentne jim to uz dnes nevadi....
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    DANYSEK: zakony to nezakazuji,protoze se nepocitalo s tim,ze se najde nekdo tak bezpaterni...
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    DANYSEK: Bylo by asi lepší, kdybys používal jiné zdroje než novinky.cz či podobné „noviny“ kde ti nabulíkují kdejakou kravinu, obvykle nemající základ v realitě.



    I když ono s mírnou parafrází: Jen někdo hodně naivní si může myslet, že pokud tady někdo dává desítky hodin života do otravování v tomto audítku, dělá to zadarmo, nebo má čisté úmysly :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam