• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    DANYSEK: Tak já osobně bych takovou komisi nedělal, neboť je k prdu. Že to ale někdo vidí jinak a má potřebu dělat divadýlko pro blbce tvého kalibru, to mi žíly opravdu netrhá.

    Ve zbytku diskuze můžeš klidně pokračovat vedle ve VV kde jsi z toho všeho zbaběle vycouval, oni to s tebou dořeší jiní. Já už vážně vyrážím na tu tajnou schůzku :)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    CAIDEL: alibismus by ti sel dokonale :-) Chapu, priznat chybu Piratu proste neumis, tak tu radsi sepises takovej sloh o nicem... :D
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    DANYSEK: No, tak především je mi celá komise úplně u prdele a v hovnech se s tebou hrabat nebudu (aneb s Jehovisty o víře taky nediskutuji, je to ztráta času).

    Zadruhé nejsem ani Pirát, ani Černohorský, ani Pirát Černohorský, tudíž mu do hlavy nevidím a vysvětlovat ti nic nejen že nebudu, ale především ani nemůžu. Je to pro tebe příliš těžce pochopitelný koncept? Byl jsi na to upozorňován opakovaně, ale zdá se, že ani úplné základy pořád ne a ne docvaknout.

    No nic, byla to legrace, ale je čas vyrazit na festival (fskutečnosti tajná schůzka se Zemanem, zednářskou lóží, Rosenkruciány a, ještírky a jako náhodný kolemjdoucí budu mluvit za celosvětové pirátstvo, heč! Ale pšššt...).
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    CAIDEL: tak nam prosim vysvetli, proc pirat Cernohorsky stejne theatralne pred tu svou komisi nepozve i Zemana... tedy jednoh z hlavnich akteru jim prosetrovane kauzy. Odpovedi se systematicky vyhybas jako cert krizi... :D Jses totiz stejnej srabik a zmuzes se akorat na utoky k osobe tazatele v momente, kdy mas odpovedet na neprijemnou otazku :D Stejnej srabik jako vsichni Pirati :D
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Bartoš slíbený premiérský křeslo od Zemena, když se do toho nebude šťourat
    Tak tohle bych možná poprosil na nástěnku, protože je to v kostce krásně shrnuté jakých bizár konstrukcí je DANYSEK schopen :)

    Jako vážně promiň, ale tohle už je na úrovni tady někdo vysadil medikaci...
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    CAIDEL: zatimco tve publikum se na jedne strane pohorsuje nad ad hominem utoky, a na druhe strane nad nimi jasa :-) Jak Piratske, merime kazdemu jinym metrem. A presne tak je to s tou piratskou komisi k OKD - kde Zemanovi ochotne lezou Pirati do zadku a tvari se, ze on s tim nic spolecneho nemel :D Ze by od nej mel Bartos slibeny premiersky kreslo, kdyz se do toho nebude stourat ? :D :D
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    No a tak se DANYSEK dál již roky hádá s obrazem svého imaginárního piráta...
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    JIRIX: jojo, hole si Pirati najit dokazali vzdycky.... to je totiz jediny, co zatim zmakli dokonale - rikat to, jak to druzi delaj blbe :D Akorat hosani nesnesou, kdyz neco vytknes jim. Protoze oni jsou prece "geniove" :D
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    JIRIX: ja ale s Piraty nekomunikuju :-) Dost lidi i tady priznalo, ze pokud se s nima bavit skutecne chces, tak mas pouzit jiny kanaly mimo NYX. Ja si s lidma, co si rizeni statu predstavuji jako obcansky micro-management fakt moc co rict nemam. A ne, skutecne si ani nemyslim, ze Pirati maji recept na moderni e-goverment... ten skutecne s kombinaci Linux+Apache+Mysql+PHP nespichnes... a nic lepsiho vyzkouseneho sami nemaji, jen o tom teoreticky zvani :D A predstava, ze s urady komunikujes systemem piratskeho fora je teprv usmevna :-)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    CAIDEL: zatimco Pirati vzdy strili do cerneho... :-) Tak jisteze. Jako namet pro vecerni pohadku dobry.

    Pirati jsou jen dalsi figurkou Zemanovy partie. Cela ta komise je jen saskarnou pro naivni volice - naivky, jako jses treba zrovinka ty. Dukazem je uz jen to, ze se ke komisi nezvou klicovi politicti akteri te doby - Zemanem pocinaje. Zemman se dnes tvari, jak s tim nic spolecneho nema a Pirati ho v tom aktivne podporuji. Dopadne to stejne jako s OpenCard - kdy se taky jen formalne ukazalo na par lidi mimo politiku.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    ...což samozřejmě nic nemění na tom, že jsi se svou kritikou setrvale vedle jak ta jedle, jedeš si tu strawmany a točíš se v kruzích. Ale jen tak dál, v téhle fázi už jsi jen takové zábavné oživení.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    DANYSEK: A urážky tohohle kalibru tě učili už ve školce? :) Hustý, vážně jsi mi to nandal.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    CAIDEL: aaa, panacek je velmistr v demagogii. A vis o tom, ze cteni a porozumeni psanemu textu se uci uz na zakladni skole? Neeee? :-) Chapu, tys to tam cely prospal, pokud ses teda primo nezasival za skolou u nejakyho huleni.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Sem nevěděl, že Piráti institut parlamentní vyšetřovací komise vynalezli a už před lety zavedli do praxe. No, každý den se člověk dozví něco nového :)
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    DANYSEK: ted mluvis nespis o Babisovy
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    DANYSEK: jo jasne ten dredatej typek je celej Adolf,jdi uz s tema nesmyslama nekam
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    DANYSEK: jj,jen nekecej
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    DANYSEK:to by ti mohlo imponovat,ne?
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    DANYSEK: zrovna na populismus a ideologicke zvasty Svobodnych fakt nemaj
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    DANYSEK: tak minimalne by tvoje inkliminace ke Svobodnym vysvetlila tvoje zamindrakovene rypani do Piratu,protoze co si budem povidat, Pirati to preci jen dotahli dal nez Svobodni...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam