• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    VYHULENY_UFO: Hmmm. Když jsem Michálkovo hlasování a jeho obhajobu kritizoval já, tak to byla účelovka, střílení do nohy a "zadání". Tak schválně, co se dozvíme teď, když najednou obrátil 8))
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    //pirati maji dneska svy dny :D :D


    Piráti v Praze představili podmínky pro koalici. Zatím vyhovuje jen ANO - Echo24.cz
    https://echo24.cz/a/SLMxH/pirati-v-praze-predstavili-podminky-pro-koalici-zatim-vyhovuje-jen-ano
    Vzhledem k stávajícím lídrům ostatních stran by v tuto chvíli nebyl přijatelný téměř nikdo – kromě Petra Stuchlíka (ANO).
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    //curacek :D

    Michálek: Teď už bych pro zdanění restitucí nehlasoval, chceme důkaz • RESPEKT
    https://www.respekt.cz/politika/michalek-ted-uz-bych-pro-zdaneni-restituci-nehlasoval-chceme-dukaz
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    MEMNON666: priznal se, kdyz se objevil na kamerach... tam uz moc moznosti nemas, zejo. Problem je uz to, ze ho to vubec napadne... a nejspis by v tom i pokracoval, kdyby co zrovna nechytli. To je problem....
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    VYHULENY_UFO: //hele a ta blba pica se nechala chytit kamerou. jak se ohlizi, jestli se nekdo nediva :D :D :D

    Sprejer hledaný policií kandidoval jako dvojka Pirátů, z voleb odstoupil - iDNES.cz
    https://zlin.idnes.cz/...2018-zlin-odstoupeni-14g-/zlin-zpravy.aspx?c=A180913_093631_zlin-zpravy_ras

    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    MEMNON666: no, hlavne ze maji palivo na kampan soudruzi z SPD... az zase jednou budou svym volicum tvrdit, ze pirati nici plakaty.

    jo, neni nad to, kdyz se do kampane ponori ty nejvetsi stranicke mozky.
    MEMNON666
    MEMNON666 --- ---
    VYHULENY_UFO: ehm, nenapsal jsi sam ze se priznal a stranu opustil?
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    Z druhého místa kandidátky Pirátské strany pro podzimní komunální volby ve Zlíně odstoupil Jakub Stacke. Poté, co policie začala pátrat po sprejerovi, který ve městě poškodil fasády desítek domů, se k činu přiznal právě devětadvacetiletý pracovník klientského centra. "Stacke také oznámil ukončení členství ve straně," řekl krajský předseda pirátů Marek Houser. Na událost upozornil regionální Deník

    https://zpravy.aktualne.cz/...toupila-kvuli-sprejerstvi-z-kandid/r~d2d3ee82b72811e8acf3ac1f6b220ee8/

    //takze nejenze pirati si pletou zlodejinu s nejakym pravem, ale jeste nemaji ani problem nicit majetky spoluobcanu. no to je proste jako kdyby si prcackari deti zalozili partaj a tvrdili, ze maj pravo soustat deti.
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    LINKOS: pisal som to do NIEKT0:

    https://mobile.twitter.com/Senficon/status/1039830405942263808 + https://mobile.twitter.com/Senficon/status/1039829810279849985

    Article 13 vote: The European Parliament endorses #uploadfilters for all but the smallest sites and apps. Anything you want to publish will need to first be approved by these filters, perfectly legal content like parodies & memes will be caught in the crosshairs

    Catastrophic Article 11 vote: The European Parliament just endorsed a #linktax that would make using the title of a news article in a link to it require a license. #SaveYourInternet #SaveTheLink pic.twitter.com/hWti1XyoQi
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    neni, protoze v eu parlamentu nastesti nejsou pirati.
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    pekny pruser:/
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    Europoslanci schválili v prvém čtení směrnici o copyrightu | ČeskéNoviny.cz
    https://www.ceskenoviny.cz/...avy/europoslanci-schvalili-v-prvem-cteni-smernici-o-copyrightu/1661983
    Evropský parlament v prvém čtení schválil kontroverzní směrnici, která má majitelům autorských práv dát nárok na podíl z využití jejich děl internetovými giganty, jako je Google či Facebook. "Je to dobrý signál pro náš tvůrčí průmysl v Evropě, prohlásil parlamentní zpravodaj Axel Voss poté, co poslanci přijali jeho návrh v poměru 438 ku 226 hlasům.

    Už v úvodu hlasování zákonodárci nepřijali návrh zamítnout celou směrnici. O kontroverznosti tématu svědčilo více než 250 pozměňovacích návrhů.

    Dalším krokem bude vyjednání konečné podoby normy s členskými státy a Evropskou komisí, kterou bude EP znovu schvalovat hlasováním.
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    Hele a budete zverejnovat, kam naleje ty prachy z voleb? Do bonusu? Neco na horsi casy? Provoz zatim moc nezral, ne?
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    CAIDEL: ja se medialnimu obrazu pouze smeju :-) NIEKT0 tu fnuka, jak to novinari blbe chapou a interpretuji.. ale oni vcelku opravnene maji duvod to tak chapat. I ty prvni korekce o volnem hlasovani ostatne take prisly az pozdeji (jako prvni zasterka toho, ze clenove to vetsinove chteji jinak, nez pan mistopredseda a jeho crew), stejne jako dnesni dozadovani se nejake analyzy - a buhvi jak to nakonec vzhledem k flame i Piratu bude, zeano....
    Mirne nezvladnute PR je u Piratu taky pomerne casty jev, skoro to vypada jako dalsi ze systemovych selhani... :-)
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    DANYSEK: Čistě ze zvědavosti, proč tu už pár dní kvičíš o „mediálním obrazu pirátské strany“ když jí bytostně nenávidíš a zrovna mediální obraz ti tudíž může být naprosto u prdele, respektive čím hůř, tím lépe pro tebe?

    Protože jak bylo mnohokrát mnoha různými lidmi uvedeno, Pirátská strana na to žádný konkrétní názor nemá, hlasování bude volné a tak vlastně není co kritizovat dokud hlasování neproběhne a pak můžeš jebat do konkrétních jmen (mimo momentálně mírně nezvládnutého PR, ale opět - tím lépe pro tebe, tak co vyšiluješ?)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    NIEKT0: jak uz jsem rekl, kdyz neco udela 1. mistopredseda, tak to okolim muze celkem validne jako nazor cele strany... proste je to clovek, ktery zastupuje navenek coby vrcholovy predstavitel strany a nikdo nebude zkoumat nejake vase vnitrni procesy. Tak uz to na svete chodi :) Za spatny obraz Piratu v kauze restituci podekuj Michalkovi... a pokud se ti to nelibi, tak si tam dosadte nekoho, kdo ma lepsi soft-skills...
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    CAIDEL: me je to uprdele, ja si za tim co napisu stojim a nemazu se. takze furt si stojim za tim, ze to byla hlavne piratska vizitka, protoze takovej vystrik nenavisti kvuli restitucim a cirkvi jsem cekal spis od cistokrevnych komunistu.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    VYHULENY_UFO: No, hlavně tvoje (včetně vzorové ukázky že právě ty musíš mít poslední slovo :) , takže buď rád že to zmizelo. I když ono to asi nikoho tady už nepřekvapí.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam