• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    LINSOS
    LINSOS --- ---
    HONCKA: Jo takhle. Takže přijatá výhoda. A k tomu nezaevidovaná! Hřib na evidenci vůbec pěkně sere!
    Evidence kontaktů a schůzek
    https://evidence.pirati.cz/author/113/
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    KRAMERIUS: Osobni jednani zucastnenych stran, alespon jednou za cas, nic nenahradi.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    LINSOS: Protože ho s ní pozvali a cestu platil taiwan, takže kolik by ušetřil?
    KRAMERIUS
    KRAMERIUS --- ---
    LINSOS: A proč v dobách Skype někam jezdit? Tím se ušetří ještě víc :-)
    LINSOS
    LINSOS --- ---
    CAIDEL: Tedy rovněž není třeba tam manželky tahat. A ještě se ušetří. Proč Hřib nenechal manželku doma? Vždyť by ušetřil. Nebo už Pirátům o úspory nejde?
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Huh, průzkum do eurovoleb pro Blesk.cz
    Volby 2019 | Exkluzivně: Šizené potraviny Češi řeší víc než migranty. A ANO spadlo z trůnu | Blesk.cz
    https://www.blesk.cz/...uzivne-sizene-potraviny-cesi-resi-vic-nez-migranty-a-ano-spadlo-z-trunu.html
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    XCHAOS: Ne..ja jenom psal ze sem uz opatrnej na strany ktery rikaj "zmenime ceskou politiku..budeme jini nez ostatni"..sledoval sem kauzu nejakyho pirata kterej za nase prachy tezil bitcoiny...bylo to par tisic a pak to doplatil..takze ok...ted sleduju kauzu kdy vyhnanek rika ze cesta do SF stala 300k a michalek na fcb rika neco jinyho...a za ctyri dny mi nikdo nikde nebyl schopnej rict kdo z tech dvou keca.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    KOUDY: ok, co z toho teda vyplývá pro tento klub: radíš Pirátům, kde je podstata jejich nepochopení popularity Babiše a ANO u voličů? A jak se mají zachovat? (to, že na exponovaná místa vysíláme lidi schopné reprezentovat, to je snad zjevné...)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    XCHAOS: Samozrejme ze nema..stejne jako nema smerovat k nackum, fasounum a dementum kteri si myslej ze nam uprchlici vezmou praci a znasilnej nam zeny...o tom sou ale jak rika Kramerius volby zejo..Staci se podivat co dela mynar a nejedly a cela tahle parta okolo zemana..jak kradou a je jim vsechno u prdele..a lidi stejne zemana zvolej na dalsich pet let..:)..ale to uz odbocujem.
    KRAMERIUS
    KRAMERIUS --- ---
    XCHAOS: O tom jsou v demokracii volby, ne?
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    KOUDY: otázka je, jestli má demokracie směřovat k těmhle lidem...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    LINKOS: jasne..otazka je jak moc to v soucasny evrope vadi..viz sarkozy..edrogan..berlusconi a dalsi.
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    KOUDY: ale i sebevzdelanejsi zločinec je furt jen zločinec
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    XCHAOS: mluvit nekolika svetovymi jazyky docela jako dovednost beru
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    CAIDEL: Ja za sebe s tebou souhlasim, ale fakt je, ze spolecnost se dostala do stavu tak fatalniho odtrzeni od potreby nejakych praktickych dovednosti, ze to jakej kdo udela dojem se resi daleko vic... obecne, mezi lidma.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    CAIDEL: Merkelova je vladkyne nemecka...zeme ktera tahne celou evropu tyvole..S ni by se bavil kazdej ikdyby vypadala jak kryton z red dwarfa..O tom to vubec neni...Ted si uplne odmysli osobnost nejakyho babise jo?...Mas politika A a politika B...politik A umi vystupovat na verejnosti..je reprezentativni apod...politik B to neumi...Lip se ti kouka na politika A..ne za politika B..za toho se stydis...o tom se bavim..Z hlediska manzelek to je to samy...u babisovy se propira jak chodi dobre oblikana apod...To samy se propira treba u britskejch vevodkyn..u manzelky macrona apod..proste umi reprezentovat...u zemanovy nebo sobotkovy manzelky se to neprobiralo..protoze u zemanovy manzelky neni co a sobotka jezdil sam..Jasne ze ty si myslis ze to nema vlastne zadnej dopad a lidem je to uplne u prdele protoze si reknou ze babis je gauner a stbak...a pak ten stbak vyhraje v nasi zemi s trojnasobkem hlasu oproti piratum..ods apod...Tak to asi vsem u prdele neni no a neco na tom co rikam bude....Ale nevim proc tu resime babise...me tu za dva dny neni schopnej nikdo rict jestli keca michalek nebo vyhnanek..to je vec ktera me zajima..Babis je mi vicemene u prdele.-
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    KOUDY: Jenže to co nedochází tobě je, že to jak problematicky nějakou osobnost ty vnímáš je z hlediska mezinárodních vztahů všem úplně u prdele. Jasně, Juncker se ožral a dělal ostudu. A mění to něco na jeho pozici, postu, politických možnostech a tak podobně? Nic. Nada. To, že je Babiš kriminálník (a korouhvička bez vlastního názoru) je ale na evropské úrovni něco, co ho naprosto vyřazuje z jakýchkoli jednání o čemkoli. Jasně, že někam občas jede a s někým si o něčem povídá, ale to je dáno protokolem a dopad to má nulový. Když Klaus ukradl pero, tak je to trapárna a vděčné video do komediálních politických šou, ale pointa je, že se s ním nikdo nebavil ne kvůli peru, ale kvůli tomu že byl názorově zcela mimo.

    A jako soráč. Když vedle sebe postavíš Moniku Babišovou a Angelu Merkelovou, tak ty si pravděpodobně z Moniky stříkneš do gatí, ale z pozice mezinárodní diplomacie je všem trochu inteligentnějším politikům (a nejen jim) tak nějak jedno, jak Merkelová vypadá, protože to tam jaksi není pointa.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    CAIDEL: Rikas naprosty blbosti...neni to zadna moje utkvela predstava..Je to prvni dojem..Je to to jak tu osobnost potom vnimas...Jinak vnimas kdyz vidis na videu z nejakyho summitu treba ozralyho junckera kterej nemuze skoro chodit jak je nachcanej...vsechny tam objima a opusinkovava a je ti za nej uplne trapne...a neco jinyho je kdyz vidis treba macrona jak je pekne sladenej s manzelkou a umej vystupovat..chovat se apod..nebo babise jak mluvi francouzsky pro nejakej francouzskej denik..zatimco kdyz si videl video sobotky jak nekde zkousel mluvit anglicky..tak si to musel rychle vypnout abys nevyprsknul smichy colu na monitor..Tohle zadnej tvuj hodnotovej zebricek nijak neovlivnuje...Ja sem babise nevolil..rad ho nemam..utocim na nej skoro v kazdem jeho fcb postu od Mary..ale zaroven dokazu uznat ze vystupovani ma na zahranicnich cestach dobry..narozdil treba od sobotky nebo zemana..A takovejch lidi mam okolo sebe dikybohu dost..treba Martina Jarose..Na mezinarodni urovni se s nim bavi dost lidi...stejne jako se sobotkou..Protoze to je premier nasi zeme..
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Na jisté abstraktní úrovni: Ano, je určitě lepší (za ceteris paribus) tam mít někoho kdo solidně vypadá. Ale prakticky to má nepochybně daleko menší dopad, než spousta jiných, daleko podstatnějších faktorů.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    KOUDY: Jak říkám - to, že na tom vzhledu v rámci mezinárodních setkávání nějak extra záleží na vzhledu třeba manželky je tvoje tradiční utkvělá představa. Ale u lidí s jiným hodnotovým žebříčkem je to celkem u prdele. Chápu, že podle tebe na tom záleží. Ale kolik přesně nových mezinárodních smluv nebo kšeftů přinesly třeba botoxové rty Babišové? :)

    Babiš nepochybně umí jazyky lépe než Sobotka. Ale to že se s ním na mezinárodní úrovni vlastně nikdo smysluplný nebaví (nebo ne o ničem podstatném), protože je to ksindl a lhář... k čemu mu pak přesně ty jazyky jsou? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam