Jinak jak se můžete podívat zde
https://ib.fio.cz/ib/transparent?a=2600643105 zaplatil jsem si členský příspěvek na další rok, takže ANO, i já se budu nadále účastnit členských anket, jestli po volbách ANO nebo spíš ne. Místo vysmívání byste mohli přemýšlet, proč se do takové účasti v politice vlastně nezapojit taky, nebo debatovat, jak byste hlasovali vy, apod.
Např. poslední hlasování (přes Helios - šifrovaný hlasovací systém, ne tak snadno manipulovatelný adminy, jako ankety uložené v SQL tabulkách PHP aplikací) kterého jsem se účastnil, se týkalo toho, jestli prodloužit pronájem v pražském PiCe na Palackého náměstí (představy, že si na sebe vydělá samo např. provozem kavárny se ukázaly jako naivní), nebo jestli šetřit. Přiznám se (ačkoliv hlasování bylo tajné, jako všechna hlasování CF), že jsem hlasoval pro prodloužení, ačkoliv o efektivitě utrácených peněz mám své pochybnosti (ničím nepodložené). Jde o to, že ta přítomnost v centru má prostě svoje výsledky... jestli by se v centru náhodou nešlo nacházet levněji, na větší ploše a efektivněji, to bych nepřestával zvažovat (ostatně, od začátku jsem navrhoval jako sídlo strany loď, která by se mohla přesouvat i mezi několika krajskými městy :-)