• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    VYHULENY_UFO: když už nic jiného, tak posílat takovéto maily v rámci pracovního mail serveru je naprostý amatérismus. Když mám nutkavou potřebu se takhle vybrecet, tak to udělám beze stopy ne?
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    VYHULENY_UFO: vono tam vubec maj tedka znacne veselo... ocividne nejaky whistleblower, jen ne ten o kterem Krausova puvodne mluvila :)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    https://twitter.com/Posledniskaut/status/1186407198706016257

    Poslední skaut™
    @Posledniskaut
    Pirátské fórum je plné zajímavého čtení.


    JERRYGN
    JERRYGN --- ---
    VYHULENY_UFO: s kalouskem? co byl na vezenskym autobuse?
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    PODFUCK: nebylo by lepsi demosky koordinovat s celym demokratickym blokem? on by vam mohl kalousek nahnat i nejaky lidi...
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    DANYSEK: tomu se rika chovani tradicni strany.
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    Česká Pirátská strana pokračuje v sérii demonstrací proti turecké invazi v severovýchodní Sýrii. Dnešní demonstraci v Praze zahájí předseda Pirátské strany Ivan Bartoš, vystoupí i zástupci Kurdské menšiny v České republice. Kromě pražského happeningu pořádají Piráti akce v dalších pěti městech.

    Kromě předsedy Bartoše vystoupí za Piráty i poslanec František Kopřiva či europoslanec Mikuláš Peksa. Mezi dalšími řečníky bude Martin Karim, právník a ekonom česko-kurdského původu, Rachid Khalil, předseda Kurdského občanského sdružení v ČR a humanitární pracovnice Natalia Šramková, která se čerstvě vrátila přímo z Iráckého Kurdistánu.

    Na Palackého náměstí v Praze bude probíhat rovněž výstava fotografií od reportérky a humanitární aktivistky Markéty Kutilové a sbírka předmětů zaslaných od Čechů Markéty Všelichové a Miroslava Farkase, kteří si v tureckém vězení odpykávají trest za pomoc Kurdům.

    Plánované demonstrace a odborné diskuze pořádané Piráty:
    · 21. října od 17:00: Praha, Palackého náměstí (demonstrace).
    · 21. října od 17:30: Jihlava, Masarykovo náměstí (demonstrace).
    · 22. října od 16:00: Ústí nad Labem, Mírové náměstí (demonstrace).
    · 23. října od 17:00: České Budějovice, náměstí Přemysla Otakara (demonstrace) a klub Horká vana (odborná diskuse po skončení demonstrace).
    · 23. října od 18:00: Liberec, náměstí Dr. E. Beneše (demonstrace).
    · 25. října od 18:00: Písek, Starý most (demonstrace).
    · 25. října od 18:00: Praha, Pirátské centrum (odborná diskuze).
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    JVMLOK: a tak to muzes rict v pripade OKD taky, zejo ;-) Stejne jako u hromady dalsich kauz, ktere Pirati radi omilaji... treba i u tech "kalouskovo" padaku, zejo. Aneb o cem byl mimo jine i ten vezensky autobus pouzity v kampani... je fakt vtipny pozorovat, ze kdyz tu gilotinu bez dukazu chtej Pirati, tak je to v pohode, ale beda jak se karta obrati! :-)
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    DANYSEK: Dobrej blabol :)
    Nic presne nevim ani to nedokazu dokazat, ale stoprocentne tam doslo k trestnymu cinu! Pripravte gilotinu!
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    SPD osočuje EU z podpory turecké invaze do Sýrie | Blog Mikuláše Peksy
    https://mikulas-peksa.eu/2019/hoax-spd-syrie.html
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    NIEKT0: soutez na najem bytu... podany ruzny nabidky... a najednou, po uzaverce celeho vyberka... jedna pani, shodou okolnosti taky (neuspesna) kandidatka za Piraty posle dalsi/opravenou nabidku, ktera je vyssi nez do souteze dosla nejvyssi nabidka... no to je ale nahodicka :D A v komisi sedel... hadej kdo... piratsky zastupitel Bodecek :-) Rikej si co chces, tady neco proste ponekud smrdi... aneb kde ta pani "sama od sebe" vzala info, ze ma poslat opravenou/vyssi nabidku? ;-) Ale jiste, vsichi Pirati jsou neposkvrneni Mirkove Dusinove a cely to byla jen... kampaaan! :D V cem korupce... nejspis... prokazat to asi snadno nejde... od pani dostal neco bokem vymenou za informace z vyberka, ktere pani nasledne v te soutezi zvyhodnily...
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    DANYSEK: A u Bodecka mala byt korupcia v com? Podla fotiek z novin pri poslednej kauze Krausovej by som povedal ze sledovanie (piratskych) zastupitelov a hladanie korupcie zdaleka nie je tabu.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    NIEKT0: Bodecek a jeho pochybny souteze na byty na Praze 1? :-) Ja vim, se to zametlo pod koberec, ona se korupce vubec tak nejak blbe prokazuje - takze i Pirati spoustu svych korupcnich "kauz" stavi jen na domenkach.
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    UFO: si schopny ukazat mi aspon jeden priklad korupcie piratskeho zastupitela/poslanca?
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    MASTODONT: neboj, ja rikam od zacatku, ze pirati se nicim od ostatnich tradicnich stran nelisi. nejenze slibuji nesplnitelne, navic nemaji ocividne problem nechat se zkorumpovat. no uvidime, co jim jejich guru jakub horak v novych volbach vymysli za obrazky na piratsky vezensky bus.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    NIEKT0: pokud ctu dobre, tak neslo o jednu zidli pro jednu osobu. A 135 tisic za 8 mesicu, to fakt nejsou "jen" 4k/mes, jak to tu nazyvas ty ;-) Castka navic asi neni uplna, chybi vyse odmen ze tri komisi (mluvis jen o jedne ze tri). O vysi odmeny za pusobeni v jedne dozorci rade nemluve. Rec je porad o jedne osobe. Proc se tu snazis tvrdit, ze slo jen o 4k, kdyz je nad slunce jasny, ze tam v souctu k jedne osobe bylo prihrano ponekud vice penez? ;-) No jo, klasickej salamista - rozbijem to na "drobny" po 4k a pak budem rikat, ze o nic nejde.
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    DANYSEK: nazyvas miesto v dopravnej komisii za 4K hrubeho mesacne teplym miesteckom?:)
    MASTODONT
    MASTODONT --- ---
    HONCKA: Dobře on.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    Řešením fake news není cenzura, ale více vzdělání | Blog Mikuláše Peksy
    https://mikulas-peksa.eu/...tml?fbclid=IwAR36SHStYsDn4ChOrZ22vLOrs35W1jLcC0MeYbjIAy2PBKGOSwzs6JpdVWw
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    MASTODONT: jenze Pirati sami kritizovali, kdyz se do ridicich funkci dosazovali partajni kamosi - a najednou tu mame to samy, neuspesny kandidat... tak sup s nim na nejake teple misto na urade :)
    „Zjistil jsem, že kandidáti za Pirátskou stranu na městské části dostali spousty funkcí. Ať už to jsou různé poradenské služby, nebo to jsou místa v dozorčích radách. To samo o sobě je už forma klientelismu,” vysvětluje zastupitel Tomáš Pek
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam