• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    NECROMAN: ty vole warezaci a maj bobky zverejnit ukradenej dokument.... LOL :D
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Hmm, Piráti na to jdou až moc poctivě
    Pražští radní audit zatím nezveřejní. Je k tomu potřeba souhlas Evropské komise
    ŽIVĚ: Pražští radní audit zatím nezveřejní. Je k tomu potřeba souhlas Evropské komise — ČT24 — Česká televize
    https://ct24.ceskatelevize.cz/...naji-o-auditu-babis-ve-stredu-mesto-vyzval-zavery-auditoru-zverejni
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    NECROMAN: Ani bych úplně neřekl, protože už včera ho měli taky na neovlivni.cz a denikn.cz :) Tzn. ven to půjde každopádně.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    NECROMAN: ...no, pokud je to skutecne zatim v rezimu dle 412/2005 Sb., tak to aby se zaclo hodne setrit (viz sekce prestupky) :)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Tohle bude ještě napínavé :)
    Audit k Babišovi dostala i Praha. A chce do vládního mlčení hodit vidle - Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/domaci/clanek/audit-k-babisovi-dostala-i-praha-chce-ho-zverejnit-40305781
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    Jednani jsou neverejna, takze dopis neukazeme, ale do medii klidne pustime, co uzname za vhodny... dobre to tam vede, chlapec :-) Proste nam verte :D
    https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/kamery-face-recognition-rozpoznavani-osob_1912011258_cib
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: tve pochybeni bylo mimo jine v tom, zes nezvladl moderovat ad-hominem vypady nekterych jedincu (ban od tebe nedostali nikdy)... tak at ted nefnukaji, ze dotycne individua mam ja sam v ignore... ;-) Ostatne je svobodna vule kazdeho jednotlivce danou funkci pouzit a byt usetren mych nazoru, kdyz je tak obtezuji :-)
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    XCHAOS: No a? Koho zajímá co ten pomatený trouba bude hlásit? (pominu-li, že díky jeho DI politice je cenzor numero uno právě on).
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    OMNIHASH: nemá to řešení. Když mu dám R/O jsem zlý cenzor a omezuju svobodu Internetů...
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    Chápu to dobře, že se tu jede metadiskuze o pirátským fóru a diskusích na něm mezi Danýskem a posledním aktuálně neignorovaným kolemjdoucím?
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Meanwhile in Vancouver
    Vancouver hikes empty homes tax by 25 per cent | Vancouver Sun
    https://vancouversun.com/news/local-news/vancouver-hikes-empty-homes-tax-by-25-per-cent
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Prošla změna zákona upravující pravidla pro taxíky, Uber a další:
    Poslanci schválili revoluci pro taxislužbu. Piráti změnu vítají, upozorňují ale na rizika
    https://www.pirati.cz/tiskove-zpravy/nova-pravidla-pro-taxisluzby.html
    MEMNON666
    MEMNON666 --- ---
    DRZEEF: třeba voliči vnímají toto "Pirátka Krausová po utajené schůzce rezignovala na post šéfky klubu" .)
    DRZEEF
    DRZEEF --- ---
    Pirátka Krausová se schází s trestně stíhaným šéfem reklamky JCDecaux Tenzerem, přičemž pirát Michálek se snaží svoji přítelkyni z maléru vytáhnout, což je zcela pochopitelné, důvody jsou zcela jasné, a odskákat to má z důvodů ne zcela pochopitelných Mikuláš Ferjenčík. Takto je to řečeno jazykem prostým.
    Akutní případy Piráti zpravidla řeší bonzováním v Bruselu, ale v tomto případě to nepůjde. Musí si to vyřešit sami. Na to mají transparentní celopirátskou diskusi. Božínku… oni mají štěstí, že takové blbosti jsou mimo rozlišovací schopnost lidí, kteří chodí do práce, mají rodinu, řeší děti a složenky a na luštění ptydepe nemají čas. Aférku Krausové a Michálka a Tenzera nebudou voliči vnímat. Tu vnímají ti, kdo je nevolí, stejně to fungue s Babišem...
    COLON
    COLON --- ---
    DANYSEK: meritum věci je hned v první větě mojí odpovědi a jakákoli seriózní debata s tebou pozbývá smyslu z důvodu uvedeného v závorce na nástěnce. To jen ty máš neustále potřebu na jakoukoli otázku nebo odpověď reagovat něčím co sis úplně vymyslel nebo nesmyslně vyvozuješ :) Já sem naprosto srovnanej s tím, že to celý někdo vymaže, protože hodnotu to opravdu nemá. Jen mě zajímalo, jestli je něco konkrétního v tom, jak každé zmínce o Pirátech nutně potřebuješ dát negativní konotaci. A OK, nic konkrétního v tom není, dobré vědět.
    COLON
    COLON --- ---
    DANYSEK: ale di ty brepto...kvůli penězům přece! Tebe by platili zlatem a určitě i nějaký ten korunovační klenot by přihodili...
    COLON
    COLON --- ---
    DANYSEK: ou promiň, zase si mě dostal. Psal jsem sice dělat poradce, ale ty čteš mezi řádky a vidíš tam - jsi jeho volič a sympatizant. Moje chyba, omlouvám se...
    COLON
    COLON --- ---
    DANYSEK: ano, to jsou zcela evidentně naprosto srovnatelné případy - vidím, že jsi i vynikající rešeršista - není to škoda takovýmto impozantním skillsetem plýtvat jen tak na nyxu? Myslím, že jako poradce prezidenta by tě brali hned. Slyšel jsem, že jeden odborník se jim ztratil někde v Číně, takže by mohli doplnit stav :)
    COLON
    COLON --- ---
    DANYSEK: Aha, tak já už to chápu. Proto tě tak rozohnili ty odměny poradců, protože si někde zjistil, že si tě evidují v nějakém seznamu jako "DANYSEK-NYX - poradce a odborník na všechno, hlavně na scaling - odměny: 0,-"
    COLON
    COLON --- ---
    DANYSEK: připomínáš mi paní na finančním úřadě při kontrole mojí firmy, co se tak dlouho hrabala v té hromadě šanonů co jsem jí tam přivez až po několika hodinách vytáhla nějakou transakci ke které nenašla doklad asi za litr a vítězoslavně mi hlásila "máme problém". Od té chvíle jsem pro ni byl renegát co okrádá stát a kdyby měla nekonečno času, tak by určitě nějaké další pochybení našla - pán si tady hraje na slušňáka, usmívá se, ale je to zloděj a určitě i lhář a kdovíco má všechno na svědomí...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam