• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    MEMNON666: jsem línej, a takhle Ivana aspoň víc nyáků followne :-) zaslouží si to.
    MEMNON666
    MEMNON666 --- ---
    XCHAOS: (ale jako starej pirát by jsi to mohl alespoň kopírovat, ne?)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    KEB: obálka posledního Respektu to říká jasně: Pártystanu s konzervárnama nakonec nezbude, než se nějak dohodnout, podle všeho. Nebude to vůbec lehké, protože různých skrytých zájmů, které nejsou na první pohled zřejmé, bude nejspíš u všech pěti stran dvou koaličních bloků spousta (a kdyby šlo jen o pět stran... nejspíš půjde ještě navíc o zájmy různých frakcí v těch stranách, apod...)

    Řídit zemi v aktuální postepidemické a postbabišovské situaci rekodrního dluhu veřejných financí nebude nic lehkého - ve skutečnosti je zaděláno na pěkný průser....
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    KEB: no já kdysi měl diskuzní fórum, kde dal udávat důvod moderace, jako např. na Slashdotu... ale bylo to napané v PHP4, že jo... :-/
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    KEB: tak si kup prémiovku, mínus ti dá většinou někdo, kdo může... ano, i tady se dávají mínusy z plezíru nebo za to, že nemůžeš unést, že dostaneš mínus..
    KEB
    KEB --- ---
    XCHAOS: tady člověk může svým způsobem trollit trolly :D Ale stejně by mne zajímalo proč mínus...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    KEB: trollové tady mají jen r/o, ale klikat můžou... muselo by se jim to tu zakázat i ke čtení a to je příliš drastické opatření :-)
    KEB
    KEB --- ---
    KEDRIGERN: ok, rezignovali je trochu silné slovo, ale uznej, že lanařit generaci seniorů a skoro seniorů umí Andrejko opravdu dobře. To je oblast kde se máte opravdu prostor zlepšovat.

    KEDRIGERN: dobře ona! Samozřejmě že Babišovi záleží na důchodcích asi jako mně záleží na počasí v jižním Bangladéši, ale nic to nemění na tom, že jsou to laciné body. Dokud mu v tomhle nezačnete důsledně šlapat po bábovičkách, tak si nepomůžete. Uznávám, že vzhledem k jeho mediálnímu imperiu je to prostě problém.

    HOAXy a fakenews je problém dnešní doby. Pirátům by se vyplatil profi elf, který by brouzdal po internerech a metodicky vyvracel bludy, co kolem vás kolují :)
    KEB
    KEB --- ---
    KEB: jé, já dostal mínusek, to je od nasraného poláka nebo co?
    KEDRIGERN
    KEDRIGERN --- ---
    KEB: Vyřídím
    KEB
    KEB --- ---
    [Klimaticka zmena // Scientific American: We Are Living in a Climate Emergency, and We’re Going to Say So]

    Tímto bych chtěl požádat
    KEDRIGERN: aby madam Balcarove poděkoval. Díky, dobrá práce!
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Takže padl dotaz, ale odpověď nikoli - jak je to s tou daněj ohledně nemovitostí? Žiju na pokraji zájmu o okolní svět a tohle se ke mě dostalo ze dvou směrů a nevim co odpovědět, než že mi to moc nesedí? Byla to debata na úrovni nevýznamných členů a někdo se toho chytl, protože vaše debaty jsou otevřené na internetu a rozmázlo se to jak hovno? Kdyby někdo slyšel náš vyjetej fantasmagorizmus kdy to byl spontanní flow velmi nevybíravého roubování lidských myšlenek bez okolků, byli bychom odsouzeni k životu ve vyhnanství navždy :) Díx za osvětu
    KEDRIGERN
    KEDRIGERN --- ---
    K těm domovům seniorů: https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/radni-jizni-moravy-vyzvala-babise-at-nenavstevuje-jen-hezke-domovy-senioru/2040125

    KEB: IMHO si autor stěžuje na diskurz, který spolunastavili i novináři a zároveň ignoruje veškeré dění okolo. Dig. daň se probírá ve sněmovně a samozřejmě se k ní kolegové podrobně vyjadřovali...
    KEB
    KEB --- ---
    Komentář: Velký pirátský program má velké mezery - Seznam Zprávy
    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/komentar-velky-piratsky-program-ma-velke-mezery-155151#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=g9oIprGSL7Y-202105190818&;amp;dop_id=155151&source=hp&;amp;seq_no=2&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

    Za mě velice příčetne popsané. Ta strašlivá sekera co zaťal Fiala s Babišem je prostě problém biblických rozměrů. Nejlepší by bylo to vrátit zase zpátky, ale to je cesta do politické zadele.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    KEB: ano, některé postavy Dračího doupěte mají tzv. charisma. Dokonce i lawful evil postavy mohou mít charisma :-)
    KEDRIGERN
    KEDRIGERN --- ---
    XCHAOS: Piráti a STAN nedělají dehonestační kampaň. Narozdíl od SPOLU umíme číst a nejdříve se ptáme a až pak věc řešíme veřejně.

    KEB: Nepoužíval bych slovo rezignovali. Ono to není úplně snadné, když nejsi super VIP. Jen si to zkus zajít do nějakého duchoďáku a dělat tam agitaci. Aby to zasáhlo více lidí, tak tam musíš mít lidi shromážděné apod. Je to běžná praxe, ale většinou od gesčních radní z daných obcí (například na P8 od ODS). Přiznám se, že mě jsou tyhle akce enormně proti srsti. Je to prostě zneužití postavení. Proto máme náš projekt Senioři na palubě, kde řešíme temata trochu jinak s jinými lidmi. Ale samozřejmě poctivě budovaná komunita trvá déle než vzít ministerskou limuzínu a dojet a říci: "Právě jsme vám dali nárokovou dotaci na požární hlásiče. Díky mě neuhoříte"

    Co se týče hoaxů, tak to je mnohem komplexnější problém. Jsou je schopni jet i příbuzní zúčastněných politiků. To není problém jen politické soutěže, ale celospolečenský problém, který vyustí v další Baldy.
    MEMNON666
    MEMNON666 --- ---
    KEB: (nesmíš zapomenout na skejťáky, novinka!)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam