• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    KEB
    KEB --- ---
    KEB: já taky nechápu proč stbak, zloděj a lhář nevadí, ale vadí Bartoš protože má dredy. Taky nechápu proč argument Kalouskem pořád funguje atd ale prostě to tak je. Tak s tím bojujte a obávám se že nastavovat druhou tvář nebude úplně fungovat
    KEDRIGERN
    KEDRIGERN --- ---
    KEB: Oni nejsou až tak geniální. Ale mají přítomnost ve veřejném prostoru. Jako vlastník medii, jako premiér, jako původce HOAXů apod. Zdeněk Hřib má také mnohem větší mediální pozornost prostě proto, že je primátor.

    A zároveň mají drzost, protože ví, že SPOLU ani ČSSD se nedokáže postavit evidentním lžem o Pirátech. A pak je jednoduché zlomit společenský diskurz na hoaxy.
    KEB
    KEB --- ---
    OTZ:
    KEDRIGERN: to neříkejte mně, ale počítejte s tím, že cokoliv uděláte napíšete atd otočí Babišova mašinérie proti vám. se zmrzlinou mu to docela vyšlo.

    Jestli je Babiš a jeho pr team v něčem geniální, tak je to vrteni psem. Ten StB výcvik se prostě nezapře. Takže cokoliv co odvede pozornost od jeho provaru a pruseru je dobře a počítá se to.

    Protože naprosté selhání u covidu atd schovat nejde, ale dá se to zakrýt dymovou clonou a to on dělá. A to jsou jeho slabá místa
    KEDRIGERN
    KEDRIGERN --- ---
    KEB: Opravdu je problém v tom, že než něco uděláme, tak se pobavíme jak to dělat správně? Pak tenhle zemi fakt asi není pomoci :(
    OTZ
    OTZ --- ---
    KEB: jako na svym foru? o boze, je to bida s tou sodnosti, vid..
    KEB
    KEB --- ---
    KEDRIGERN: problém byl v tom, že jste kdesi rozebírali jaká má být. To je ten okamžik kdy jste si nabehli na smeč.
    KEDRIGERN
    KEDRIGERN --- ---
    Problémy jsou jasné. Problém je, že každý tah zabere někde a jinde uškodí. Jako moment, kdy někdo dokáže vážně prodat:
    "Piráti rozdávají zmrzlinu" => "Piráti chtějí zakázat zmrzlinu"
    je fakt hrozný. A bez toho, aby se proti takto zjevným faulům ohradili komplet všichni to Piráti neotočí. Resp. pokud by Piráti vlastnili dost medii, tak asi ano. Ale ne standardními prostředky.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    XCHAOS: jako DJ nebo kapela potrebuju umět číst co divák potřebuje :)
    KEB
    KEB --- ---
    XCHAOS: oprav mě, ale nehrajete náhodou pro ty diváky? Důležité není co si myslí kapela, ale divák, protože když ten nebude spokojený tak příště nepřijde.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    SHEALA:
    KEB: koukám, že máte hodně úhel pohledu diváka a ne te kapely... :-)
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    XCHAOS: okej - držím vám palce aby tohle byla ta pauza na frontu na wecko, a potom budou samý pecky a přídavky :)
    KEB
    KEB --- ---
    XCHAOS: a pak ses probudil s kocovinou vedle pobliteho záchodu... :-D
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    NECROMAN: no tak hele, zase podívej se na to tak, že Ivan Bartoš je původně muzikant a DJ (když ne profesí, tak amatérskou zkušeností) a řada dalších Pirátů taky měla kapely.. a zkrátka, na koncertě taky neodehraješ všechny největší pecky na začátku, abys pak neměl co nabídnout. (Většinou je dramaturgie koncertu taková, že na začátek dáš jednu pecku, která lidi zaujme a probere, pak sbíráš energii tím, že je trochu nudíš a napínáš a postupně koncert graduje a vrcholí)

    Na začátku jsme zaujali tím, že by možná měli šanci volby vyhrát a několika silnými tématy.... teď je taková ta prostřední fáze, kdy se publikum nudí, opíjí na baru, pidlikají se méně známé songy, a taky nový repertoár, který je sice o třídu lepší než ty staré hity, ale kapela není pořádně sehraná, už moc necvičí a neumí to zahrát pořádně naživo. No ale ve finále se zahrají staré pecky a ty volby vyhrajeme...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    MEMNON666: co je na tomhle bizarní, že v Respektu může vyjít článek o nějakém žabomyším sporu na diskuzním fóru, na kterém třeba já funguju už asi 12 let a to fórum tam teď vypadá jako střed světa :-) z čehož vyplývá, že moje vize, že politika se bude v 21. století dělat na internetových diskuzních fórech (která vlastně není moje, protože už někdy v 90tkách jsem si to přečetl v Enderově hře), byla v podstatě pravdivá, protože Respekt teď (v okurkové sezóně) píše ... o flamwaru na diskuzním fóru.

    což je asi projev únavy z toho, že v pandemii umřelo 30 000 lidí (z toho asi 10 000 navíc zbytečně nad rámec toho, co by si vzala příroda). lidi jsou z toho unavený, chtěj se posunout dál, a Piráti jsou mistři zábavy za málo peněz :-) (aneb, udělat špatnou kampaň, pohádat se o ní, vzbudit tím zájem médií... .profit!!! :-)
    MEMNON666
    MEMNON666 --- ---
    Kampaň jako střet Babiše s Piráty nám vyhovuje. A nanuky fungují skvěle • RESPEKT
    https://www.respekt.cz/rozhovor/kampan-jako-stret-babise-s-piraty-nam-vyhovuje-a-nanuky-funguji-skvele
    OTZ
    OTZ --- ---
    NECROMAN: ja se obavam, ze tam jasne neni nikomu nic. harmonikar a kuryr s novinama prece palbu vsech hovnometu spolehlive prelakuji naruzovo a duvera lidu je zarucena.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    KEB: no já pořád čekám, kdy začne to ostrá část kampaně, zatím je to jen takové oťukávání. Pevně doufám, že vedení kampaně je jasné, že jen vyvracením hoaxů, ukazováním na Babišův střet zájmů a nanukovým autem se volby vyhrát nedají.
    KEB
    KEB --- ---
    XCHAOS: já si říkal že by mohl být vtipný noční happening u Ria na Vyšehradě, kde by se svitu měsíce citoval Faltýnkuv deníček a nahlas dumali nad tím co se tam vlastně peklo. Jestli třeba respirátor za 800kc když nejsme ti aristokrati nebo jak to bylo
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    KEDRIGERN: podle mě jsme si z toho měli dělat víc legraci.. prohlásit se za cyklomarxisty, požadovat nemocenskou a možná i invalidní důchod pro "nemocné homosexualitou" a takové věci. Ivan Bartoš měl přiznat, že si do bytu sám nastěhoval uprchlíka a poskytovat o tom rozhovor apod.

    nevadí mi, že kampaň nebyla tolik konfrontační, jako být mohla... to je podle mě dobře. vadí mi nudnost a nevtipnost. v zásadě i to, že některé požadavky jsou jasně levicové, ale jako takové nejsou přiznány, se dá prezentovat nějak vtipně. Jako "páprdové" sami o sobě jsou vtipní, jenže samozřejmě, horší než páprdové jsou papaláši, a to se taky mělo nějak vtipně nakousnout.

    já bych si třeba nechal nakreslit volební hesla od Opráski, ve kterých bychom byli Huziti. nevím, kolik by to stálo, a jestli by do toho Opráski šly, ale zkusil to vůbec někdo?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam