• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    Piráti.czprosíme účastníky debaty, aby se zdrželi osobních útoků (alespoň na úrovni slušnějších klubů tady na NYXu)
    Veškerý gaychat patří do druhého klubu [ Piráti.cz (unofficial) ] zde bude smazán.
    homepage - www.pirati.cz | twitter - 
    @PiratskaStrana | toto je polooficiální odborný klub pro nyx-aktivní členy, kandidáty, příznivce a potenciální voliče - ne [ oficiální fórum ] | pokud hledáte na NYXu spíše obecnou diskuzi o autorském právu, zkuste [ Piráti nebo novodobí misionáři kultury? ] | pokud chcete obecně tlachat o nově vznikajících politických stranách a hnutích, zkuste [ Politické alternativy a jejich příznivci ] | pokud chcete Piráty obecně nemoderovaně poloodborně zdrbnout, jsou tu pro vás [ Piráti.cz (unofficial) ] | povolební priority [ 20 nejdůležitějších bodů pirátského programu ]

Automaticky detekované klikatelné hashtagy pro lepší organizaci obsahu jsou v tomto klubu vítány - příklady: #praha #volby #koalice #privacy #media apod.
    rozbalit záhlaví
    KEB
    KEB --- ---
    OTZ:
    KEDRIGERN: to neříkejte mně, ale počítejte s tím, že cokoliv uděláte napíšete atd otočí Babišova mašinérie proti vám. se zmrzlinou mu to docela vyšlo.

Jestli je Babiš a jeho pr team v něčem geniální, tak je to vrteni psem. Ten StB výcvik se prostě nezapře. Takže cokoliv co odvede pozornost od jeho provaru a pruseru je dobře a počítá se to.

Protože naprosté selhání u covidu atd schovat nejde, ale dá se to zakrýt dymovou clonou a to on dělá. A to jsou jeho slabá místa
    OTZ
    OTZ --- ---
    KEB: jako na svym foru? o boze, je to bida s tou sodnosti, vid..
    KEB
    KEB --- ---
    KEDRIGERN: problém byl v tom, že jste kdesi rozebírali jaká má být. To je ten okamžik kdy jste si nabehli na smeč.
    KEDRIGERN
    KEDRIGERN --- ---
    Problémy jsou jasné. Problém je, že každý tah zabere někde a jinde uškodí. Jako moment, kdy někdo dokáže vážně prodat:
    "Piráti rozdávají zmrzlinu" => "Piráti chtějí zakázat zmrzlinu"
    je fakt hrozný. A bez toho, aby se proti takto zjevným faulům ohradili komplet všichni to Piráti neotočí. Resp. pokud by Piráti vlastnili dost medii, tak asi ano. Ale ne standardními prostředky.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    XCHAOS: jako DJ nebo kapela potrebuju umět číst co divák potřebuje :)
    KEB
    KEB --- ---
    XCHAOS: oprav mě, ale nehrajete náhodou pro ty diváky? Důležité není co si myslí kapela, ale divák, protože když ten nebude spokojený tak příště nepřijde.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    SHEALA:
    KEB: koukám, že máte hodně úhel pohledu diváka a ne te kapely... :-)
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    XCHAOS: okej - držím vám palce aby tohle byla ta pauza na frontu na wecko, a potom budou samý pecky a přídavky :)
    KEB
    KEB --- ---
    XCHAOS: a pak ses probudil s kocovinou vedle pobliteho záchodu... :-D
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    NECROMAN: no tak hele, zase podívej se na to tak, že Ivan Bartoš je původně muzikant a DJ (když ne profesí, tak amatérskou zkušeností) a řada dalších Pirátů taky měla kapely.. a zkrátka, na koncertě taky neodehraješ všechny největší pecky na začátku, abys pak neměl co nabídnout. (Většinou je dramaturgie koncertu taková, že na začátek dáš jednu pecku, která lidi zaujme a probere, pak sbíráš energii tím, že je trochu nudíš a napínáš a postupně koncert graduje a vrcholí)

Na začátku jsme zaujali tím, že by možná měli šanci volby vyhrát a několika silnými tématy.... teď je taková ta prostřední fáze, kdy se publikum nudí, opíjí na baru, pidlikají se méně známé songy, a taky nový repertoár, který je sice o třídu lepší než ty staré hity, ale kapela není pořádně sehraná, už moc necvičí a neumí to zahrát pořádně naživo. No ale ve finále se zahrají staré pecky a ty volby vyhrajeme...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    MEMNON666: co je na tomhle bizarní, že v Respektu může vyjít článek o nějakém žabomyším sporu na diskuzním fóru, na kterém třeba já funguju už asi 12 let a to fórum tam teď vypadá jako střed světa :-) z čehož vyplývá, že moje vize, že politika se bude v 21. století dělat na internetových diskuzních fórech (která vlastně není moje, protože už někdy v 90tkách jsem si to přečetl v Enderově hře), byla v podstatě pravdivá, protože Respekt teď (v okurkové sezóně) píše ... o flamwaru na diskuzním fóru.

což je asi projev únavy z toho, že v pandemii umřelo 30 000 lidí (z toho asi 10 000 navíc zbytečně nad rámec toho, co by si vzala příroda). lidi jsou z toho unavený, chtěj se posunout dál, a Piráti jsou mistři zábavy za málo peněz :-) (aneb, udělat špatnou kampaň, pohádat se o ní, vzbudit tím zájem médií... .profit!!! :-)
    MEMNON666
    MEMNON666 --- ---
    Kampaň jako střet Babiše s Piráty nám vyhovuje. A nanuky fungují skvěle • RESPEKT
    https://www.respekt.cz/rozhovor/kampan-jako-stret-babise-s-piraty-nam-vyhovuje-a-nanuky-funguji-skvele
    OTZ
    OTZ --- ---
    NECROMAN: ja se obavam, ze tam jasne neni nikomu nic. harmonikar a kuryr s novinama prece palbu vsech hovnometu spolehlive prelakuji naruzovo a duvera lidu je zarucena.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    KEB: no já pořád čekám, kdy začne to ostrá část kampaně, zatím je to jen takové oťukávání. Pevně doufám, že vedení kampaně je jasné, že jen vyvracením hoaxů, ukazováním na Babišův střet zájmů a nanukovým autem se volby vyhrát nedají.
    KEB
    KEB --- ---
    XCHAOS: já si říkal že by mohl být vtipný noční happening u Ria na Vyšehradě, kde by se svitu měsíce citoval Faltýnkuv deníček a nahlas dumali nad tím co se tam vlastně peklo. Jestli třeba respirátor za 800kc když nejsme ti aristokrati nebo jak to bylo
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    KEDRIGERN: podle mě jsme si z toho měli dělat víc legraci.. prohlásit se za cyklomarxisty, požadovat nemocenskou a možná i invalidní důchod pro "nemocné homosexualitou" a takové věci. Ivan Bartoš měl přiznat, že si do bytu sám nastěhoval uprchlíka a poskytovat o tom rozhovor apod.

nevadí mi, že kampaň nebyla tolik konfrontační, jako být mohla... to je podle mě dobře. vadí mi nudnost a nevtipnost. v zásadě i to, že některé požadavky jsou jasně levicové, ale jako takové nejsou přiznány, se dá prezentovat nějak vtipně. Jako "páprdové" sami o sobě jsou vtipní, jenže samozřejmě, horší než páprdové jsou papaláši, a to se taky mělo nějak vtipně nakousnout.

já bych si třeba nechal nakreslit volební hesla od Opráski, ve kterých bychom byli Huziti. nevím, kolik by to stálo, a jestli by do toho Opráski šly, ale zkusil to vůbec někdo?
    OTZ
    OTZ --- ---
    XCHAOS: vcetbe pirstan preferenci. me zas prijde ze se vymlouvate misto tahu na branku a nejspis skoncite zase v opozici. coz uz bude jenom bida, protoze fiala se s babisem nakonec jeste rad skamaradickuje, prachy delaj brachy..
    KRAMERIUS
    KRAMERIUS --- ---
    KEB: To se jen rozcvičuje na kampaň, co začne až v září. :-)
    KEB
    KEB --- ---
    XCHAOS: ano a proto Babiš objíždí republiku s celým cirkusem...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    KEB: tak v srpnu jsou všichni na dovolený, přijde mi...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam