• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    btw, když se tu vyjádří do ankety víc lidí, klidně bych se nebál plácnout výstupy na ofiko fórum. Premium nemám
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    MONCIC: taky jsem nechápal, kvůli lbc jsem hlasoval proti koalici, že takovejch toxickejch zm**ů jako v slk se najde akorát v hnědejch partajích, viz známý anticikánista vážený senator Jaroslav Zeman
    DAWYT
    DAWYT --- ---
    HONCKA: E2E4: MINERWA: KAMAHL: jestli nikdo z Vás nemá premiovku, tak můžeme po sobotě udělat novou anketu. Hlavně politika není všechno, zmrdi jsou všude a chytrý a hodný lidi taky. Tak třeba se najdou i v této vládě :)
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    HONCKA: To je defakto bod 3., ne?
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    já si myslim, že za tohle kroužkování může Bohdalová
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    DAWYT: ještě ti tam chybí prapůvod všeho tj že předvolební koalice byla ptákovina
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    Nemyslim si, ze by pirati vyhoreli. Ostatni pravdepodobne vladni strany si moc dobre uvedomujou, ze potrebujou je i jejich volice. Priznivci STANu ten vysledek fakt neudelali, a vysledek je to pri soucasnych moznostech (ktere hned tak lepsi nebudou) vic nez dobry.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    E2E4: já mám 1,2,4 a 8 :D
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    DAWYT: koalice s stanem... Jak jsem psal pred volbama, ubralo jim to hodne volicu. Nebudu volit někoho, kdo udela koalici s takovejma smejdama.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    DAWYT: podle mne v poradi 1, 4a, 2, 6, 7, 5
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    DAWYT: jsem se smazal, až pak jsem si přečetl to rozdělení na a)b) což už dává lepší smysl, tak mi přišlo, že jsem napsal možná kravinu sry. Ačkoliv, samotný bod 4. mi přijde zvláštní formulace v tomhle kontextu.
    DAWYT
    DAWYT --- ---
    KAMAHL: ano i tento názor může někdo mít :)
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    DAWYT: no tak já mám favority 4, to je fuk
    DAWYT
    DAWYT --- ---
    MINERWA: no jo... proto je tam slovo "Favoriti", chyb je v každé kampani, každého subjektu víc než 10 ;)
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    DAWYT: sorry, ale hlasů je málo
    SAT_ANN
    SAT_ANN --- ---
    MONCIC: Ale tohle je ten Liberec, zejo? Tam to mate docela divoky teda. :-(
    Podle mych informaci tohle neni celorepublikova norma, ale muzu se mylit zejo...
    MONCIC
    MONCIC --- ---
    SAT_ANN: u nas jsme meli kandidatku 1/2 na 1/2, kvuli tomu ze SLK zde tahaji za delsi konec provazu, na piratsky apely at se zdrzi vyzev ke krouzkovani nam nejdriv bylo prislibeno ze uz to nebudou delat a tyden na to poslali vsem v kraji ty svoje noviny s vyzvou ke krouzkovani. vymluvili se na to, ze oni nejsou STAN ale dcerinka SLK a ze koalicni smlouva to zakazuje pouze a jedine kandidatum. predseda SLK piratskymu predsedovi uz od kvetna nebere telefony, neodpovida na maily ani sms. ale centrala a nekteri clenove stale hovori bezproblemove koalici, nemeli jsme info, neverili jsme atd apod. :P

    a ti "naky clenove" jsou - predseda SLK a hejtman Puta, jeho krajsky namestek pro dopravu Svitak, starosta a senator Canov, starosta a senator Zeman... mno ve finale je jednodussi vyjmenovat ty, kteri ke krouzkovani nevyzyvali - starostensti kandidati na kandidatce :P
    SAT_ANN
    SAT_ANN --- ---
    SAT_ANN: a taky jeste jednou - i tyhle Liberecky machri myslim necekali, ze to ze pozaraj o hlasy bude znamenat debakl piratu. Spis asi vladla obava aby STAN urval aspon neco.
    SAT_ANN
    SAT_ANN --- ---
    U Libereckyho kraje verim, ze se to naky clenove STAN snazili vzit do vlastnich rukou, je to takova zakladna stanu a asi je dost sralo ze maj mit jen tretinu na kandidatce. To at si s nima vyridi centrala, to co udelali neni fer.
    Ale prijde mi ze jsem nezaznamenala zadny podobny excesy od STAN z jinejch kraju.
    MONCIC
    MONCIC --- ---
    a posledni tresnicka na dortu dokazujici naprostou odtrzenost centraly od kraju

    nize jsem postoval bodnuti do zad - prvni stranu agitky SLK a vyzvy ke krouzkovani od jejich nejvlivnejsich clenu, krom kandidatu samotnych, tyhle noviny sly do vsech schranek v kraji, vikend pred volbama.
    kdyz jsme to zjistili, nekolik mistnich clenu (nekandidujicich) se rozhodlo jednat a zacali verejne vybizet piratsky volice ke krouzkovani. po prvni verejne vyzve jednoho exponovanejsiho mistniho clena zazvonil telefon z centraly od nejmenovaneho celostatniho mistopredsedy, kde se dozadoval at tu vyzvu smazeme. byl odmitnut. nakonec doslo na "shodu" ze ten nas clen to nebude sdilet verejne, ale "pouze" soukromne.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam