• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    FRK_R23: tohle se da rict na vsechno , ze "tvje socialni bublina" atd. Staci abysis nekdy precet noviny a uvidis, ze to nejsou jen moji pratele:)) Nedokazuje to nic - dali jste si anketu, ktera vam (zrejme) mela pomoct priciny tohohle vyprasku, tak se vam nabid jeden duvod, ktery promenil hodne volicu piratu na volice SPOLU. Pokud to nechcete videt, vas problem, me to je fuk:))
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    CYBERKOTLIK: A to je kolik tak zhruba lidí? Jako pardon, ale mě opravdu nepřekvapuje, že řada tvých přátel sdílí tvůj pohled na svět. Já zas neznám skoro nikoho, a to mám drtivou většinu přátel z Prahy, kdo by to řešil. Dokazuje to co přesně?
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    DAWYT: tak nastvalo to nejdriv vsechny co i jen projizdej Prahou autem, (takze i stredocesky kraj atd) a postupne i lidi co tu jen jezdi mhd, pac desitiminutovy bus jel hodinu. Navic to jeho foceni se u ruznych prechodu a zavirani nabrezi je vnimany celou republikou.

    KAMAHL: ten clovek z Prahy sobe je soucasti Hribova tymu a holt je to vnimany jako piratska vec. A ne, to neni o tom jak je to "kazde leto rozkopane" - a kompletnim zablokovani Prahy se psalo uplne vsude.

    EXCITE: Ale to vsichni vime, ze to ma na starosti Sheinher, nicmene Hrib to cele vede, takze to pada na jeho hlavu.

    FRK_R23: jasne, tohle si vklidu rikejte a pristi volby to zas bude velke prekvapeni. Mezi lidma co znam ja sou na nej nasrany uplne vsichni.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    MEMNON666: no je to vtipnější, jak omochumůrkovaný levicový twitter celou dobu až do voleb vykládal, jak vlastně Piráti levice nejsou :-)
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    FRK_R23: Beefbrothers
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    A která agentura vlastně dělala tuhle kampaň?
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    ADAM_SKIN: to pravo-levo vychazi z hodnot, na zaklade krerych rozlisujes mezi “dobrym” a “spatnym”

    Napr. dilema solidarita vs zasluhovost
    MEMNON666
    MEMNON666 --- ---
    ADAM_SKIN: jakkoliv nemám rád pravolevé dělení, tak vzhledem k připojení se k DiEM25 je označení levý střed celkem trefné
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    ADAM_SKIN: hele, já sice win-win strategii hlásám, ale přiznat tu středolevost by bylo fér, já to říkám už delší dobu. radikální levicovost, tedy ochotu nastolit rovnost třeba i silou, bych fakt přenechal jiným. Ale středolevý liberalismus podle mě znamená považovat rovnost za hodnotu - což je vymezení vůči konzervativní pravici, která nerovnost bere nejen jako de-facto stav, ale v podstatě ji glorifikuje.

    ekononomický rozměr politického spektra není ten jediný. pro tebe znamená pravicovost nízké daně, a to by bylo fajn, nikdo nemůže být proti nízkým daním, kdyby to ve výsledku fungovalo. jenže to je právě ten problém: my vůbec nejsme společnost amerického typu. a vysoké sociální rozdíly s sebou nesou přísnou hierarchii, téměř až vojenského stylu.. ano, v USA tomu čelí svérázně, svojí tvrdohlavou individualitou, ale není jisté, jestli by to v Evropě fungovalo.
    ADAM_SKIN
    ADAM_SKIN --- ---
    MONCIC: pises: "Je třeba stranu vrátit zpátky k autenticitě a moderní evropské středolevé politice, na které vyrostla"

    k autenticite souhlas, ale stredoleve nesouhlas. proc volim piraty je myslenka, ze neni nic prave - leve - stredove. je jen volba dobre nebo spatne. a pirati se snazi najit nejlepsi cestu pro vsechny, ne jen pro sebe a svoje stoupence, tedy napriklad pro pravicaky.
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    FRK_R23: Ti říkám, sřípeček, ke střípečku..a výsledek už máš.

    Já třeba nesledoval Babišova Kňú v Čau koblihy,na to mám moc slabej žaludek,ale nezapomněl Prahu zmínit v povolebním projevu,tak bych se moc divil,kdyby jí opomínal ve svých" poselstvích" před tím
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    EXCITE: Twitter fakt hodně neni reprezentativní vzorek populace :)))

    Já na to samozřejmě data nemám, ale prostě mám z týhle země pocit, že o Praze tu venkov moc neví a spíš se takovejm zprávám škodolibě směje. Navzdory tomu že u nich na vsi se silnice opravovala naposledy před vstupem do EU.
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    FRK_R23: Jak myslíš,můžem spolu nesouhlasit,jak se dělá reálná politika, ale uvědom si, jak jednoduše a přímočaře masy lidí fungujou. Já slyšel a na twitteru viděl nadávání na zasraný Piráty, který rozkopali Prahu a málokdo si byl vědomej toho,kdo za to reálně může..

    Bartoš v Ústí neprohrál, byl tam druhej. A to nejpíš Prahou nemá nic společného.
    Ta doprava je podle mne střípek a to úplně zbytečnej, do celkový mozaiky toho provaru.
    A navíc to imho bylo tak blbý,že z toho cítím podraz.. :)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    EXCITE: Tohle je uplně mylnej konstrukt. Asi jako se rozčilovat, že se neopravovalo při lockdownu. A opravdu silně pochybuju, že Bartoš v Ústí prohrál, protože je rozkopaná Praha.
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    FRK_R23: tak jasně,že v tom je kus populismu,ale co je tom špatného dát lidem,co chtějí, obzvláště před volbama :) Ae já neměl na mysli fejkový otevírání stanic metra a podobný sračky. Hřib prostě udělal chybu,že dovolil aby mu Praha sobě rozkopala před volbama Prahu, zvlášť když to média snadno hoděj na něj.. Tunel na Žižkov to fakt nezachránil.
    OTZ
    OTZ --- ---
    ..ale samozřejmě že zoufalci a autíčkáři na facebooku kvičí už teď
    OTZ
    OTZ --- ---
    EXCITE: rok do voleb =! před volbama, do komunálek to je tak max. 3 měsíce
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    EXCITE: Nesouhlasim. To co říkáš je populismus. Politika je, minimálně by měla být, něco uplně jinýho než překotný otvírání staveb před volbama.

    Kromě toho, Prahu čekaj volby až za rok a to si piš, že se něco na otevření najde :)
    DAWYT
    DAWYT --- ---
    DAWYT: Slabší = Další
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    FRK_R23: To je prostě politika a ta je mrtkozní a z toho by měl politik vycházet.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam