• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    XCHAOS: Koukal jsem na ně, nic mi to neříká. Ptal jsem se kamarýda z branže a taky moc nevěděl. To samozřejmě neznamená, že jsou to automaticky nýmandi. Velkou roli, pokud to dobře chápu, hrál Ferjenčík. Což ale uplně neomlouvá agenturu, která ty absurdní vizuály vymyslela. Jako člověk z reklamy jsem na jaře celkem netrpělivě čekal kvalitní světovou kampaň. Místo toho se ukázaly vizuály jak z počátku století od party s Corelem. Vrcholem byl samozřejmě Michálek s lasem (pokud to nebylo meme). Prostě se domnívám, že velká síťová agentura by si něco takovýho nedovolila ani navrhnout.
    KEB
    KEB --- ---
    FRK_R23: já vím, že ne ale už jen to že nad tím někdo uvažuje je tristní :-D
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    FRK_R23: agentuře ses zaplarila spousta peněz...
    OTZ
    OTZ --- ---
    proste někdo znalej zvenku
    OTZ
    OTZ --- ---
    poradce, rikam poradce, ne reditel kua :))
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    OTZ: Šídlo je dobrý politický komentátor, ale nevim jak by fungoval jako kreativní ředitel :)
    OTZ
    OTZ --- ---
    tak on by stacil treba Sidlo jako poradce.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    XCHAOS: Příště by to chtělo oslovit nějaký velký agentury a ne tyhle mini party...
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    XCHAOS: Na forum nikdo neleze, protoze nema naladu cist grafomanske vyplody Polaka a Vilety.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    JONY: Mediální obor použil (údajně) 33 mega na to, aby z Pirátů udělal brand, ale zatajil všechny lidi...
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    XCHAOS: Tak pardon no... :)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    FRK_R23: ty si zatím do Pirátů ještě ani nevstoupil, a už bys chtěl sedět ve vládě. Pěkně si to odmakej 12 let v opozici jako my, hele!
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    PRAASHEK: zkopčil jsem to odsud
    https://forum.pirati.cz/viewtopic.php?f=75&t=58448
    Parodováno na pirátském Zulipu jako tzv. "slovo otce Záhory" (ale to je tajné, mladé pirátstvo se poučili, že jim na fórum lezou šmírovat konzervativní trollové a Zulip je uzavřenější :-)
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    OTZ: Mam to vyplneno a cekam na overeni totuznosti. Akorat s finalnim potvrzenim jeste chvili vydrzim, abych videl, jestli se tahle parta ukaze jako spolehlivej partner, nebo jako trojskej kun.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Nikdo do opozice nejde tyvole :)
    KEB
    KEB --- ---
    Bavím se tím, jak někteří členové volají po odchodu do opozice. Takže klíč k úspěchu bude za sebou, jak malí haranti, prasknout dveřmi a po boku pitomia s Babišem štěkat, jak malý yorkšír (a se čtyřmi poslanci to tak prostě je), na vládu. To už nebudete k smíchu jako teď, ale rovnou k pláči.

    Běžte do vlády, chopte se ministerstva co dokážete vyboxovat ideálně pro Olgu MPSV, je v tom dobrá a dají se tam nasbírat voliči mimo jiné ano atd. Pokud se podaří dvě ministerstva super, pokud ne, ať zkusí kapitán urvat funkci toho šéfa unijního předsednictví. To bude v pohodě a dá se tam nasbírat body.

    No a na vašem místě bych se napasoval do role hlasitého svědomí pravicové vlády. Co bude v pohodě to hlasitě chválit a co v pohodě nebude to hlasitě kritizovat a ještě hlasitěji proto nehlasovat. Hlavně o vás musí být slyšet, protože jak zmizite z veřejného dění, tak jako strana koncite. Budou to dlouhé čtyři roky.

    Jestli máte jako strana ještě šanci se ukáže za rok v komunálních volbách...

    Good Luck!
    OTZ
    OTZ --- ---
    ZARAKI_KENPACHI: praha 7, tady snad uz nejaka bunka je :)

    tou exponovanosti jsem myslel spis treba nejaky lustrovani nebo kydani spiny od novinaru apod. ale to asi clovek musi nejdriv nekam bejt zvolenej nebo kandidovat..
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    ZARAKI_KENPACHI: no mě zajímá, ale spíš věci, co nejdou změnit a hlavně ve svý obci pracuju (prodávám internet) a ještě o tý obci schůzovat by bylo moc, navíc je tam potenciál střetu zájmů, přeci jen, takže v komunále moc nevím co s tím (kromě obecného fandění)

    doufal jsem nějaký vývoj od Pirátského institutu, ale ono to vypadá, že to bude velká profesionální věc a mě potřebovat nebudou. takže sám nevím..
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    https://twitter.com/PiratIvanBartos/status/1447516377745612803
    Pokud si ceníte svobody a demokracie, jste vítáni na palubě. Přidat se k nám můžete přihláškou přes web http://nalodeni.pirati.cz, ať už se chcete ucházet o členství ve straně nebo nám pomoci jako dobrovolníci. Začíná nová kapitola.
    ZARAKI_KENPACHI
    ZARAKI_KENPACHI --- ---
    XCHAOS: definuj exponovanost. POkud založí místní sdružení někde, kde ještě není, tak se velmi snadno může nakonec stát třeba... radním :)

    Asi záleží, co od toho čekáte - velká část lidí začíná nějakou "angažovaností" v komunále, aspon u nás v Praze. Tam se jde zapojit celkem snadno. Pokud tě dění ve tvým hoodu až tak nezajímá, a jsi víc třeba na.... eurověci, tak je to zapojení mimo nějaké expertní týmy celkem těžký. Ale já jsem proponent masového stranictví a přijal bych každýho, kdo se jen hezky usměje, snese být v partě s divnými exoty a je tam alespon elementární programová shoda.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam