• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    KRAMERIUS
    KRAMERIUS --- ---
    RESURRECTION: Ten to rozšířil na: "Co je na Internetu, to je pravda" :-)
    RESURRECTION
    RESURRECTION --- ---
    KRAMERIUS: Coz rikal uz Masaryk.
    KRAMERIUS
    KRAMERIUS --- ---
    KEB: Pokud něco píše AZ247, tak je to vždycky jen čistá pravda, přece :-)
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    KEB: Je to opravdu tak neuvěřitelné?
    KEB
    KEB --- ---
    FRK_R23: já se jen zdráhám uvěřit že Bobo kandiduje ne pirátského kapitána. :-D
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    KEB: Vážně jsi označil jedinej seriózní zdroj na netu za internetový fake?

    Celá redakce AZ247 kvůli tobě pláče. Doufám že jsi na sebe hrdý.
    KEB
    KEB --- ---
    FRK_R23: tohle je internetový fake že jo? Tohle nemůže Bobo myslet vážně
    KEB
    KEB --- ---
    HONCKA: tak jako vyšuměl Bartošův výrok o muslimské Evropě? :-D

    To je hodně naivní vira
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Jana for cokoli!:)

    HONCKA
    HONCKA --- ---
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    ARCHIMEDES: Jasně no. Mě zas moc netrápí obraz té strany co volím já, zajímá mě co dělají, ne jaký mají obraz :)
    ARCHIMEDES
    ARCHIMEDES --- ---
    CAIDEL:
    a) Fér point, ale škody vůči veřejnosti už to napáchat stihlo.
    b) Protože jsem ty jiné subjekty nevolil, může mě trápit faktický dopad jejich trotlů na běh státu, ale dopad na obraz těch stran mě netrápí.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    ARCHIMEDES: Ad a) no, počkám si na výsledky. Bobošíková taky pokaždé kandiduje na prezidentku a v žádném případě by mě nikdy nenapadlo, že to symbolizuje nějakou sílu jejího názorového spektra :) Jestli bude s Bartošem 40:60 tak OK, čas přemýšlet, ale jestli dostane tři hlasy, tak o co jako šlo? (popravdě nevím jaké jsou požadavky na kandidaturu na předsedu, jestli musí něco splňovat, nebo prostě může kdokoli a ani se mi to moc nechce hledat).

    b) asi by mě to dráždilo víc, kdyby každý den z úst politiků všech stran nezaznělo třeba pět daleko větších pitomostí které mě trápí mnohem víc.
    ARCHIMEDES
    ARCHIMEDES --- ---
    CAIDEL: Je mi jako (ekonomicky středovému/středolevému) voliči celkem putna, který zdroj to pustil, pokud se to ukáže pravdivé.
    Pro mě je takové vyjádření od někoho, kdo kandiduje na předsedu (a ne nějaký hlas z hlubin fóra, který můžu v klidu ignorovat jako úlet a okrajový jev) problém, protože se mi nabízejí dvě hlavní interpretace.
    1) Myslí to vážně a pak mám problém, protože mi to dává signál, že tohle výrazně levicové křídlo je silnější než jsem tušil, když hrozí jeho reprezentace kandidaturou na předsedkyni (že to dělá ze mě blbce před kamarády, před kterými jsem hájil umírněnost Pirátů, pomíjím).
    2) Dělá si srandu/řekla to blbě (...) - pak mám problém, že i když Piráti pracují politicky už dost let, včetně parlamentního angažmá, že se ve vedení pořád vyskytují lidé, kteří si neumějí dát pozor na ústa v pro stranu alespoň nejelementárnějších přešlapech.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    MAWERICK: prakticky, další volby jsou komunální v říjnu a tam hrajou prim regionální osobnosti, celostátní jsou za 2 roky a nějaký článek v novinkách vyšumí imho do měsíce
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    MAWERICK: obávám se, že min. část členů Pirátů od začátku cílila na jiný voliče. (Podle mě je těch voličů ještě marginálnější množství, než si představujou, ale zase "malá domů", tzn. opoziční mimoparlamentní strana, která trvale dostává 3-5%, je docela udržitelný obchodní model... na rozdíl od účasti ve vládě, což zatím většina stran po roce 1989 dříve či později zlomilo vaz...)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    MAWERICK: spíš to beru tak, že jde příkladem, a že Tomio Okamura by se měl vykašlat na politickou korektnost a na rovinu říct, že je normální pocitvý slušný fašista (a možná se distancovat od toho, že by byl nácek, stejně jako Janka určitě není žádná stalinistka)

    jinak já si myslím, že kromě (neo)marxistů máme u Pirátů u slušné množství autentických Nietschovo nadčlověci, když se za každou cenu chceš rejpat v tom 19.století...
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    MAWERICK: Na rekapitulaci toho, jestli se víc udělalo "z opozice" nebo z "vlády" si počkám. Takhle od boku rozhodně nejsem schopen odhadnout, co bude výhodnější (v rámci opozice Pirátům rozhodně započítávám do učiněné změny i návrhy, které podali, byly zamítnuty a o čtvrt roku později asimilovány Babišem a použity pod jeho vlajkou)
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    CAIDEL: ja to narozdil od XCHAOS: nevztahuju na novinky konkretne. to jsem asi mel formulovat jinak. Bylo tim mysleno media ("mainstramova?") obecne. Ani potencialni volici neziji ve vakuu a tyhle excesy se neobjevuji jen na Novinkach nebo lzIdnesu...

    a co se tech procent tyce.. to je spis zajimava otazka :) protze na jednu stranu se asi da souhlasit s pohledem tvym kdy "procenta dulezita nejsou -- nechci mainstream" na druhou stranu bez procent neni vliv//moc a bez toho neni zmena... aspon ne v tech dulezitych vecech...
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    MAWERICK: Zajímavá otázka. Já si třeba myslím, že co napíšou na Novinkách asi nějakým způsobem důležité je, ale naprosto netuším, proč by to mělo být důležité pro voliče Pirátů.

    Jinými slovy průnik množiny voličů Pirátů a skalních čtenářů Novinek nepovažuji za nějak dramaticky velký a pokud by se Piráti stali skutečnou catch-all stranou zaměřenou na podobné čtenáře, tak už to asi nebude strana pro mě.

    Chci aby měli Piráti ve volbách 30%? Hele, pokud se něco zásadně nezmění ve společnosti, tak vlastně ani ne (protože by to znamenalo, že je dvacet procent lidí volí kvůli marketingu a o volby později zase odtáhnou do prdele až si je Babišova média namažou na chleba)

    Bouři a bordel tradičně dělají lidé, kteří by Piráty nikdy nevolili, takže co jako? Srát na ně. Podobné vnitrostranické šumy mě moc nezajímají, počkám si na výsledek.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam