• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    OTZ
    OTZ --- ---
    twl vy jste taky gumy, co se poserou z jednoho sluvka a to jeste blbe pochopenyho?

    Moje přesvědčení o ideálním chodu světa pro všechny okolo se pak dá nazvat liberálně socialistickým

    to je fakt teror a stalin, jezismrajaaaa maaamoooo.
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    XCHAOS: Co ses ty je uplne jedno. U zensky, ktera teoreticky muze po dalsich volbach tvorit zakony tyhle zeme, uz to tak jedno neni.
    KEB
    KEB --- ---
    MARTYZAN: anebo celkem pěkně natočený zločin v Polné

    Zločin v Polné (2016) | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/407309-zlocin-v-polne/prehled/
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    omg, dejte už s tím fakt pokoj. já za sebe můžu říct, že jsem marxista cca asi do té míry jako dalajláma (který to o sobě prohlásil v rozhovoru pro Newsweek), kromě toho jsem nadčlověk dle nietscheho, protože kdo si umí nainstalovat na notebook Debian, tak se podle mě stává nadčlověkem a basta :-) a dejte mi s tím už pokoj.

    (na rozdíl od současné ruské propagandy se domnívám, že zločiny Stalina při útoku na Finsko jsou srovnatelné např. se zločiny Itálie při útoku na Habeš nebo Hitlera při útoku na Polsko, apod., zločiny Stalina v gulazích jsou srovnatelné se zločiny nacismu v koncentrácích, atd. atd. - dtto Mao, zkrátka diktátor. Ale neexistuje debilnější škatulka, než je alt-right škatulka "neomarxista", štve mi úplně stejně jako škatulka "neoliberál", tyhlety floskule úplně zabíjejí možnost vést nějakou smysluplnou debatu o čemkoliv, o faktech... klidně se prohlásím za neomarxistu a neoliberála současně, jen abych setřásl tyhlety politruky všech odstínů...)
    GEE
    GEE --- ---
    Jinak si vzpomínám ještě na jednoho komunistu. Takovej knirkatej zameckej pan to byl. Uz ve dvou stranách jsem ho zahlidl.
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    XCHAOS: jak, ze neni zadna semelova - vzdyt rekla ze je komunistka, takze je to presne stejna blbka jako semelova. To je presne to samy, jako kdyby prohlasila ze je nacistka (akorat ze tim demokratickym zpusobem, lol).
    GEE
    GEE --- ---
    XCHAOS: Měli jsme ty nejlepší úmysly, ale dopadlo to jako vždy

    Ne,komunismus nikdy nedopadne dobře. A jestli piráti mají vážnou kandidátku na předsedkyni, která se k němu hlásí,je to smutný
    KRAMERIUS
    KRAMERIUS --- ---
    XCHAOS: Možná ani ona sama neví co obdivuje, když mluví o marxismu.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    GEE: no ale tak prostě někteří ano, většina ne, ale média neumí zařadit do kontextu to, co Piráti jsou a jaký smysl má vzhledem k situacím ve dnešní době jejich program. V zásadě je to jedno. Místo neustálého vyvracení kdo co je teď aspoň média musí řešit, co to znamená. Že Janka obdivuje gulagy a ostnatý dráty? To asi stěží...
    GEE
    GEE --- ---
    XCHAOS: Tak mozna - ja nevim - co radsi tyhle problemy resit, nez hlasit, ze jste teda presvedcenim komunisti.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    https://twitter.com/PiratIvanBartos/status/1479418641200435202
    V oblasti zahraniční politiky do roku 2023 předložíme zákon sankcionující hrubá porušení lidských práv (tzv. Magnitského zákon). Zrevidujeme naše vztahy s Ruskem a Čínou. Obnovíme tradici “havlovské” zahraniční politiky, a to včetně podpory rozvojové a transformační spolupráce.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Kvůli samému řešení, kteří Piráti/Pirátky se považují za komunisty vs. kteří se za ně nepovažují trochu ustupuje do pozadí, že možná jsme vznikli spíš kvůli něčemu takovémuhle:
    Nové motoráky Českých drah nejdou nastartovat. Vypršela platnost softwaru — ČT24 — Česká televize
    https://ct24.ceskatelevize.cz/domaci/3424616-nove-motoraky-ceskych-drah-nejdou-nastartovat-vyprsela-platnost-softwaru
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    FRK_R23: Fair enough
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Jinak teda HPŽ je hardcore parta katolíků, který slintaj blahem nad pevnou rukou polského sejmu. Tohle by totiž tahle parta zastydlejch kriplů chtěla i u nás.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    DOCKINEZ: Proč screenshot, když máme odkaz?

    KDU-ČSL - Rybová
    https://www.kdu.cz/archiv/volby-do-ep-2019/kandidati/rybova
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    XCHAOS: Zkus příště neosekaný screenshot. Ta ženská není členem KDU.

    KRAMERIUS
    KRAMERIUS --- ---
    RESURRECTION: Marxismus = revoluce, třídní boj, násilné svržení společenského řádu.
    Takže přihlášení se k marxismu je s přihlášením se k bolševismu vcelku srovnatelné.
    MARTYZAN
    MARTYZAN --- ---
    HONCKA: Já si googlil jen to jméno oběti. Teď už mi je to jasné.
    RESURRECTION
    RESURRECTION --- ---
    XCHAOS: Marxismus je u nas nabite slovo, ktere davno neznamena Marxe, ale znamena to Bolsevismus a mistni implementaci po druhe svetove valce. Pouzivat to slovo v ceske politice je sebevrazda. Obzvlast v situaci, kdy z toho Piraty Babis roky obvinuje. Medialni reakce je tedy naprosto zaslouzena. Nabehnout si na vidle a pak si stezovat, ze to boli, je fakt na facepalm. To je fakt na urovni hajlovani a nasledneho vysvetlovani, ze jsem jen ukazoval jak vysoko doskoci muj pes. A tohle stve zas me, ze se mnozi Pirati porad chovaji jak kdyby byli v politice prvni den.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    JONY: no a co, když půlka médií dělá z Janky stalinistku, tak mi to prostě štve. Ano, ona je magor, ale není to žádná Semelová ani Ondráček. Možná takové lidi měla absorbovat ČSSD nebo Zelení, ale oni toho nebyli schopní, protože prostě strach dělníka z regionů, že mu "EU zakáže" jeho ojetou, ale garážovanou kraksnu, díky které si může dovolit nakupovat v Kauflandu, je příliš velký.

    Ano, zvolení Janky předsedkyní by nejspíš znamenalo propad preferencí někam ke 3%. Ale na to mělo myslet stávající vedení, které svou členskou základnu řadou svých rozhodnutí v podstatě marginalizovalo. Janka musí být buď minimálně místopředsedkyně, protože reprezentuje určitou část sympatizantů Pirátů, anebo se Piráti budou muset rozpadnout a část se holt připojí k nějakým těm mladolevičákům typu Idealisté, Budoucnost, whatever a přinese jim know-how, jak se vlastně dělá politická strana.

    Nejde to takhle dělat donekonečna, protože většina Pirátů v médiích donekonečna musela vysvětlovat, že vlastně nejsou komunisti. Takže Janka, když řekla, že komunistka je, tomu procesu vlastně pomohla, protože teď se na to budou ptát jen Janky, ona jim omlátí o hlavu výrok Dalajlámy o Marxismu, čím nasere Číňany, česká pravice si spokojeně oddechne, že za ně někdo udělal tu špinavou práci a oni můžou mlčet, a bude.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam