• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    Piráti.czprosíme účastníky debaty, aby se zdrželi vulgarit a osobních útoků alespoň na úrovni některých slušnějších klubů tady na NYXu (nereagujte na ID DANYSEK a VYHULENY_UFO jsou to trolové)
    Veškerý gaychat patří do druhého klubu, zde bude smazán.
    homepage - www.pirati.cz | twitter - 
    @PiratskaStrana | toto je polooficiální odborný klub pro nyx-aktivní členy, kandidáty, příznivce a potenciální voliče - ne [ oficiální fórum ] | pokud hledáte na NYXu spíše obecnou diskuzi o autorském právu, zkuste [ Piráti nebo novodobí misionáři kultury? ] | pokud chcete obecně tlachat o nově vznikajících politických stranách a hnutích, zkuste [ Politické alternativy a jejich příznivci ] | pokud chcete Piráty obecně nemoderovaně poloodborně zdrbnout, jsou tu pro vás [ Piráti.cz (unofficial) ] | povolební priority [ 20 nejdůležitějších bodů pirátského programu ]
     
    Automaticky detekované klikatelné hashtagy pro lepší organizaci obsahu jsou v tomto klubu vítány - příklady: #praha #volby #koalice #privacy #media apod.
    rozbalit záhlaví
    KRAMERIUS
    KRAMERIUS --- ---
    RESURRECTION: Marxismus = revoluce, třídní boj, násilné svržení společenského řádu.
    Takže přihlášení se k marxismu je s přihlášením se k bolševismu vcelku srovnatelné.
    RESURRECTION
    RESURRECTION --- ---
    XCHAOS: Marxismus je u nas nabite slovo, ktere davno neznamena Marxe, ale znamena to Bolsevismus a mistni implementaci po druhe svetove valce. Pouzivat to slovo v ceske politice je sebevrazda. Obzvlast v situaci, kdy z toho Piraty Babis roky obvinuje. Medialni reakce je tedy naprosto zaslouzena. Nabehnout si na vidle a pak si stezovat, ze to boli, je fakt na facepalm. To je fakt na urovni hajlovani a nasledneho vysvetlovani, ze jsem jen ukazoval jak vysoko doskoci muj pes. A tohle stve zas me, ze se mnozi Pirati porad chovaji jak kdyby byli v politice prvni den.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    JONY: no a co, když půlka médií dělá z Janky stalinistku, tak mi to prostě štve. Ano, ona je magor, ale není to žádná Semelová ani Ondráček. Možná takové lidi měla absorbovat ČSSD nebo Zelení, ale oni toho nebyli schopní, protože prostě strach dělníka z regionů, že mu "EU zakáže" jeho ojetou, ale garážovanou kraksnu, díky které si může dovolit nakupovat v Kauflandu, je příliš velký.

    Ano, zvolení Janky předsedkyní by nejspíš znamenalo propad preferencí někam ke 3%. Ale na to mělo myslet stávající vedení, které svou členskou základnu řadou svých rozhodnutí v podstatě marginalizovalo. Janka musí být buď minimálně místopředsedkyně, protože reprezentuje určitou část sympatizantů Pirátů, anebo se Piráti budou muset rozpadnout a část se holt připojí k nějakým těm mladolevičákům typu Idealisté, Budoucnost, whatever a přinese jim know-how, jak se vlastně dělá politická strana.

    Nejde to takhle dělat donekonečna, protože většina Pirátů v médiích donekonečna musela vysvětlovat, že vlastně nejsou komunisti. Takže Janka, když řekla, že komunistka je, tomu procesu vlastně pomohla, protože teď se na to budou ptát jen Janky, ona jim omlátí o hlavu výrok Dalajlámy o Marxismu, čím nasere Číňany, česká pravice si spokojeně oddechne, že za ně někdo udělal tu špinavou práci a oni můžou mlčet, a bude.
    JONY
    JONY --- ---
    XCHAOS: konzervativní lidovce miluji asi tak jako osinu v zadnici, ale psát z jedné klerofašos mašíblině, která navíc ve straně nemá - pokud se nepletu - žádnou funkci a je asistentkou jednoho poslance, že se lidovci snaží o návrat před Masaryka, to chce opravdu... Xchaose.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    MARTYZAN: Tak KDU-ČSL je strana, která vznikla před Masarykem a evidentně si přeje návrat před Masaryka (no, což lze srovnat s TOPkou, která se jednou zmínila, že si přeje návrat českého školství před Marii Terezii :-) sice hlásit se ke Komenskému by bylo fajn, ale přeci jen, povinnou školní docházku zavedla právě ta Marie Terezie :-)

    Problém je, že po středové "buržoazně demokratické" (tedy pro nás nekomunisty "liberální") straně, která by zastupovala názorovou kontinuitu intelektuálů a městského obyvatelstva a navazovala na demokratický impuls Masaryka a první republiky, tu poptávka je. Ostatní strany fakt nabízí vyhrabané konzervativní harampádí z doby před 1.světovou a alternativou je k tomu neurčité proputinovské kremblebotství, což jsou v podstatě stalinističtí politruci přeškolní na podomní obchod se zemním plynem.
    GAARQ
    GAARQ --- ---
    MARTYZAN: důležité je na čí hrob a jaký k tomu dala komentář. zkus si vygúglit pojem "hilsneriáda" ;)
    MARTYZAN
    MARTYZAN --- ---
    XCHAOS: To nějak nechápu, jakože šla na hrob a dala fotku na na fb?
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Ok, takže mu máme "komunistku" Janku. Mezitím KDU-ČSL: Hold by beer....
    https://twitter.com/m_x_tomanek/status/1479251404506206209
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Málo se to ví, ale slavný Peroutkův článek o Hitlerovi vyšel skutečně vlevo dole, ale právě v pravidelném občasníku AZ247.
    KRAMERIUS
    KRAMERIUS --- ---
    RESURRECTION: Ten to rozšířil na: "Co je na Internetu, to je pravda" :-)
    RESURRECTION
    RESURRECTION --- ---
    KRAMERIUS: Coz rikal uz Masaryk.
    KRAMERIUS
    KRAMERIUS --- ---
    KEB: Pokud něco píše AZ247, tak je to vždycky jen čistá pravda, přece :-)
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    KEB: Je to opravdu tak neuvěřitelné?
    KEB
    KEB --- ---
    FRK_R23: já se jen zdráhám uvěřit že Bobo kandiduje ne pirátského kapitána. :-D
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    KEB: Vážně jsi označil jedinej seriózní zdroj na netu za internetový fake?

    Celá redakce AZ247 kvůli tobě pláče. Doufám že jsi na sebe hrdý.
    KEB
    KEB --- ---
    FRK_R23: tohle je internetový fake že jo? Tohle nemůže Bobo myslet vážně
    KEB
    KEB --- ---
    HONCKA: tak jako vyšuměl Bartošův výrok o muslimské Evropě? :-D

    To je hodně naivní vira
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Jana for cokoli!:)

    HONCKA
    HONCKA --- ---
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    ARCHIMEDES: Jasně no. Mě zas moc netrápí obraz té strany co volím já, zajímá mě co dělají, ne jaký mají obraz :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam