• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    ADAMIRA: Já ale média neobviňuji. Já pouze konstatuji zjevný fakt.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    CAIDEL: tak teda upřímě řečeno Bartoš tomu moc nepomohl a obviňovat média že to rozmázla je takový... Okamurovský
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    PETER_PAN: jaký "party"?

    Já si teda o SocSol myslím svý, jsou to kašpaři (a určitě si nemyslím že návštěva tý akce/focení se na ní bylo šťastný), ale fakt by mě zajímalo co způsobilo ten naprosto trapnej shitstorm - mávání kulakama apod.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    KEB: Když nereaguješ, není co rozmazávat a zapadne to výrazně rychleji. Rozmazávat nějakou středně podstatnou členku v médiích zdaleka není tak zajímavé, jako rozmazávat vyjádření přesedy a vnitrostranický boj.
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    KAMAHL: Protoze nejde o kritiku kapitalismu, ale o to jaky party se ta nana chyta, viz. : [DOCKINEZ @ Věci Veřejné - Fiala nelhal, jen říkal něco, co nemohl udělat.]
    KEB
    KEB --- ---
    CAIDEL: on by se našel někdo, kdo by to uchopil a řádně rozmazal. Toho bych se nebál
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    KEB: Damage control by bylo být zticha a žádná kauza by nebyla.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    tak já teda nevím...
    Fórum Pirátské strany - Přihlásit se
    https://forum.pirati.cz/viewtopic.php?p=840899#p840899
    KEB
    KEB --- ---
    KEB: nějaká věcná poznámka k tomu minusu bude?
    KEB
    KEB --- ---
    XCHAOS: zajímavý konstrukt, ale má to i druhou rovinu. Ty jako etablovany politik půjdeš do holportu s někým kdo o sobě tvrdí, že je komunista?

    Popravdě nevěřím tomu, že tohle je promyšlené, spíš je to dementní. A podle mě to došlo i Bartošovi a snaží se dělat damage control.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    KEB: no média si z jejích výroků vybírají jen to, co je pro ně atraktivní, takže svým způsobem by to nebylo špatný. Existuje tu celá mladá generace (v jejím věku i mladší), kteří nějak cítí, že na Západě existují levicové názory bez stigmatu komunistické totality. Takže vlastně hledají někoho, jako ona, a ona to ví. Těch voličů, které odežene, není tolik a jiné si získá.
    KEB
    KEB --- ---
    CAIDEL: no koho by šlo kritizovat dlouho, pořádně a oprávněně je shodou okolností pirátský koaliční partner.

    To co stan a hlavně Rakušan předvádí, to je festival nekompetence a demence.
    KEB
    KEB --- ---
    XCHAOS: madam michailidu se svým talentem na geniální výroky v předsednictvu? To je geniální politický tah, její výroky o tom jaká je komunistka atd. Se budou vracet jako bumerang a bude to velká prdel a určitě vám to přidá politické body a získá voliče.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    KAMAHL: oba tím prostě vyslali do médií signál, že existují. Tyhle kauzy osobností existujících v mediálním prostoru (což je politiků jaksi asi z podstaty věci nutnost) vlastně ani nejde vnímat nějakou logikou nás mimo-mediálních, co existujeme max. tak na sociálních sítích a ve své bublině.

    Janka je relativně populární mezi členy a měla by šanci na zvolení do předsednictva... ale vlastně těma provokacema se vůči tomu úspěšně chrání :-)
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    Hele, zajímalo by mě jestli má někdo bližší interní info o poslední kauzičce? Proč má Ivan potřebu kopat veřejně do Janky na výzvu nějakého noname odsáka? Já chápu, že můžou mít jiné názory, ale tahle forma komunikace mi fakt přijde nešťastná. A teď ještě z toho jsou na fóru návrhy na hlasování o jejím i jeho odvolání, hrabe vám tvl?

    Sorry, ale vidíte, že by Fiala veřejně šťoural do Blažka za to, že byl na akci spolu s proruskými kolaboranty? Možná mu to i vadí, co já vím, ale předpokládám, že takové neshody si nějak snaží vyříkat nejdřív interně a veřejně se vyjadřovat leda až při velkém mediálním tlaku. Tohle je přesně jeden z důvodů, proč Piráti na dost lidí působí neseriózně imho. A to není o transparentnosti, to je o tom působit navenek jako tým i když ze statistické nutnosti v každé straně budou lidi s fringe postoji (relativně k vedení dané strany).
    JORIM
    JORIM --- ---
    KOSZLIK: Hele, ono je takový blbý kritizovat vládu, ve který máš 3 ministry. A pokud ti jde o kritiku jmenovitě Stanjury, Beka, Nekuly... Tak si musíš uvědomit, že s těma lidma denně chodíš do práce, a atmosféře ve vládě by nepomohlo, kdybys obden dělal tiskovky, jak jsou tví koaliční partneři neschopní. Vláda, ve který se lidi vzájemně bodají do zad, nebude fungovat.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Martin Fendrych:
    Česku chybí levice. Ne komunisté, ale silná, avantgardní, antitotalitní levice - Aktuálně.cz
    https://nazory.aktualne.cz/komentare/cesku-chybi-levice-ne-komuniste-ale-silna-levice/r~6043194af88411ed82b7ac1f6b220ee8/
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    CAIDEL: Tomu se rika demokracie. Treba moje zena je s vladou docela spokojena.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    KOSZLIK: Tak vláda je samozřejmě téměř až absurdně špatná, ale, jaksi... to bylo vcelku jasné předem.
    KOSZLIK
    KOSZLIK --- ---
    CAIDEL: ano Lipavský je super a Bartoš taky něco dělá. Ale chci slyšet kritiku vlády a kritiku polovičatych řešení. Fakt jako celek je to zoufalá vláda.
    Na koalici se STAN si bohužel pamatuju, tak bych doufal v poučení a nějak se vymezit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam