• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Usetrena energie s pranyrovanim mě, se Ti myslím může hodit už příští volby do PS 😔

    Kámoš z SK nedal vítězství Fica, odešel fyzicky a daňově z SK. Teď tipuje, jestli/kdy odejdu z CZ já, kvůli Babiš + Okamura + Rajchl.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    FRK_R23: Jako se vsim, jde o tu intenzitu. Pokud by misto toho damy napsaly, rekneme: "hele nelibi se mi, ze Izreal v Gaze dela to ci ono, mrzi me spousta obeti na obou stranach" pripadne "priznejme si, ze Izrael taky nema vsechno v topu". Zrovna ja bych jim na to nerekl ani puk. Mrzi me ty detsky lzi po shitstormu kvuli 4 nahodam naraz (Michailidu, 17. listopad, Strecha, srdicka - zapomnel jsem na neco?), to byl muj point.

    Stejne tak bych byl rad, kdybys me tu prestal demonizovat, nevim cim jsem te tolik rozcilil ze mi tu musis hned nadavat 🤷‍♂️

    Preji hezkej den.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    DOCKINEZ: Srovnatelně?

    *blicí smajlík*
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    FRK_R23: Nákupem v Bille pravděpodobně podporuješ Babiše, v pečivu nebo uzeninách určitě, taková koncentrace těch jeho shitů,to se v jiným obchodě nevidí.

    Jinak tvůj pohled na komoušskou buňku v Pirtátech to je biased, ne?
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    LAUNCHER: Wow, teď už se vzdávám.

    Snad už jen takové resumé.

    Buchta si zajde na 17. listopadu do podniku asi tak tři ulice od Národní třídy. To je samozřejmě sofistikovaný záměr, aby ostatním agentům dala znamení, že se sponzoruje Hamás. Chápu to dobře?

    A Blažka jsem zmíníl jako dnes už tolikrát diskutovaný dvojí metr, kterej se vůči pirátům uplatňuje naprosto běžně.

    Ale dobrý vole, žij si dal ve svém světě plném konspirací a tajných spolků a signálů jak z béčkovýho filmu.

    Jdu teď něco koupit s dětma do Billy. To se může nebo tím podporuju teroristy? A můžu si dát jedno v Lokálu nebo Ambi taky sponzoruje terorismus?

    OMG!
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    LAUNCHER: FBI wants to know your location.

    Nechápu vo co tady jde. To jakože před 7. říjnem všichni věděli o tomhle podniku, znali jeho vlastnickou strukturu a jeho názory a bylo špatně tam chodit. A nebo tohle platí až po tom? A kdo teda určuje, kam je ideologicky správně zajít na kafe?

    Mám práci. Žijte si dál ve svejch bludech, mě už to nebaví.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: FRK_R23: Mozna se i shodneme, ze zrovna konkretne do lokace Restuarace Strecha nedojdes na 17. listopadu uplnou nahodou. Jasne, zase uplna nahoda 🙄

    Mapy Google
    https://www.google.com/maps/place/St%C5%99echa/@50.0778061,14.4184253,17z/data=!4m6!3m5!1s0x470b949f4aa74561:0xf193607cb4e0a208!8m2!3d50.0784637!4d14.4172934!16s%2Fg%2F11hbsxwysl?entry=ttu
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Pánové, celá tahle kontrukce mi připomíná Q konspirace. Sorry, ale je to strašná píčovina. Já samozřejmě nevím, jestli senátorka z Kladna zná majitele podniku nebo jeho snoubenku. Možná že jo, možná že ne. Ale naroubovat na to SPONZORING Hamásu je stejně dementní, jako cokoli z dílny Q konspirací.

    A jako pánové, jestli si myslíte že jedno kafe v debilním kavárně je srovantelný s ministrem spravedlnosti, kterej s ruskym agentem stráví večer v družném hovoru, tak jste ještě větší magoři než jsem si myslel. Tohle totiž neni srovnatelný naprosto v ničem.
    SITH
    SITH --- ---
    DOCKINEZ: já na Šípové vidím špatně mnoho věcí a jsem spíše její kritik, ale co se tu valí poslední dobou je nesmysl a šikana na hranici dezinfa
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    FRK_R23: Prijde mi spatne jak Blazek, tak ty dve damy. Neverim, ze to nevedely. Obe resi debilni srdicka, ale o tomhle na prime otazky ani pip. Lidi kolem nich rikaji, ze obe damy vedely presne kde sedi, akorat necekaly, ze zrovna z tohodle bude takovy shitstorm. Nejsem z Prahy, necham prostor jinym at toto vyvrati ci potvrdi.

    Promin ze mam nazor 🤷‍♂️.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    FRK_R23: Za mě zločinec není, ale jako senátorka placená z eráru by si měla dávat větší pozor, kam chodí a koho tím podporuje.

    Kdyby co já vím zašla do Řízkárny (takovej ten podnik proslulý ojebáváním zaměstnanců, utfg), tak to taky nebude dobrý.

    And for the record - Blažek s Nejedlým v putice je srovnatelně špatně.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Šípová je zločinec, protože snoubenka majitele kavárny je totální krává. Fakt vám na té větě nepříjde nic špatně?
    SITH
    SITH --- ---
    Tak já bych do té restaurace taky nešel ale říkat že každý kdo tam jde je sponzor Hamasu je taky slušná diagnoza.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    LAUNCHER: Jasně, takže než si příště někam sednu, tak si zkontroluju rejstřík a pak si proklepnu majitele.

    Tyvole to je jak z Kafky tohle.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    LAUNCHER: Jo už jsem si to spojil.

    Hele nevim no. Blažek sedí čtyři hodiny s Nejedlým v putyce a je to v pohodě. Pirátka si dá kafe v kundim podniku a je to největší problém. Abusrdní, sorry.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: FRK_R23: LAUNCHER: FRK_R23: At nejsem za lenocha:

    "K tomu se přidal ještě fakt, že se obě političky sešly v pražském bistru Střecha. Jedním z provozovatelů je Filip Hausknecht, zakladatel levicového hnutí Budoucnost, který se dlouhodobě staví na stranu Palestiny. Jeho snoubenka se proslavila fotografií, na které má na sobě mikinu s odkazem na olympijské hry v Mnichově v roce 1972, kde palestinští teroristé zavraždili jedenáct izraelských sportovců."

    Zdroj: https://www.forum24.cz/podporujete-hamas-obvinuji-lide-senatorku-sipovou-kvuli-schuzce-s-michailidu-zastal-se-ji-laska
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    FRK_R23: Ty ses me ptal na to, v cem je problematicka restaurace Strecha. Dal si prosim dohledej, proc ma pani na fotce na sobe cepici restaurace Strecha.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    LAUNCHER: Tyvole nechápu proč si myslíš, že tuhle retardovanou dámu jakkoli hájím.
    KEB
    KEB --- ---
    FRK_R23: piráti se nechali ojebat stanem, ale netřeba je pranyrovat, Jak řekl Ivan už za tuhle koalici zaplatili dost

    Já se o stan někdy moc nezajímal, protože co šli do holportu stopkou tak mě přestali zajímat. A o gazdíkovi jsem si vždycky myslel že je krysa. I když na školství byl asi ten kompetentnější. Ta banda co je tam po něm , to je festival marnosti.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam