• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    Piráti.czprosíme účastníky debaty, aby se zdrželi vulgarit a osobních útoků alespoň na úrovni některých slušnějších klubů tady na NYXu (nereagujte na ID DANYSEK a VYHULENY_UFO jsou to trolové)
    Veškerý gaychat patří do druhého klubu, zde bude smazán.
    homepage - www.pirati.cz | twitter - 
    @PiratskaStrana | toto je polooficiální odborný klub pro nyx-aktivní členy, kandidáty, příznivce a potenciální voliče - ne [ oficiální fórum ] | pokud hledáte na NYXu spíše obecnou diskuzi o autorském právu, zkuste [ Piráti nebo novodobí misionáři kultury? ] | pokud chcete obecně tlachat o nově vznikajících politických stranách a hnutích, zkuste [ Politické alternativy a jejich příznivci ] | pokud chcete Piráty obecně nemoderovaně poloodborně zdrbnout, jsou tu pro vás [ Piráti.cz (unofficial) ] | povolební priority [ 20 nejdůležitějších bodů pirátského programu ]
     
    Automaticky detekované klikatelné hashtagy pro lepší organizaci obsahu jsou v tomto klubu vítány - příklady: #praha #volby #koalice #privacy #media apod.
    rozbalit záhlaví
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    DOCKINEZ: Srovnatelně?

    *blicí smajlík*
    SITH
    SITH --- ---
    DOCKINEZ: já na Šípové vidím špatně mnoho věcí a jsem spíše její kritik, ale co se tu valí poslední dobou je nesmysl a šikana na hranici dezinfa
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    FRK_R23: Za mě zločinec není, ale jako senátorka placená z eráru by si měla dávat větší pozor, kam chodí a koho tím podporuje.

    Kdyby co já vím zašla do Řízkárny (takovej ten podnik proslulý ojebáváním zaměstnanců, utfg), tak to taky nebude dobrý.

    And for the record - Blažek s Nejedlým v putice je srovnatelně špatně.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Šípová je zločinec, protože snoubenka majitele kavárny je totální krává. Fakt vám na té větě nepříjde nic špatně?
    SITH
    SITH --- ---
    Tak já bych do té restaurace taky nešel ale říkat že každý kdo tam jde je sponzor Hamasu je taky slušná diagnoza.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    LAUNCHER: Jasně, takže než si příště někam sednu, tak si zkontroluju rejstřík a pak si proklepnu majitele.

    Tyvole to je jak z Kafky tohle.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    LAUNCHER: Jo už jsem si to spojil.

    Hele nevim no. Blažek sedí čtyři hodiny s Nejedlým v putyce a je to v pohodě. Pirátka si dá kafe v kundim podniku a je to největší problém. Abusrdní, sorry.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: FRK_R23: LAUNCHER: FRK_R23: At nejsem za lenocha:

    "K tomu se přidal ještě fakt, že se obě političky sešly v pražském bistru Střecha. Jedním z provozovatelů je Filip Hausknecht, zakladatel levicového hnutí Budoucnost, který se dlouhodobě staví na stranu Palestiny. Jeho snoubenka se proslavila fotografií, na které má na sobě mikinu s odkazem na olympijské hry v Mnichově v roce 1972, kde palestinští teroristé zavraždili jedenáct izraelských sportovců."

    Zdroj: https://www.forum24.cz/podporujete-hamas-obvinuji-lide-senatorku-sipovou-kvuli-schuzce-s-michailidu-zastal-se-ji-laska
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    FRK_R23: Ty ses me ptal na to, v cem je problematicka restaurace Strecha. Dal si prosim dohledej, proc ma pani na fotce na sobe cepici restaurace Strecha.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    LAUNCHER: Tyvole nechápu proč si myslíš, že tuhle retardovanou dámu jakkoli hájím.
    KEB
    KEB --- ---
    FRK_R23: piráti se nechali ojebat stanem, ale netřeba je pranyrovat, Jak řekl Ivan už za tuhle koalici zaplatili dost

    Já se o stan někdy moc nezajímal, protože co šli do holportu stopkou tak mě přestali zajímat. A o gazdíkovi jsem si vždycky myslel že je krysa. I když na školství byl asi ten kompetentnější. Ta banda co je tam po něm , to je festival marnosti.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    FRK_R23: Dohodu mezi partajema můžeš mít jakou chceš, ale bez možnosti ji vymáhat (a tu možnost nemáš, protože volič je suverén) to byla dohoda v jádru naivní a od počátku nefunkční.

    Je mi sympatický, že Piráti přesto věřili, že je taková dohoda možná – prostě chtěli v koaličních partnerech vidět to lepší, což je vlastně fajn přístup.

    No a o výzvách ke kroužkování bych nerad mluvil, i u Pirátů byly případy (Peksa), kde se na sockách psalo „volte xx yy zz“. To už je ale točení se na marginalitách.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    FRK_R23: Checkuj cepici a mikinu pani na fotce. Porad dobry?

    Ale nechtel bych piraty jen vyhejtit, treba Jan Lipavsky mi prijde super.

    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    LAUNCHER: Tomu nějak nerozumím. Adéla Šípová sponzoruje Hamás, protože si dala kafe v nějaký kavárně? O podniku Střecha jsem v životě neslyšel mimochodem.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    FRK_R23: V moji bubline to vnimame tak, ze je sponzor Hamasu, protoze na 17. listopad vleze do restaurace Strecha. Asi jsme moc barvoslepi na reseni barvy srdicek 🤷‍♂️

    Nicmene jak padlo nize, nenapada me moc politiku z CZ sceny, kteri by me zaujali v pozitivnim slova smyslu / omlouvam se za narocnost. Ostatne lide, ktere bych tam moc rad videl, by tam tezko zaplatili.
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    KEB: Já jí bohužel volil (alternativa byl Bendl) ,ale to musí být taková ultrapiča,že si příště radši vyškrábu oči než jí..když pominu nějaký to její hloupá tlachání ,tak nejdříve to veřejný lhaní,jak jezdí do práce( čti do senátu) na kole. Z Kladna. Jo jasně že tráví denně 4 hodiny na kole, cestou z práce a do práce a teď tyhle jinotaje a blbý výmluvy.
    Až bude ve Fortuně obhajoba jejího mandátu,tak vsadím majltan proti ní.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    DOCKINEZ: Narážel jsem na to, že byla dohoda o nekroužkování, kterou politici ze STAN aktivně ojebávali výzvami ke kroužkovaní STAN politiků. Jinak máš pravdu.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    FRK_R23: Pokud vím, karty rozdali voliči. Nejde jim zakázat kroužkovat a těžko jim to vyčítat v situaci, kdy naplno běžela kampaň Zakroužkuj ženu, která naopak ke kroužkování přímo vybízela.

    Na nebezpečí vykroužkování lidi jako Gregorová upozorňovali a varovali před koalou se STAN. Byli přehlasováni a dopadlo to jak to dopadlo.

    Málo platný, volič je nejvyšší suverén - nemusí nic, může všechno (dokonce i nevolit nebo volit úplně blbě). A je to tak správně, všechny další alternativy jsou jenom horší.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    KEB: Jasně, za všechno můžou piráti. Sice to celý ojebal Stan, ale je to chyba pirátů. Tohle je diagnóza tyvole...

    Nebo co má být ten fail? Že šli do koalice, jo?
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    KEB: Chápu. Mě taky sere, když si vzpomenu, že jsem to 2021 hodil zmrdům ze Spolu :/
    KEB
    KEB --- ---
    DOCKINEZ: klidně se zastan, jak jsem psal níže vždycky když si uvědomím že jsem je volil mám chuť si ulomit ruku
    KEB
    KEB --- ---
    FRK_R23: tímhle epickým failem se piráti zapíšou do učebnic politologie...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam