• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    BUGAS
    BUGAS --- ---
    DRUI: samozřejmě že není, za vše může Babiš. Taktéž zvažuji,bohužel
    DRUI
    DRUI --- ---
    Pavel Zelenka - Za ukončení linky důvěry v Bohnické...
    https://www.facebook.com/pavel.zelenka/posts/pfbid02i7mnEhhFvGTVbZ2VjvyJqZKmddT2LpvBPtYZmPBnJH3Sq3QLLaDLVcy243zHqKmXl

    Je pravda ze pirati v Praze hlasovali v koalici proti poskytnuti školám příspěvek na školní psychology, asistenty pedagoga či sociální pedagogy?
    Pokud ano - je pro to nejake vysvetleni?
    Poprve po 10 letech zvazuji, ze piraty volit uz nebudu a rad bych informace/vysvetleni primo u zdroje...

    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    FRK_R23: if you need to ask...
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    JVMLOK: A co?
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    Vrchol PR strany, která staví svoji existenci a budoucnost národa na využívání moderních technologií.

    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    CAIDEL: Srát na skandály. Je to trochu jako:

    Máte nějaké zásluhy?
    A mohl bych je vidět?

    FRK_R23: Do voleb daleko
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    KEB: No, mě je třeba tohle ale celkem úplně jedno. Řešit jako volič věci "a jak to opticky vypadá pro stranu" je dost divné. To je jejich boj, já nejsem jejich shareholder, dokud se nepropadnou procenty pod pět, tak je to fuk, vzhledem k rozložení politické scény jsou pořád prakticky jediná volitelná strana bez ohledu na to jestli budou mít procent deset nebo dvacet pět.
    KEB
    KEB --- ---
    CAIDEL: no, na to že jsou 4+1 tak je toho docela dost...

    Ne, dělám si prdel, problém je IMHO v tom, že pirati do sebe nechávají kopat a nevrací údery. Pak se nesmí divit, že jsou jak fackovácí panák
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    MEMNON666: pirati si neodecitaji 100m rocne z dani jako to dela nadace agrofert
    MEMNON666
    MEMNON666 --- ---
    JVMLOK: on je nevalcuje ve využití moderních komunikačních prostředků ale ve využití starých dobrých manipulativních technik, které, doufám, piráti nemají v plánu používat
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    GAARQ: Lidem obecně dost chybí chápání konceptu proporcionality. Pokud vezmu kompletně všechny skandály Pirátů za poslední volební období, dám je do jednoho úhledného balíčku a položím je na misku vah, tak třeba takový zbytek Spolu zvládne vyrobit nějaký průser který to celé okamžitě převáží a přebije nejspíš během jediného týdne. O nějakém ANO, SPD ani nemluvě. A takhle je to každý týden.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    A upozorňuji že nevolit je taky volba.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    JVMLOK: Fajn, koho budeš volit?
    GAARQ
    GAARQ --- ---
    tak nějak bych čekal u některých diskutujících méně politické naivity a více realizmu. piráti neexistují v politickém vakuu a pořád to jsou lidi, ne stroje. chyby a kikotiny budou dělat vzdycky, ale srovnání s tradičníky mi z toho pořád vycházejí nejlíp. tím, že jsem se před asi dekádou rozhodl jít po cca 20 letech zase volit, jsem také hodil za hlavu možnost znovu nevolit, protože bych prostě nešel nikdy. ano, upřímně, politika je většinou volba mezi idiotem a zkurveným idiotem, ale právě tou volbou člověk reguluje podíl těch zkurvenejch panchartů. jak tu už bylo řečeno, srovnám-li ta nejhorší pirátská selhání s denním chlebem od tradičnïků, nemám problém je volit znovu, ačkoliv marxista nejsem ani omylem a socky ignoruju. sestim smiř 😸
    KEB
    KEB --- ---
    FRK_R23: nebavíme se o ostatních bavíme se o pirátech. S ostatními at si to vyřídí jejich voliči.
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    FRK_R23: a víš, že míra mého znechucení Pirátským amatérismem možná povede k tomu, že se na volby vyseru, protože to je všecko stejná pakáž, a je úplně jedno, kdo sedí u kormidla. Piráti my ass. Ve využití moderních komunikačních prostředků tuhle partu IT PhD odborníků válcuje 70letej estébák, a jediný, co dokázali úspěšně digitalizovat, je aréna pro řešení osobních animozit. A když už se náhodou ukáže někdo, kdo by byl schopen vzít správu země do rukou s náznakem profesionality a koncepce, tak ho pro jistotu zbaví funkce a zakopou do sklepa. Ve zbytku času okopávají kotníky koaličním partnerům a chodí na demošky podporovat komouše. Jediné, co mě překvapuje, že ještě veřejně nevyhlásili podporu Palestině.
    A tohle všechno ve válečném stavu, kdy nejen naše země čelí bezprecedentním bezpečnostním rizikům a populace je pod soustavným kybernetickým a psyop útokem, což je překvapivě doména, kde by Piráti měli být nejvíc vidět a být nejúspěšnější ve vysvětlování a aktivaci sebeobranných mechanismů.
    Popiči. Správa země na vedlejší úvazek.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    KEB: Pointa? Tohle mně přijde takové ubohé. Kdykoli někdo z Pirátů řekne píčovinu, tak se všichni můžou posrat. Mezitím že všech ostatních stran neslyšíme nic jiného než do nebe volající hovna, a nikdo nic.

    Já teda s Peksou ani Gregorovou nemám problém. V EU parlamentu sedí plejáda kojotů jako je Zdechovský, Vondra nebo myšlenkový titan David. Peksa v téhle společnosti vypadá jako prototyp pricetneho člověka, který dělá dobře svou práci.
    KEB
    KEB --- ---
    FRK_R23:

    https://twitter.com/vonpecka/status/1727395242993942810?s=19

    tady podle mne pan Peksa dokonale promeškal příležitost mlčet
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    JVMLOK: Asi sledujeme každej něco jinýho. Máš nějakej příklad? A koho teda budeš volit?
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    FRK_R23: jo :-D 10-12% z předchozího elektorátu leda.
    Je to fakt velké zklamání, místo profesionality a hlasu rozumu, analýzy a strategie pro budoucnost, předvádí ubohej cirkus vnitřních půtek s naprosto inpotentním PR
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam