• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    Piráti.czprosíme účastníky debaty, aby se zdrželi vulgarit a osobních útoků alespoň na úrovni některých slušnějších klubů tady na NYXu (nereagujte na ID DANYSEK a VYHULENY_UFO jsou to trolové)
    Veškerý gaychat patří do druhého klubu, zde bude smazán.
    homepage - www.pirati.cz | twitter - 
    @PiratskaStrana | toto je polooficiální odborný klub pro nyx-aktivní členy, kandidáty, příznivce a potenciální voliče - ne [ oficiální fórum ] | pokud hledáte na NYXu spíše obecnou diskuzi o autorském právu, zkuste [ Piráti nebo novodobí misionáři kultury? ] | pokud chcete obecně tlachat o nově vznikajících politických stranách a hnutích, zkuste [ Politické alternativy a jejich příznivci ] | pokud chcete Piráty obecně nemoderovaně poloodborně zdrbnout, jsou tu pro vás [ Piráti.cz (unofficial) ] | povolební priority [ 20 nejdůležitějších bodů pirátského programu ]
     
    Automaticky detekované klikatelné hashtagy pro lepší organizaci obsahu jsou v tomto klubu vítány - příklady: #praha #volby #koalice #privacy #media apod.
    rozbalit záhlaví
    MEMNON666
    MEMNON666 --- ---
    JVMLOK: on je nevalcuje ve využití moderních komunikačních prostředků ale ve využití starých dobrých manipulativních technik, které, doufám, piráti nemají v plánu používat
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    JVMLOK: Fajn, koho budeš volit?
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    FRK_R23: a víš, že míra mého znechucení Pirátským amatérismem možná povede k tomu, že se na volby vyseru, protože to je všecko stejná pakáž, a je úplně jedno, kdo sedí u kormidla. Piráti my ass. Ve využití moderních komunikačních prostředků tuhle partu IT PhD odborníků válcuje 70letej estébák, a jediný, co dokázali úspěšně digitalizovat, je aréna pro řešení osobních animozit. A když už se náhodou ukáže někdo, kdo by byl schopen vzít správu země do rukou s náznakem profesionality a koncepce, tak ho pro jistotu zbaví funkce a zakopou do sklepa. Ve zbytku času okopávají kotníky koaličním partnerům a chodí na demošky podporovat komouše. Jediné, co mě překvapuje, že ještě veřejně nevyhlásili podporu Palestině.
    A tohle všechno ve válečném stavu, kdy nejen naše země čelí bezprecedentním bezpečnostním rizikům a populace je pod soustavným kybernetickým a psyop útokem, což je překvapivě doména, kde by Piráti měli být nejvíc vidět a být nejúspěšnější ve vysvětlování a aktivaci sebeobranných mechanismů.
    Popiči. Správa země na vedlejší úvazek.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    KEB: Pointa? Tohle mně přijde takové ubohé. Kdykoli někdo z Pirátů řekne píčovinu, tak se všichni můžou posrat. Mezitím že všech ostatních stran neslyšíme nic jiného než do nebe volající hovna, a nikdo nic.

    Já teda s Peksou ani Gregorovou nemám problém. V EU parlamentu sedí plejáda kojotů jako je Zdechovský, Vondra nebo myšlenkový titan David. Peksa v téhle společnosti vypadá jako prototyp pricetneho člověka, který dělá dobře svou práci.
    KEB
    KEB --- ---
    FRK_R23:

    https://twitter.com/vonpecka/status/1727395242993942810?s=19

    tady podle mne pan Peksa dokonale promeškal příležitost mlčet
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    JVMLOK: Asi sledujeme každej něco jinýho. Máš nějakej příklad? A koho teda budeš volit?
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    FRK_R23: jo :-D 10-12% z předchozího elektorátu leda.
    Je to fakt velké zklamání, místo profesionality a hlasu rozumu, analýzy a strategie pro budoucnost, předvádí ubohej cirkus vnitřních půtek s naprosto inpotentním PR
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    FRK_R23: Místo mínusu pan Dul může vyjádřit a formulovat svůj názor. Nemusí, ale do debaty je to fajn.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    SPIKE411: Ha! Je to obyčejnej překlep, ale tvoje verze je lepší:))
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    FRK_R23: Predpokladám, že Blažková je vtipná slovní hříčka odkazující na to, že jak primátorka Vaňková, tak minist Blažek jsou ze stejného brněnského gangu.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    JVMLOK: Piráti sami udelaji svých 10-12 %. Ty si samozřejmě můžeš myslet co chceš, já s tebou nesouhlasím.

    Volitelné strany aktuálně vidím vlastně jen dvě. Piráty a SZ.
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    FRK_R23: počkej ty si vážně myslíš, že Piráti tam budou? Určitě nejsem jedinej, kdo už jim nikdy v budoucnu hlas nehodí. Do sebe zahleděná parta idiotů, co se místo tahu na branku neustále hádá o pičovinách a okopává kotníky svým reprezentantům ve sněmovně. Červivé jablko sváru.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    KEB: myslím, že poté, co česká společnost pochopila, že bude muset zkousnout Pekari s jejími "dětmi i kariérou" je čas, aby vzala v úvahu i to, že existují nerdky :-)
    KEB
    KEB --- ---
    XCHAOS: vtipná a sympatická, hmmm, ok
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    KEB: Markéta Gregorová je vtipná a sympatická a ano, tím jakou cílovku nasírá, tak trochu připomíná Pekarovou-Adamovou (ale je tam jistá nuance :-)
    KEB
    KEB --- ---
    KRAMERIUS: chybí ti tam pekarová Adamová!
    KRAMERIUS
    KRAMERIUS --- ---
    KEB: Třeba jako... šéf ANO, ODS, KDU-ČSL, SPD - samí sympaťáci :-))
    KEB
    KEB --- ---
    Piráti v Jihomoravském kraji chtějí za předsedu strany Bartoše a Gregorovou - Seznam Zprávy
    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/prave-se-deje-pirati-v-jihomoravskem-kraji-chteji-za-predsedu-strany-bartose-a-gregorovou-241408

    Gregorovou? Uvědomují si piráti, že lídr strany by měl být alespoň elementárně sympatický? 😂
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Nominace CF Mikuláše Peksy do Republikového předsednictva - Stránky 3 - Fórum Pirátské strany
    https://forum.pirati.cz/viewtopic.php?p=861773#p861773
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    DELVIT: Spíš asi https://ipfs.tech/, blockchain je drahý jak sviň...
    DELVIT
    DELVIT --- ---
    NIEKT0: Budoucnost bude v něčem takovém...https://getsurge.io/
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    KAMAHL: afaik podporili cely DSA (digital services act), kde sa riesia aj niektore veci z autorskeho prava (ale je tam aj kopa inych dolezitych veci, typu interoperabilita, na ktorej robil hlavne marcel kolaja).

    S tym uloz.to je blbe, ale ono by to asi padlo tak ako tak casom, "majitelia prav" sa ich snazia ostrelovat uz dlho, a je to vysledok dlhodobo vedenych sporov. decentralizovat, decentralizovat, decentralizovat...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam