• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    KEDRIGERN
    KEDRIGERN --- ---
    Nejpozději v pondělí bude smlouva v registru smluv.

Současný dodavatel nemusí přímo soutěžit, ale může být subdodavatelem či konzultantem případného nového vítěze. Též se stává, že přejdou lidi... Ten kdo se přihlásí do soutěže do takto ostře sledované zakázky pravděpodobně dobře ví, co dělá.

Také si nejsem jistý zda přímo smlouva nedovoluje nějaký souběh, či souběh nejde zasmluvnit.

PS: Detaily zakázky ani smluv neznám. Jen vím, že smlouva běží administrativním kolečkem. Vycházím ze zkušeností obecných.
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    KAMAHL: Tak jasne ze by to nebylo z nuly na sto. Ale v druhem sprintu nejpozdeji uz by mel bezet vyvoj aspon na jednodussich ticketech.

No jsem zvedav jak se to medialne protoci. To zas budou amaterske hodnoceni situace..
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    STAROJDA: No teda aby to zabralo jeden sprint to teda nevím nevím. Dělám taky ve vývoji a tipoval bych zadrhnutí aspoň na pár týdnů, než se něco začne dít a to pomalejším tempem.

Je nějaká šance, že to vysoutěží původní zpracovatel?
    KRAMERIUS
    KRAMERIUS --- ---
    STAROJDA: Může opět vyhrát současný dodavatel a nepřeruší se nic.
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    KEDRIGERN: Tušíš, jestli se to stihne tak, aby se nepřerušil vývoj? Samozřejmě nový tým se bude muset seznámit atd, ale to by mělo zabrat max 1 sprint.

Plus mě zaujalo toto, snad to taky pomůže: https://www.mmr.gov.cz/cs/ostatni/web/novinky/mmr-rozsiruje-expertni-tym-pro-digitalizaci-staveb
    KEDRIGERN
    KEDRIGERN --- ---
    KAMAHL: Což je mnoho měsíců staré rozhodnutí ÚOHS. Čili žádná novinka. MMR samozřejmě mezitím dokončuje soutěž na dalšího.
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    Další komplikace pro digitální stavební řízení, stávající dodavatel musí skončit - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/inqool-musi-za-dva-tydny-prestat-pracovat-na-digitalizaci-stavebniho-rizeni.A240906_122626_domaci_vank
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    JVMLOK: MAKROUSEK sere všechny a všude. Víceméně, některý lidi na NYXu u ban přímo škemraj... z různých důvodů.

BTW je tu ještě jeden klub o Pirátech pro ty, kdo tady maj ban
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    JVMLOK: Skutocne nie
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    GAARQ: moc hezky se to snažíš udělat o mně, ale ne. Fiala Bartošovi kreje prdel, zatímco o něm piráti na nyxu označují za loutku bez vůle. Je tudíš dobré si říct, že kdokoliv Fialu vodí, umožňuje pirátům realizovat aspoň to málo, čeho jsou schopní.
    GAARQ
    GAARQ --- ---
    JVMLOK: odpovím jednoduše: brněnská mafie ODS. víc ke spojení blažek - fiala dodávat netřeba. já tu v brně žiju, víš? to, že nejsou v kriminále, není moje chyba ;)

asi je to hodně podebrané kuří oko, co, na které jsem šlápl. pofoukej si to a zklidni hormon. pá pá. howgh.
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    XCHAOS:
    GAARQ hle, otevřený přístup 🤣
    Vy už jste úplně v piči kucí
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    GAARQ: ale když tak dobře víš, kdo si a jak vodí Fialu a píše mu noty, jako, jak říkáš, maňáskovi, tak musíš přece úplně stejně dobře vědět, jaké pokyny měl pro tu schůzku. Nebo prostě jen rozhazuješ obvinění a jinak meleš hovna?
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Jinak prošla novela insolvenčního zákona, údajně mj. i zásluhou Olgy Richterové. Posouvá nás blíž na Západ.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Id MAKROUSEK si vysloužil dostatek minusů na to, aby si v tomhle klubu 30 dnů dal pauzu.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    NIEKT0: pan senátor měl nejdřív porozumět situaci než z ní začít těžit body do příštích voleb. Do 20% nezapočítal věci jako logistiku, kterou si Ukrajina řeší po své ose, ale ČR ne. A spoustu dalších detailů. Jako bonus, udělal humbuk, který další dodávky zdraží. Jakmile cena bude transparentní.

Nemám nic proti zkontrolování smlouvy, ale dělat z toho politikum, než porozumí detailům je diletanství a brát v Evropě situaci na UA, kde umírají kluci vážněji, tak visí za koule, páč zdražuje cenu munice.
    GAARQ
    GAARQ --- ---
    JVMLOK: jak to mám, u všech prokletých bohů, vědět, co kdo kde moderoval? já na té schůzce nebyl. a ani jsem se o ní tady nebavil. proč mi to pořád předhazuješ? já jen ukazoval rozdíl mezi politickou kulturou u pirátů a v ODS, jedni mají otevřený přístup a druzí jsou političtí mafoši. asi ti někdo šlápl na kuří oko, ale já to nebyl. pláčeš dobře, ale na špatným hrobě. end of loop.
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    GAARQ: jakoze vysledek te schuzky 5koalice, jak je v konecnem dusledku prezentovan, se stal sam od sebe? Nebo to dokonce dali dokopy na Ivanovu prosbu o pomoc a o podporu?
    Nebo tam nekdo s dostatecnou autoritou a chladnou hlavou umoderoval diskuzi k tomuhle vysledku?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam