• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    Piráti.czprosíme účastníky debaty, aby se zdrželi osobních útoků (alespoň na úrovni slušnějších klubů tady na NYXu)
    Veškerý gaychat patří do druhého klubu [ Piráti.cz (unofficial) ] zde bude smazán.
    homepage - www.pirati.cz | twitter - 
    @PiratskaStrana | toto je polooficiální odborný klub pro nyx-aktivní členy, kandidáty, příznivce a potenciální voliče - ne [ oficiální fórum ] | pokud hledáte na NYXu spíše obecnou diskuzi o autorském právu, zkuste [ Piráti nebo novodobí misionáři kultury? ] | pokud chcete obecně tlachat o nově vznikajících politických stranách a hnutích, zkuste [ Politické alternativy a jejich příznivci ] | pokud chcete Piráty obecně nemoderovaně poloodborně zdrbnout, jsou tu pro vás [ Piráti.cz (unofficial) ] | povolební priority [ 20 nejdůležitějších bodů pirátského programu ]

Automaticky detekované klikatelné hashtagy pro lepší organizaci obsahu jsou v tomto klubu vítány - příklady: #praha #volby #koalice #privacy #media apod.
    rozbalit záhlaví
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    KAMAHL: Tak jasne ze by to nebylo z nuly na sto. Ale v druhem sprintu nejpozdeji uz by mel bezet vyvoj aspon na jednodussich ticketech.

No jsem zvedav jak se to medialne protoci. To zas budou amaterske hodnoceni situace..
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    STAROJDA: No teda aby to zabralo jeden sprint to teda nevím nevím. Dělám taky ve vývoji a tipoval bych zadrhnutí aspoň na pár týdnů, než se něco začne dít a to pomalejším tempem.

Je nějaká šance, že to vysoutěží původní zpracovatel?
    KRAMERIUS
    KRAMERIUS --- ---
    STAROJDA: Může opět vyhrát současný dodavatel a nepřeruší se nic.
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    KEDRIGERN: Tušíš, jestli se to stihne tak, aby se nepřerušil vývoj? Samozřejmě nový tým se bude muset seznámit atd, ale to by mělo zabrat max 1 sprint.

Plus mě zaujalo toto, snad to taky pomůže: https://www.mmr.gov.cz/cs/ostatni/web/novinky/mmr-rozsiruje-expertni-tym-pro-digitalizaci-staveb
    KEDRIGERN
    KEDRIGERN --- ---
    KAMAHL: Což je mnoho měsíců staré rozhodnutí ÚOHS. Čili žádná novinka. MMR samozřejmě mezitím dokončuje soutěž na dalšího.
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    Další komplikace pro digitální stavební řízení, stávající dodavatel musí skončit - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/inqool-musi-za-dva-tydny-prestat-pracovat-na-digitalizaci-stavebniho-rizeni.A240906_122626_domaci_vank
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    JVMLOK: MAKROUSEK sere všechny a všude. Víceméně, některý lidi na NYXu u ban přímo škemraj... z různých důvodů.

BTW je tu ještě jeden klub o Pirátech pro ty, kdo tady maj ban
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    JVMLOK: Skutocne nie
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    GAARQ: moc hezky se to snažíš udělat o mně, ale ne. Fiala Bartošovi kreje prdel, zatímco o něm piráti na nyxu označují za loutku bez vůle. Je tudíš dobré si říct, že kdokoliv Fialu vodí, umožňuje pirátům realizovat aspoň to málo, čeho jsou schopní.
    GAARQ
    GAARQ --- ---
    JVMLOK: odpovím jednoduše: brněnská mafie ODS. víc ke spojení blažek - fiala dodávat netřeba. já tu v brně žiju, víš? to, že nejsou v kriminále, není moje chyba ;)

asi je to hodně podebrané kuří oko, co, na které jsem šlápl. pofoukej si to a zklidni hormon. pá pá. howgh.
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    XCHAOS:
    GAARQ hle, otevřený přístup 🤣
    Vy už jste úplně v piči kucí
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    GAARQ: ale když tak dobře víš, kdo si a jak vodí Fialu a píše mu noty, jako, jak říkáš, maňáskovi, tak musíš přece úplně stejně dobře vědět, jaké pokyny měl pro tu schůzku. Nebo prostě jen rozhazuješ obvinění a jinak meleš hovna?
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Jinak prošla novela insolvenčního zákona, údajně mj. i zásluhou Olgy Richterové. Posouvá nás blíž na Západ.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Id MAKROUSEK si vysloužil dostatek minusů na to, aby si v tomhle klubu 30 dnů dal pauzu.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    NIEKT0: pan senátor měl nejdřív porozumět situaci než z ní začít těžit body do příštích voleb. Do 20% nezapočítal věci jako logistiku, kterou si Ukrajina řeší po své ose, ale ČR ne. A spoustu dalších detailů. Jako bonus, udělal humbuk, který další dodávky zdraží. Jakmile cena bude transparentní.

Nemám nic proti zkontrolování smlouvy, ale dělat z toho politikum, než porozumí detailům je diletanství a brát v Evropě situaci na UA, kde umírají kluci vážněji, tak visí za koule, páč zdražuje cenu munice.
    GAARQ
    GAARQ --- ---
    JVMLOK: jak to mám, u všech prokletých bohů, vědět, co kdo kde moderoval? já na té schůzce nebyl. a ani jsem se o ní tady nebavil. proč mi to pořád předhazuješ? já jen ukazoval rozdíl mezi politickou kulturou u pirátů a v ODS, jedni mají otevřený přístup a druzí jsou političtí mafoši. asi ti někdo šlápl na kuří oko, ale já to nebyl. pláčeš dobře, ale na špatným hrobě. end of loop.
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    GAARQ: jakoze vysledek te schuzky 5koalice, jak je v konecnem dusledku prezentovan, se stal sam od sebe? Nebo to dokonce dali dokopy na Ivanovu prosbu o pomoc a o podporu?
    Nebo tam nekdo s dostatecnou autoritou a chladnou hlavou umoderoval diskuzi k tomuhle vysledku?
    GAARQ
    GAARQ --- ---
    JVMLOK: inu, podle tebe jsem někomu upřel nějaké zásluhy (JVMLOK) a já nevím komu a jaké ;)
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    GAARQ: to se ptas na Piraty?
    GAARQ
    GAARQ --- ---
    JVMLOK: bohové pod námi, jaké zásluhy? 😳
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam