• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Funkční psychopat Michálek by z toho udělal topku 2.0
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Jo Hřib by asi byl nejlepší. Vypadá civilně, je celkem vidět a má už nějaký zkušenosti.
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    XCHAOS: Souhlasím, však proto jsem se dostal k tomu Hřibovi nakonec :)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    STAROJDA: Ferjenčík prosím ne ;-)
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    NECROMAN: A radia im to volici koho?:)
    JARMIK
    JARMIK --- ---
    FRK_R23: Vidím to jinak. Nejde jen o hru, vláda a opozice reprezentují mh. různé reálné ekonomické zájmy. Třeba ANO reprezentuje mj. domácí výrobce potravin, což je už od Františka Josefa velká část základ českého průmyslu.
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Mno zpět k tématu :) Koho teda na předsedu/kyni?

- Lipavský a Gregorová už to odmítli
    - IMHO to musí být někdo, kdo je více známý (v ČR, ne v EU :))

Takže možnosti:
    - Ferjenčík
    - Richterová
    - Michálek
    - Hřib

Různě vylučovací metodou se dostávám k Hřibovi. Už jen kvůli tomu, aby Půrovi praskla hlava :). Samozřejmě všichni mají své mouchy.
    JARMIK
    JARMIK --- ---
    FRK_R23: Připomeňme si základy právního statu. Lhaní není zakázano obecně, jen ve specifických případech. Co není zakázáno, je dovoleno.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    CEEFA: Tak jsme si vyjasnili, že ET nečtu, všechno je sluníškový a můžem se pohnout dál.
    CEEFA
    CEEFA --- ---
    DOCKINEZ: ja te nijak nekaram, jen rikam, ze bych to od tebe necekal, ze bys cet takovou spinu....
    a teda s tim srovnanim s denikem referendum uplne nevim, jestli maj za sebou takovou hezkou radku afer jako epoch tijmes, ale nevim, ja ho nectu .)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    btw doufám, že mě podobně uvědoměle pokáráš, až budu příště linkovat Deník referendum a.k.a. „parlamentky pro komouše“ nebo podobný biased plátky.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    CEEFA: No vidíš, o tom jsem ani nevěděl (ET nečtu a ve VV se zvedá obočí tak možná nad Parlamentkama). Tak se omlouvám. Odpustíš mi to a můžeme se vrátit k jádru věci? Díky.
    CEEFA
    CEEFA --- ---
    DOCKINEZ: to jaky media linkujes tvoje vina ale je...
    A linkovat extremni dezinfo web, ktery je soucasti celosvetovy ultrapravicovy dezinfo sceny, to uz chce silnej zaludek teda....
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    CEEFA: tvl kdybych dal jen tu zbrojnici, vyčteš mi zbrojnici. Kdybych dal Reflex, vyčteš mi Reflex.

Ale není moje vina, že na enku a Alarmu se o těchto failech nepíše.
    CEEFA
    CEEFA --- ---
    DOCKINEZ: tyvole epochtimes bych od tebe teda uplne necekal...
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ZAHRADKAR: myslenka pekna, ale za ni si pracovnici stavebniho uradu na dovolenou nevodjedou
    ZAHRADKAR
    ZAHRADKAR --- ---
    PALEONTOLOG: Ale dockaji - prave tragedii je, ze podlehli te iluzi, ze je po vsem, ze se jich to netyka. Lidem, kterym je dnes 20-30, lze jeste docela dobre pomoct k tomu, aby meli slusne duchody a stat u toho nezbankrotoval. Ale to by stat musel prestat cpat prachy bankam na podopore penzijka a zacit skutecne vytvaret prostredi pro to, aby lide mohli investovat, i kdyz tomu treba uplne nerozumi a nechteji rozumet. Treba Matejka ma zajimavy napady: https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ekonomika-ocima-byznysu-komentar-nejslabsi-misto-ceskych-penzi-jak-pomoci-lidem-se-sporenim-259026

Totez s bydlenim: kazdy si predstavi, ze jedinou cestou jsou dotace a regulace, ale co takhle vytvorit prostredi, ve kterem je jednoduche dum postavit nebo opravit? Co takhle prestat lidem kecat do toho, v cem muzou nebo nemuzou bydlet? (Aneb proc bych nemohl mit trvale bydliste treba v jurte, kdyz se mi to libi?) Vlastne wait ... nemelo prave DSR pomoct ty procesy odblokovat?:D
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    DOCKINEZ: tohle je třeba dobrý konkrétní příklad pochybení Cempera. A pak také třeba toto: https://www.reflex.cz/clanek/komentare/88904/jak-web-manipulatori-cz-manipuluje-s-fakty-v-pripade-utoku-na-trileteho-chlapecka-v-anglii.html

To je něco úplně jiného než ten příspěvek o nordstreamu. To si měl rovnou poslat toto.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    GAARQ: Oukej náčelníku, sry za OT, už na to kašlu.
    GAARQ
    GAARQ --- ---
    DOCKINEZ: nevím, kdo je cemper, a proč by mě měl zajímat, ale úloha ukrajiny při poškození nord streamu 2 je stále v ranku spekulací. žádné vyšetřování ještě nebylo uzavřeno. ale to jsme kilo off topic.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam