• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    RUDOLF: nemyslím, že by autorský zákon bylo mrtvé téma. Pod dohledem Pirátů bylo zavražděno ulož.to a to pocítil opravdu ledaskdo. A strana se k tomu ani neobtěžovala vyjádřit. Ostuda
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    RUDOLF: nevím, co vám všem provedla Markéta Gregorová. Ale předsedovat straně by z Bruselu stíhala těžko.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    STAROJDA: richterová by mohla být pokus vzít za téma sociální problémy jako bydlení, chudobu a vzdělání a přihodit tam téma podporu malého a středního podnikání a néjaký moderní aspekty podnikání v ČR, např. konečně normální způsob jak v ČR umožnit lidem managovat akcie vznikající firem - většina firem bez prdele zakládá firmy v USA, páč ČR fakt zaspal akciový trh a možnost dát lidem podíl na vznikajíích firmách. Ale tenhle aspekt jsem u pirátů neviděl. Tak aspoň pokračovat v DIA & zefektivňování státu. Ale tohle je úplně mimo pod Richterova i Hřibem.

Jestli to vyhraje Gregorová, tak pro mě piráti skončili. Já chci hospodářský program a modernizaci, narovnání lidských práv je samozřejmost, nezajíma mě to jako program. Stačí když to piráti protlačí když je možnost.

Jsem rád, že už neřeší autorský zákon, je to mrtvé téma. Ndekrimitalizace uživatelů je fajn, ale nedělal bych z toho hlavní message.

Lidi tu zchudli, máme hospodářský problémy nikoliv lidsko-právní. A tam bych začal u eutonázie, nikoliv u věcí který jsou blbý, ale týkají jen malé části a jdou narovnat časem.
    KEB
    KEB --- ---
    NECROMAN: ok, ale máš pocit, že to piráti dokáží sdělit svým voličům a hlavně potencionálním voličům?

Protože v tomhle, čili v komunikaci selhávají piráti na plné čáře. Místo toho jsou noviny plný handrlování se o blbostech na fóru
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    KEB: aktuálně se digitalizuje nejrychleji v historii. Nemá smysl to sem vypisovat, zde je to dobře shrnuto:
    Digitalizuje se nejrychleji v historii
    https://www.pirati.cz/jak-pirati-pracuji/digitalizuje-se-nejrychleji-v-historii/
    KEB
    KEB --- ---
    NECROMAN: hmmm a co takhle ta slibovaná digitalizace? Zatím nic a cluster fuck kolem stavebního řízení. A to se na to vytvořilo ministerstvo
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    NECROMAN: Ve skutečnosti nám poslední roky ukazují, že na programu nezáleží ani trochu. Ale chápu co myslíš :)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Lídr je jedna věc, ale důležitý je i program. Za mě by bylo ideální vzít, co už je napsáno, a postavit se naplno za doporučení NERV - je to v podstatě hotový program na stříbrném podnose, žádný bullshit okolo, rovnou k věci. Spoluautorem je mimochodem i Pirát Libor Dušek.
    https://vlada.gov.cz/assets/ppov/NERV/aktuality/navrhy-NERV.pdf
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    KAMAHL: Nikdo jí IMHO nezná (veřejnost). Má šanci za rok se dostatečně projevit a zvýraznit? Nezapomeňme, že by to měl/a být lídr/yně do voleb.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    ONDRAT: To byla Klusova, pardon.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    KAMAHL: A neni ona nahodou v protivladnim kridle? Richterova a Hrib by pravdepodobne ve vladnim angazma pokracovali.
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    STAROJDA: A co Kocmanová? Za mě top 1 poslankyně.
    KEB
    KEB --- ---
    STAROJDA: ferjencik? Stále žádné poučení?

Richterová? Neviditelná poslední rok nejmíň

Michálek? Já o něm vlastně nic nevím...

Hřib? To asi nebude.

No nevypadá to s vámi dobře...
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    DOCKINEZ: Michálek se podle mě hodí spíš do zákulisí než na předsedu:-)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Funkční psychopat Michálek by z toho udělal topku 2.0
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Jo Hřib by asi byl nejlepší. Vypadá civilně, je celkem vidět a má už nějaký zkušenosti.
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    XCHAOS: Souhlasím, však proto jsem se dostal k tomu Hřibovi nakonec :)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    STAROJDA: Ferjenčík prosím ne ;-)
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    NECROMAN: A radia im to volici koho?:)
    JARMIK
    JARMIK --- ---
    FRK_R23: Vidím to jinak. Nejde jen o hru, vláda a opozice reprezentují mh. různé reálné ekonomické zájmy. Třeba ANO reprezentuje mj. domácí výrobce potravin, což je už od Františka Josefa velká část základ českého průmyslu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam