• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    KOSZLIK
    KOSZLIK --- ---
    JVMLOK: říkal jsem to i Ivanovi, že musí maknout s PR a že "výsledky práce" nikoho nezajímají. Prej to nebylo potřeba...
    KOSZLIK
    KOSZLIK --- ---
    MOUDRYMESIC: nemám koho volit. Stojí to za hovno
    KEB
    KEB --- ---
    MAWERICK: neříkal náhodou ferjenčík před parlamentními volbami, že kampaň kterou vede, vede, skvěle a že se uvidí po volbách?
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    MAWERICK: Jop, tak nějak jsem to slyšel za podslední roky několikrát i já. Feedback od voličů u prdele. Takže si nic jiného, než co prožívají, nezaslouží.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    JVMLOK: Jenze když to někdo řekl např tady tak jo uminuskovali a tvrdili že to co dělají stačí...
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    SKY_MAX: "Piráti nepochopili, že musí dělat kampaň" sums it all. Naposledy byli vidět s Pusťte nás na ně. Od té doby parta rozpačitejch harantů a harantic co se bojí vylézt z křoví.
    MOUDRYMESIC
    MOUDRYMESIC --- ---
    KOSZLIK: Nepůjdeš-li k volbám, nebude tvůj hlas slyšet. Máš-li co říct, využij možnosti a promluv.
    KOSZLIK
    KOSZLIK --- ---
    Odejít z vlády měli dávno. Těch "červených linií" bylo mnoho a nic z toho. Paktovat se s mafiány kvůli programu a ve finále zničit stranu :( obávám se, že já už volit příště nepůjdu
    BUGAS
    BUGAS --- ---
    Možná Fiala vlastně udělal vyhozením Ivana pro Piráty to nejlepší, skončí ve vládě a budou mít čas se vzchopit do příštích voleb s novým vedením.
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    KEB: pěknej srab.. místo toho mohla napsat cokoli jinýho, třeba: "Kroky pana Bartoše byli nezbytné, abychom nepřišli X miliard z národního plánu obnovy. Přechod na nový systém bude bolavý Vždycky. Lepší ted než za půl roku na vánoce. Odvolání pana Bartoše považuji za útěk z boje a odkládání problému."
    Nechápu, kde má páteř..
    KEB
    KEB --- ---
    Bartošovi jsme nabízeli pomoc, ale k ničemu to nevedlo, tvrdí Pekarová Adamová - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/domaci-bartosovi-jsme-nabizeli-pomoc-ale-k-nicemu-to-nevedlo-tvrdi-pekarova-adamova-40490240#

Ona si prostě kopne kdykoliv má příležitost!
    BASIK
    BASIK --- ---
    SKY_MAX: Realne by me zajimalo, jestli jde udelat dostatecne efektivni kampan, ktera nebude "lziva" tim zpusobem, jakym byla ta kampan ANO :) (zatim si myslim, ze ne).
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    Návrh na hlasování o odchodu z vládní koalice. - Stránky 9 - Fórum Pirátské strany
    https://forum.pirati.cz/viewtopic.php?p=887411&hilit=hlasov%C3%A1n%C3%AD#p887411
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    PULNOC: Rozmělnění identity si nepamatuju. Pamatuju si, jak Babiš viděl názvy článků "Bartoš nový premiér?" Hrozně se lekl a začal s největší anti kampaní v dějinách ČR. A udělal jí tak dobře, že Piráty totálně znemožnil na další 3 roky. Ale zaslepilo ho to a kvůli tomu těsně prohrál volby.
    A piráti nepochopili, že musí vynaložit stejně velké úsilí na svojí kampaň, aby svoji imidž zase zvedli. Což neudělali.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    KAMAHL: to straně namočený v Dozimetru asi moc neva.
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    DOCKINEZ: Taky myslím, že ne. Ale když nehodí, udělají si tím celkem morální škraloup.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    KAMAHL: STAN chce uspět ve volbách, né se znemožnit.
    ATROPOS
    ATROPOS --- ---
    OTZ: Volt je panevropská strana, momentálně mají 5 europoslanců. V rámci ČR jsou nicméně marginální i když sem tam nějakého zastupitele mají. Eurofederalisti. V programech imho nic nepříčetnýho neměli, ale já jsem bezbožná feministka.. takže se za etalon českého voliče fakt nepovažuju.

Eurofederalismus by mohl být ohledně některých typů voličů polibek smrti. Podobně jako pro mě koalice se Zelenými:P kteří jsou imho zevnitř rudí a naprosto v rozkladu.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    STAN do toho vidle nehodí.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam