• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    MEMNON666
    MEMNON666 --- ---
    x.com
    https://x.com/ondkout/status/1838540975381065861
    V případě pirátského exitu by se mohl spustit transfer, o kterém jsem slyšel už v létě.

TOP 09 má zájem o to, aby ve vládě - a za její dres - pokračoval ministr zahraničí Jan Lipavský. Porozumění údajně bylo oboustranné.
    MEMNON666
    MEMNON666 --- ---
    JVMLOK: ošklivá slova na pana Pojara :D
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    Je mi líto Lipavského, to je fakt schopnej člověk ve správné pozici, jenom holt obklopenej idiotama :(
    KOSZLIK
    KOSZLIK --- ---
    JVMLOK: říkal jsem to i Ivanovi, že musí maknout s PR a že "výsledky práce" nikoho nezajímají. Prej to nebylo potřeba...
    KOSZLIK
    KOSZLIK --- ---
    MOUDRYMESIC: nemám koho volit. Stojí to za hovno
    KEB
    KEB --- ---
    MAWERICK: neříkal náhodou ferjenčík před parlamentními volbami, že kampaň kterou vede, vede, skvěle a že se uvidí po volbách?
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    MAWERICK: Jop, tak nějak jsem to slyšel za podslední roky několikrát i já. Feedback od voličů u prdele. Takže si nic jiného, než co prožívají, nezaslouží.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    JVMLOK: Jenze když to někdo řekl např tady tak jo uminuskovali a tvrdili že to co dělají stačí...
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    SKY_MAX: "Piráti nepochopili, že musí dělat kampaň" sums it all. Naposledy byli vidět s Pusťte nás na ně. Od té doby parta rozpačitejch harantů a harantic co se bojí vylézt z křoví.
    MOUDRYMESIC
    MOUDRYMESIC --- ---
    KOSZLIK: Nepůjdeš-li k volbám, nebude tvůj hlas slyšet. Máš-li co říct, využij možnosti a promluv.
    KOSZLIK
    KOSZLIK --- ---
    Odejít z vlády měli dávno. Těch "červených linií" bylo mnoho a nic z toho. Paktovat se s mafiány kvůli programu a ve finále zničit stranu :( obávám se, že já už volit příště nepůjdu
    BUGAS
    BUGAS --- ---
    Možná Fiala vlastně udělal vyhozením Ivana pro Piráty to nejlepší, skončí ve vládě a budou mít čas se vzchopit do příštích voleb s novým vedením.
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    KEB: pěknej srab.. místo toho mohla napsat cokoli jinýho, třeba: "Kroky pana Bartoše byli nezbytné, abychom nepřišli X miliard z národního plánu obnovy. Přechod na nový systém bude bolavý Vždycky. Lepší ted než za půl roku na vánoce. Odvolání pana Bartoše považuji za útěk z boje a odkládání problému."
    Nechápu, kde má páteř..
    KEB
    KEB --- ---
    Bartošovi jsme nabízeli pomoc, ale k ničemu to nevedlo, tvrdí Pekarová Adamová - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/domaci-bartosovi-jsme-nabizeli-pomoc-ale-k-nicemu-to-nevedlo-tvrdi-pekarova-adamova-40490240#

Ona si prostě kopne kdykoliv má příležitost!
    BASIK
    BASIK --- ---
    SKY_MAX: Realne by me zajimalo, jestli jde udelat dostatecne efektivni kampan, ktera nebude "lziva" tim zpusobem, jakym byla ta kampan ANO :) (zatim si myslim, ze ne).
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    Návrh na hlasování o odchodu z vládní koalice. - Stránky 9 - Fórum Pirátské strany
    https://forum.pirati.cz/viewtopic.php?p=887411&hilit=hlasov%C3%A1n%C3%AD#p887411
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    PULNOC: Rozmělnění identity si nepamatuju. Pamatuju si, jak Babiš viděl názvy článků "Bartoš nový premiér?" Hrozně se lekl a začal s největší anti kampaní v dějinách ČR. A udělal jí tak dobře, že Piráty totálně znemožnil na další 3 roky. Ale zaslepilo ho to a kvůli tomu těsně prohrál volby.
    A piráti nepochopili, že musí vynaložit stejně velké úsilí na svojí kampaň, aby svoji imidž zase zvedli. Což neudělali.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    KAMAHL: to straně namočený v Dozimetru asi moc neva.
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    DOCKINEZ: Taky myslím, že ne. Ale když nehodí, udělají si tím celkem morální škraloup.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam