• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    PULNOC: jaká stránka? nalodeni.pirati.cz ?
    Jinak odkud jsi, že bych tě navedl přímo na kontakt na krajský / místní sdružení
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Sám Wagenknecht nechce svou možnou kandidaturu blíže komentovat. Seznam Zprávám pouze řekl, že to nevylučuje.

Jeho největší nevýhodou by byl fakt, že o víkendu nedokázal obhájit senátorský post. Jak ale kousavě poznamenal jeden ze zdrojů Seznam Zpráv: „Moc lidí, kteří by neprohráli volby, teď ve straně nemáme.“
    U Pirátů se objevují první jména Bartošova nástupce
    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-politika-u-piratu-se-objevuji-prvni-jmena-bartosova-nastupce-261252
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    NIEKT0: předběhli jsme dobu, no :-) zůstali jsme nepochopeni.
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    HONCKA: 👇
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    KEDRIGERN: hele a proc vam nefunguje stranka a tim padem se nelze pripojit k clenstvu?
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    HONCKA: díky za faktickou opravu. Nebudete-li v koalici jako minule (což asi nebudete po minule že:)), tak to jsou trochu jiné počty. Nemění to ale nic na důležitosti kampaně. Máte rok, tak pls zamakejte ať to fakt neskoční ani na těch 5ti %..
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    SKY_MAX: jednoho poslance mít určitě nebudeme, 5 % odpovídá cca 6 mandátům a pod 5 % není žádný :)
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    PHOBOS99: Třeba mě Lukášovi eskapáda celkem štvala a pokud bude kandidovat na předsedu, tak ho volit nebudu
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    KEDRIGERN: tak je potřeba s těma zdrojema nakládat líp. Ve 2017 jste udělali super kampaň. Zvládnete ji udělat znova ne? A pokud u vás nebude vůle směřovat zdroje na kampaň a začít trávit víc času kampaní, tak pak za rok budete mít jenom jednoho poslance, jestli vůbec. Ta matika je neúprosná.
    Reálnou práci jste za ty 3 roky odvedli super. Politickou ale ne a dokud piráti nepochopí, že to musí být 50 na 50. Skutečná práce vs politická kampaň. Tak to zase skončí.
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    Švýcarská federální vláda vyžaduje uvolnění zdrojových kódu u svého softwaru - Root.cz
    https://www.root.cz/zpravicky/svycarska-federalni-vlada-vyzaduje-uvolneni-zdrojovych-kodu-u-sveho-softwaru/
    KEDRIGERN
    KEDRIGERN --- ---
    KRAMERIUS: Dobře, ale zahlcení znamená psát toho hodně a platit to. Čili jsme u toho, co jsem říkal prvně - zdroje. A navíc by mě zajímalo jak toto máme aplikovat třeba na krajskou práci nebo dokonce obecní… Prostě to prostředí je dosti vychýleno. Jasně asi to zní jako fnukání, ale výsledek je pak, že máme co máme.
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    co jsem tak vysledoval ve svém okolí, tak wagenknechtovi řeči jsou každému (krom lidí, co si sem chodí do pirátů kopnout) úplně jedno, jediný co se řeší je stavební řízení. zajímavé na tom je, že čím je člověk vzdálenější od it, tím víc ví, jak to bartoš posral a naopak pohled lidí v mém okolí, co je it živí, to považují za běžný průběh nasazení nového it řešení. zdaleka nejvíc mají problém s digitalizací stavebního řízení, kteří naposledy stavební řízení museli řešit za komančů, jeslti vůbec někdy a nejspíš ho nikdy řešit ani nebudou, ale najednou z čista jasna je to pro ně téma číslo 1.
    KRAMERIUS
    KRAMERIUS --- ---
    KEDRIGERN: Ideální je zahltit informační prostor kladnými informacemi, příspěvky a zprávami (třebas reálně vlastně bezvýznamnými). Pak se v tom i nějaká ta negativní ztratí.
    Ale pokud je většina nalezených zpráv negativních, tak je to problém ovlivňující veřejné mínění.
    KEDRIGERN
    KEDRIGERN --- ---
    SKY_MAX: Sociální sítě mohou něco udělat. Ale bez placených postů to také zas tolik nejde. Anebo se nám všichni ti magové, co to umí jen svým vtipem vyhybají… ale pak nevím proč jiné strany rvou ty peníze do těch socek.

Ale socky například nevyřeší hybrdního novináře apod. Stejně tak lobbisty vystupující proti, kterým v mediích říkají “nezávislý experti”.

Také jde o atraktivitu témat no. Otevřít školu je populární. Zavést jakoukoliv regulaci či dan už tak ne.
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    KEDRIGERN: (to mínus neni moje) V dnešní době to není tolik o prostředcích jako o vůli a chuti. Přítomnost na sockách umí udělat jeden dobrý člověk v týmu a chuť politika, aby tomu tu půl hodinu denně věnoval. Když se podíváme na babiše na sítích, na schillerovou na sítích, na Turka na sítích, tak to není nic zázračně nenapodobitelného či nezopakovatelného. To je ten nejklasičtější příklad kampaně na sockách. Socky jsem dřív dělal, takže nemluvím jen z pozice diváka, ale i z pozice tvůrce. Pár úspěšných (nepolitických) kampaní mám za sebou.
    Chápu, že piráti chtějí dělat tu skutečnou práci a kampaň je trochu sprosté slovo. Ale bohužel do politiky patří. Ideálně 50% času je ta skutečná práce pro ten náš stát a společnost a 50% je práce jen kvůli znovuzvolení. Je to krutá realita dnešní internetový doby. Moc mě mrzí, že se u pirátů toto moc neřeší.
    Neexistuje lepší příklad úspěchu z ničeho než Turek, turek jel jenom socky a pak přišel do pár debat. V dnešní době je potřeba dělat na sítích trochu show. Není na tom nic špatného, není to laciné, není to ponižující, je to součást politiky v informační době.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Teď jsem četl komentář:
    Lipavský: Je potřeba se zbavit komoušů ve straně!
    Lipavský: *opustil stranu*
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    KRAMERIUS: soon ;)
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    HONCKA: Kdybych frčel na stejné vlně jako Michálek, tak bych řekl, že Nečasovu vládu potopil týpek, co pak dostal prvního českého fašouna do EP a v rámci oslovení cílovky Pirátů odvádí i jako traktorista cca 100x lepší práci, než tahle slavná PhD smečka. Náhoda?
    KRAMERIUS
    KRAMERIUS --- ---
    JVMLOK: Jak "spolupráce"? Je od roku 2015 členem Pirátské strany, prosazuje její program, bez toho by se ministrem nikdy nestal.
    Není žádný externista, který by s nimi spolupracoval.
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    KAMAHL: Naopak. Lipavského poškozuje spolupráce s Piráty.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam