• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    já už ty výkaly tady číst nechci. to není diskurz, to je urážka kognitivního vnímání. přidaná hodnota se rovná nule, fancy buzzwords a popkulturní reference pro puberťáky ale hovno za tím.
    zkus SPD, tam se hodíš víc. idenťáci takhle lákaj mládež.
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    je to piratska chobotnice, Pirate Squid, ktera feli nekde na prove lodi nebo jak se to jmenuje ta predni cast, a dela chapadlama dobre veci pro lidi.

v antikampani pak bojuje proti ODSquid, ktera je oskliva a zla.

hezky refresh loga a kampan a metafora. PS do Poslanecke Snemovny.

reknete ze to neni dobry.
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    taky se mozna muzete zeptat sebe, co vlastne dneska piratite, kdyz bydlite v Cernosicich v hezkem domku, delate pro banku, platite si Netflix a vubec 20 subskripci, Linux seedbox co mate na pude zdechl na prasnost ale vy o tom ani nevite, protoze jste uz 5 let na nej nemeli pomsleni, a jedini pirati ve vasem zivote jsou kdyz koukate na Jacka Sparrowa s ratolestma.

nic proti tomu. jako dite bych treba stabilni a rozumne rodice s nejakou mirou alternativy chtela mit. ale pirati jsou nejaka idea, a ta idea je fresh, fuck the system, be gay and do crimes, slay and be cute while doing it.

to je pro volice a pak je realna prace, to je dalsi chapadlo chobotnice. dobre chobotnice.
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    schopny administrator v dobe TikToku. to je fakt bonmot jak od pana profesora.
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    MEMNON666: jak chce tenhle pan zaujmout volice kterym neni nad 60? gen Z, gen Beta Gama Delta? jste politicka strana nebo nejaky skanzen? v demokracii se muzete rozhodnout. kdyz se rozhodnote pro skanzen, to je ok. ne pro mne, ale pro vas mozna jo
    MEMNON666
    MEMNON666 --- ---
    PULNOC: vsechno se meni, jen by to nemuselo byt k horsimu :) kolega [GAARQ @ Česká pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu ] vyjádřil očekávání imho přesně
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    MEMNON666: to je v poradku. politicke strany jsou dynamicke entity, a jina doba vola po jiinem typu politiky. ty jsi se taky za ten cas urcite zmenil. skoro bych rekla, ze by bylo zvlastni, kdyby tomu nebylo presne tak, jak rikas.
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    are you tired of me yet? good. there is no trait more important in a politician than relentless, dogged persistence. if you do not possess a natural calling to get out there and connect with people, all day, every day, you might very well be a wonderful person who is not a politician. politics is not an endgame, it's a service job.

we should be very suspicious of a politician with a private life and private appointments. can we trust the person we elected to represent our interests to truly do so if they feel the need to hide behind concepts reserved for private individuals?

if we were to use strong language, we might well say that a politician who gives rise to such anxiety-generating questions in the minds of the public is not a public servant, but a public sociopath. we've had a few too many of those and deserve better. we deserve a person willing to have a camera pinned on them 24/7.

call me an attention seeker. can an attention seeker not be a good politician? on the contrary. is there a better way to attract and maintain attention than making people happy? if you don't know the answer, you're not ready for the role. take some time to get involved in life full throttle. talk to the people you hate the most and shake the hands of those who smell the worst. when you do know the answer, please do re-join the party.
    MEMNON666
    MEMNON666 --- ---
    PULNOC: nechtěl jsem být zbytečně osobní, ale jako původní volič si nemohu odpustit poznámku, že pokud by se pirátská strana prezentovala (převážně) tak jako ty, tak můj hlas nedostane
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    KRAMERIUS: proto jsem psal ODS a ne Spolu. tuhle podmínku ale uznávám a jde o to, jak si to oni spočtou/nechají zdechnout KDU/TOPku
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    a BTW, kecy o smazkach v toxicke psychoze si nechte pro /r/iamsoedgy. FJK byl na perniku denne, a to v davkach, ktere by vas vyslaly do Bohnic driv nez by jste rekli Operace Mkultra. ale celkem mu to slo, nez zacal byt trosku moc cocky a nekdo si rekl, dost.

pro mne to je ponauceni, a to treba ani nejsem ani na perniku. takze, get real, or get a ticket back home to Maly Penikov.
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    jsem na vas velmi zvedava. na vasi schopnost debatovat, na vasi jiskru (nemyslim tu pripravku pionyru), na vasi uroven a obecne vase chops a styl. protoze pokud maji Pirati plout nekam, kde to ma smysl, a ne ke dnu, tak vsechny tyto veci musime jednak mit, a taky umet pouzivat. byt v politice znamena ze musite byt pripraveni reprezentovat volice. ne vasi pubertalni revoltu. znamena to, ze musite byt schopni konsenzu, coz neni synonymum pro kapitulaci.

no, tak jsem zvedava, jak vostri jste.
    KRAMERIUS
    KRAMERIUS --- ---
    CHORCHE: Pokud ODS půjde do voleb v rámci Spolu a s Fialou v čele, tak bude muset po volbách udělat hodně velký veletoč, aby skončila ve vládě s ANO.
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    a abych nepsala jen fejetonisticky hejterske prupovidky - zkuste si vzpomenout treba na rok, ja nevim, 2015. pred tim, nez jsme kolektivne zapomneli na to, ze propaganda a cenzura nejsou uplne fresh.

pokud mate dennik z tech casu, prectete si ho. zalistujte fotoalbem na iCloudu. do what you gotta do.

protoze ja nemuzu uverit, ze by Libtard Meme Factory Industries ovladla i vysokolsky vzdelane lidi vicemene bez boje.

zkuste si dat nejakou vyzvu. prectete si Fear and Loathing on the Campaign Trail. vyveste si doma vlajku EU obarvenou na cerveno. zkuste se vylecit z dobove zatizeneho idealismu pokud jde o Zapad. jste snad generace, ktera v osmdesatkach snila o dziskach z Tuzexu? pochybuji. jaka pak chcete omluvit svoji intelektualni lenost a netecnost? vite o tom, ze existuje Encyclopedia Britannica, kterou na rozdil od Wikipedie nemuze editovat Igor Antonov z Kyberbrigady nekde ve Vladisvostoku? ano, skutecne je to tak. a je online.

intelligence is not a prop for your ego. it's a responsbility. live up to it.
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    MEMNON666: ja jsem normalne dojata. to je asi nejvic na urovni diss ktery jsem zde na Nyxu obdrzela. mozna jsem neudelala chybu. musim rict, ze po tom, co jsem cetla blouzneni pana Michalka, moje piratska nalada klesla na bod mrazu, protoze pokud Pirati kudlou do zad dostali zpet punc punkeru, Michalek horecne pracuje na tom, aby nastolil anticharisma na spektru.

ale jeden Michalek Stranu nedela. byt mu to Michailudi na schuzi politbyra dala za ukol.
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    XCHAOS: za voliče bych řek - srát na průzkumy, protože kdo se tím má rok stresovat, kalkulovat a pak vše bude jinak?
    pro ODSÁNO to ale vychází docela cajk a půlka koalic stejně ještě vznikne, či se změní - s čímž imho kalkulují všichni od KSČ, Přísahy až po KDU, krom ANO, STAN a ... Piráta (nebo tam je reálná koala se Zelenými? nikdo další mě nenapadá a ani tohle mi nepřijde jako přínosná koala)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Tady je to včetně koalic. Kdyby byly volby teď, vládu by bez nás nesestavili... ovšem ani s náma, Babiš by musel vládnout s Okamurou...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Prakticky jsme přestali existovat, ano. Ale pořád máme větší preference, než KDU-ČSL nebo TOP09....
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    XCHAOS: furt nada. Mel si dal svoje, tohle je fakt marny :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam