• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    Já třeba s mým ADHD bez stimulantů nedám ani ránu tak co? Tak si dám 3x Wellbutrin, obleču si kožený oblek, vezmu meč a jdu do války. Nestěžuji si na neurotypicals. Dokonce někdy nechám Gabrielu doma ať si dáchne, i když bez jejích rad opravdu nerozumím lidem a někdy kvůli tomu možná vzniknou zbytečné vdovy. Ale kámoška a to aby nebyla utahaná pro mne znamená víc než nějaký random kluk který měl radši zůstat na vesnici pást krávy
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    LEON_KOWALSKI:
    XCHAOS:
    ja bych vazne rad, ale na to proces jak popisuje XCHAOS proste nemam kapacity. BlueSky nejak ujde, ale nic z toho neni kanal ktery bych denodene potreboval.
    ne ze bych potreboval nyx, ale uzivam si tady a travim casu jeste tak nejvice.
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    XCHAOS: aha tak už začínám asi leccos chápat ale jmenuje se to Pirátská strana.

Jinak tyhle sob stories o bájných neurotypicals (česká klávesnice na IPhonu ani nemá to slovo lol) mám fakt nejradši.
    ATROPOS
    ATROPOS --- ---
    XCHAOS: Tohle je právě bohužel důvod, proč v aspoň trochu vypovídající společenské debatě bude Mastodon vždy na chvostu. Twitter fakt chybí.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Czech ANO on track to win next year’s elections without need for coalition – Euractiv
    https://www.euractiv.com/section/politics/news/czech-ano-on-track-to-win-next-years-elections-without-need-for-coalition/
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    ZSIS: mě osobně víc vyhovuje Mastodon. BlueSky je takový divně fungující, osekaný Twitter, nepřišel jsem mu na chuť :-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    ZSIS: No, Fediverse je trochu pro pokročilé uživatele, to přiznávám :-) Nejdřív ze všeho je potřeba nafollowovat strašné stovky lidí, aby člověk něco vůbec viděl, protože tam není algoritmus, a potom si zase musí udělat seznamy, pokud chce zpátky tu komunitní funkčnost (tedy sledovat třeba nějaké skutečné lidi a ne jenom aktuální dění). Nicméně, BlueSky buď neuspěje ... a nebo uspěje, a bude čelit všem problémům, co Xitter (tedy někdo to bude chtít koupit a ovládnout a enshitifilovat)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    #zesvěta: Polsko nasadilo spyware Pegasus na aktivistku ze Strajk Kobiet - investigace.cz
    https://www.investigace.cz/zesveta-polsko-pegasus/
    GAARQ
    GAARQ --- ---
    XCHAOS: hele, někdo musí dělat protiváhu těm vrlým mlaďochům, dyť by se svět zhroutil :D

ha, "nevříti" (z toho "nevrlý") znamenalo "nemít někoho rád", už nám z toho zbylo jen ono a "zanevřít"
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    XCHAOS: co bluesky?

mastodon je tak nejak "dobře míněný", po měsíci otevřel a ukazoval mi příspěvky jen jedné osoby. user fail, asi.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Mimochodem, followuje to tady dost lidí... už máte Mastodon? :-)
    [XCHAOS @ Mastodon 🐘 / Fediverse - decentralizovaná sociální síť]
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    MEMNON666: začínáme bejt starý nevrlý dědci, to zase jo.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    KEB: no, teď máme pravda takovou postliberální novou vlnu, tak možná by mezi ně zapadla :-)
    MEMNON666
    MEMNON666 --- ---
    PULNOC: ...Jsou stranou liberálního středu, kladou důraz na diskusi, transparentnost a rozhodování na základě dat a informací. (https://www.pirati.cz/lide/)
    PULNOC: z čeho usuzuješ konzervativnost?
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    PULNOC: i sociopati mají svoje práva. tyranie neurotypické většiny je občas nesnesitelná.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    PULNOC: to ne, ale možná bych tě mohl nechat bydlet ve sklepě.
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    XCHAOS: hele, first things first. na najem mi prispejes? pak budu resit ANO
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    totiz politika se dela srdcem, vite? z lasky. pokud to tak neni tak jste sociopat.

a v srdci zadne citation nepotrebujeme protoze citime veci.
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    presvedcit Babise ze altruismus je nejlepsi da mene prace nez se hadat s 1000 nerds kteri se ohaneji slovy jako "citation needed"
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    PULNOC: Prosím! Jestli tam nebudeš mít na zaplacení členského příspěvku, rád přispěju :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam