• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    Piráti.czprosíme účastníky debaty, aby se zdrželi osobních útoků (alespoň na úrovni slušnějších klubů tady na NYXu)
    Veškerý gaychat patří do druhého klubu [ Piráti.cz (unofficial) ] zde bude smazán.
    homepage - www.pirati.cz | twitter - 
    @PiratskaStrana | toto je polooficiální odborný klub pro nyx-aktivní členy, kandidáty, příznivce a potenciální voliče - ne [ oficiální fórum ] | pokud hledáte na NYXu spíše obecnou diskuzi o autorském právu, zkuste [ Piráti nebo novodobí misionáři kultury? ] | pokud chcete obecně tlachat o nově vznikajících politických stranách a hnutích, zkuste [ Politické alternativy a jejich příznivci ] | pokud chcete Piráty obecně nemoderovaně poloodborně zdrbnout, jsou tu pro vás [ Piráti.cz (unofficial) ] | povolební priority [ 20 nejdůležitějších bodů pirátského programu ]

Automaticky detekované klikatelné hashtagy pro lepší organizaci obsahu jsou v tomto klubu vítány - příklady: #praha #volby #koalice #privacy #media apod.
    rozbalit záhlaví
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    LEON_KOWALSKI:
    XCHAOS:
    ja bych vazne rad, ale na to proces jak popisuje XCHAOS proste nemam kapacity. BlueSky nejak ujde, ale nic z toho neni kanal ktery bych denodene potreboval.
    ne ze bych potreboval nyx, ale uzivam si tady a travim casu jeste tak nejvice.
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    ZSIS: mě osobně víc vyhovuje Mastodon. BlueSky je takový divně fungující, osekaný Twitter, nepřišel jsem mu na chuť :-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    ZSIS: No, Fediverse je trochu pro pokročilé uživatele, to přiznávám :-) Nejdřív ze všeho je potřeba nafollowovat strašné stovky lidí, aby člověk něco vůbec viděl, protože tam není algoritmus, a potom si zase musí udělat seznamy, pokud chce zpátky tu komunitní funkčnost (tedy sledovat třeba nějaké skutečné lidi a ne jenom aktuální dění). Nicméně, BlueSky buď neuspěje ... a nebo uspěje, a bude čelit všem problémům, co Xitter (tedy někdo to bude chtít koupit a ovládnout a enshitifilovat)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    #zesvěta: Polsko nasadilo spyware Pegasus na aktivistku ze Strajk Kobiet - investigace.cz
    https://www.investigace.cz/zesveta-polsko-pegasus/
    GAARQ
    GAARQ --- ---
    XCHAOS: hele, někdo musí dělat protiváhu těm vrlým mlaďochům, dyť by se svět zhroutil :D

ha, "nevříti" (z toho "nevrlý") znamenalo "nemít někoho rád", už nám z toho zbylo jen ono a "zanevřít"
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    XCHAOS: co bluesky?

mastodon je tak nejak "dobře míněný", po měsíci otevřel a ukazoval mi příspěvky jen jedné osoby. user fail, asi.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Mimochodem, followuje to tady dost lidí... už máte Mastodon? :-)
    [XCHAOS @ Mastodon 🐘 / Fediverse - decentralizovaná sociální síť]
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    MEMNON666: začínáme bejt starý nevrlý dědci, to zase jo.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    KEB: no, teď máme pravda takovou postliberální novou vlnu, tak možná by mezi ně zapadla :-)
    MEMNON666
    MEMNON666 --- ---
    PULNOC: ...Jsou stranou liberálního středu, kladou důraz na diskusi, transparentnost a rozhodování na základě dat a informací. (https://www.pirati.cz/lide/)
    PULNOC: z čeho usuzuješ konzervativnost?
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    PULNOC: i sociopati mají svoje práva. tyranie neurotypické většiny je občas nesnesitelná.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    PULNOC: to ne, ale možná bych tě mohl nechat bydlet ve sklepě.
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    XCHAOS: hele, first things first. na najem mi prispejes? pak budu resit ANO
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    totiz politika se dela srdcem, vite? z lasky. pokud to tak neni tak jste sociopat.

a v srdci zadne citation nepotrebujeme protoze citime veci.
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    presvedcit Babise ze altruismus je nejlepsi da mene prace nez se hadat s 1000 nerds kteri se ohaneji slovy jako "citation needed"
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    PULNOC: Prosím! Jestli tam nebudeš mít na zaplacení členského příspěvku, rád přispěju :-)
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    hele jestli jsou IRL Pirati podobni tady tomu konzervativnimu kolegiu, tak pujdu do ANO
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    PULNOC: Ty se ale nestaneš předsedkyní, podle mě :-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Chtěl- bych... 2024 říjen - Fórum Pirátské strany
    https://forum.pirati.cz/viewtopic.php?p=893754#p893754
    KEB
    KEB --- ---
    PULNOC: klidně ať si tě zvolí, stejně jako si socdem zvolila Maláčovou. Akorát bych se pak nedivil
    KEB
    KEB --- ---
    CHORCHE: to jsem nepochopil
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam