• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    PULNOC: to ne, ale možná bych tě mohl nechat bydlet ve sklepě.
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    XCHAOS: hele, first things first. na najem mi prispejes? pak budu resit ANO
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    totiz politika se dela srdcem, vite? z lasky. pokud to tak neni tak jste sociopat.

a v srdci zadne citation nepotrebujeme protoze citime veci.
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    presvedcit Babise ze altruismus je nejlepsi da mene prace nez se hadat s 1000 nerds kteri se ohaneji slovy jako "citation needed"
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    PULNOC: Prosím! Jestli tam nebudeš mít na zaplacení členského příspěvku, rád přispěju :-)
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    hele jestli jsou IRL Pirati podobni tady tomu konzervativnimu kolegiu, tak pujdu do ANO
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    PULNOC: Ty se ale nestaneš předsedkyní, podle mě :-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Chtěl- bych... 2024 říjen - Fórum Pirátské strany
    https://forum.pirati.cz/viewtopic.php?p=893754#p893754
    KEB
    KEB --- ---
    PULNOC: klidně ať si tě zvolí, stejně jako si socdem zvolila Maláčovou. Akorát bych se pak nedivil
    KEB
    KEB --- ---
    CHORCHE: to jsem nepochopil
    KEB
    KEB --- ---
    MAWERICK: a do toho přijde někdo jako michailidu a hodí do éteru granát, že je komunistka 🤦

ZAPPO: a rozhodně nezačnou dělat kampaň, kde by voliče a hlavně své nevolice o své práci informovali, proč taky, že
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    KAMAHL: buuu vsichni jsou na nas zli.. mi jsme nic spatneho neudelali...

a tohle je presne ten druh sebeklamu kterej muze za to ze jste v tgakovej srackach...

Za to muze jedna jedina entita :) VY... Tim co tu rikali arikaji lidi porad dokolecka porad dokolecka je bud ignorujete nebo hejtite... Proste jste posrali a posirate PR...

A dokud ho posirat neprestanete tak se to nezmeni

Kmotri, ODS a media jen vyuzivaji munici kterou jim davate...
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    CHORCHE: dejte mne prosim do zahlavi, chci tam byt az se stanu predsedkyni, pro tu srandu
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    ZAPPO: Neironicky ano
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    tady to vypadá, že půlka sledujících jede českou klasiku o chcíplej sousedovic koze... že se tím takhle sami ubíjíte

co se týče půlnoci - přínos žádnej a patří do záhlaví mezi Danýska a Vyhulený_ufo
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    KLIP: Prijdou na to, ze za to muzou kmotri, ODS, media a volici, kteri neoceni skvelou piratskou praci.
    KLIP
    KLIP --- ---
    sebereflexi jsem u piratu jeste nevidel :) nevim, kde by k ni najednou prisli :)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Co tak pročítám veřejně dostupný sekce fóra, tak trochu lituju, že Punkie kandiduje jen na místopředsedu. Sympaťák!
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    KEB: Sebereflexe snad nějaká proběhne na sjezdu v Listopadu... ?
    KEB
    KEB --- ---
    V následujících volbách vám to milí piráti hodím. Nicméně předpovídám, že to bude vaše labutí píseň, protože nemám pocit, že by u vás proběhla sebereflexe, bohužel...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam