• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    000
    000 --- ---
    000: jo, to bylo pro PULNOC
    000
    000 --- ---
    Teda vyhledal jsem si prispevky od tebe a je jen malo veci,kterym nerozumis... Neco jako devatero remesel,desata bida,co? :)
    KEB
    KEB --- ---
    XCHAOS: pořádek ve straně za vás nikdo neudělá.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DOCKINEZ:
    KEB: jste vy dva aspoň registrovaná příznivci? K čemu nám jsou takhle pokročilí piratologové, když nevlezou do strany a nehlasujou, když je potřeba? :-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Dospívání s voliči, nebo otočka vpravo? Jaké jsou vize možných šéfů Pirátů - Seznam Zprávy
    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-politika-pryc-s-komousi-nebo-sjednoceni-jake-jsou-vize-moznych-sefu-piratu-263232
    KEB
    KEB --- ---
    DOCKINEZ: nulová sebereflexe, pořád dokola
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    DOCKINEZ: eh, vypadlo mi tam „např. jeho sestra“, sry za zmatení.
    KEB
    KEB --- ---
    XCHAOS: to je nulová sebereflexe, ale to tady taky říkám pořád
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    KEB: Tak ono asi není náhodou, že je pod reformním batohem podepsaná jeho sestra, ale on sám ne. Imho jde o to, aby toxicita jeho osoby náhodou neznepokojila nerozhodné členy strany, dokud jsou ještě potřeba.

Po přijetí batohu už to bude fuk.
    KEB
    KEB --- ---
    XCHAOS: vždyť to tady říkám pořád...

Jste ho debila měli vyrazit po volbách, za kampaň nesl odpovědnost on.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    KEB: tak to někde řekni nahlas, oni si pořád myslej, že Piráti jsou oni, protože jsou ti slavní, a my ostatní jim to kazíme :-)
    KEB
    KEB --- ---
    DOCKINEZ: Míky, vždycky když ho vidím, tak si říkám jestli bych to rozhodnutí volit piráty neměl přehodnotit
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    XCHAOS: Je to v tom reformním batohu:

Čl. 17 Přechodná a závěrečná ustanovení

(2) Usnesení přijatá celostátním fórem dle původního znění čl. 8 odst. 6 písm. d před 01.10.2024 se ruší.

XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DOCKINEZ: ty jo, já se ani nestíhám orientovat...
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Tvl a ten bod „hromadně se ruší usnesení CF před datem XXX“ je sneaky pokus o rehabilitaci Mikyho?
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    XCHAOS: Stejně je masakr, když v debatě o Hlavenkově/Michálkově/Mikyho/Hřibově balíku změn je Vileta ten rozumnější.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    RUDOLF: andrej stráně vládne, ostatní se aspoň interně hádají, což je pro nás lepší varianta.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    XCHAOS: EET mi nevadí, průser je, když tím někdo skrze stát nabourává konkurenci, protože se může koukat konkurenci pod ruku a Babiš jeho finančáci byl agrofertí úderka. Problém s Andrejem je rozklad a zpomalení státu, že na strategický věci sral, protože je nechápal. ODS hází vidle jiným způsobem, těď to vidíme na DSŘ a jak to dělá ona;-) Stejně tak vypnutí EET byla zmrdovina a malá domů známým, co rádi nepřiznávají, né že by byli existnečne na tom špatně, ale že je to další optimizace.

DOCKINEZ: nemyslím si, ono se toho děje dost pozitivního ale je v halďe hnoje. Podle mě ty 4 roky se SPOLu v době inflační krize bylo lepších než potenciální poslední 4 roky s Andrejem. Já předvolbami tipoval, že mu ty 4 roky v inflaci zlomí vaz, ale výpadkem partnerů Andreje nastoupilo SPOLu. Tak si to vyžrali. Mě to přijde cajk, nejde jen o Ukrajinu, ale i tam spolupráce s EU znamená odříznutí velké části závislosti od Ruska. Jsme teď pro změnu závislý na USA jak vojensky tak energeticky. Potřebujeme plyn z Ukrajiny, potřebujeme jádro, protřebujeme OZE, potřebujeme akceschopné NATO, i když se USA nechce zůčastnti. Imho, příští 4 roky s Andrejem budou peklo a ještě si rádi vzpomenete na mrdky ze spolu. Andreje obdiv lidí baví, Agrofert chce živit, tak potřebuje Evropu. Ale když se jeho business přesune na východ, dostaneme východ. Tak easy to je. Budeme mít zase stát jako firmu.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    „Viděli jsme volební manipulaci na vlastní oči,” říká k parlamentním volbám v Gruzii Pirátka Gregorová - ParlamentníZprávy.cz
    https://www.parlamentnizpravy.cz/videli-jsme-volebni-manipulaci-na-vlastni-oci-rika-k-parlamentnim-volbam-v-gruzii-piratka-gregorova/
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DOCKINEZ: Ta věc nemá řešení. Z hlediska voličů Piráti, kteří neprošli médiéma, tedy v podstatě ti, co neprošli sněmovnou, vládou, magistrátem, apod., vlastně vůbec neexistují a jsou to ti Lipavského "podezřelí komouši" (bez ohledu na nějaké reálné názory, ty nikoho nezajímají: média si vypíchnou to, co samy chtěj, nemaj čas na komplexní osobnosti)

Ať se budeme stavět na hlavu jak chceme, tak Michálek a Ferjenčník z hlediska média nějak existují (je jedno, v jaké formě, nebo jak se to podá - ale jsou hráči). My ostatní vůbec neexistujeme.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam