XCHAOS: EET mi nevadí, průser je, když tím někdo skrze stát nabourává konkurenci, protože se může koukat konkurenci pod ruku a Babiš jeho finančáci byl agrofertí úderka. Problém s Andrejem je rozklad a zpomalení státu, že na strategický věci sral, protože je nechápal. ODS hází vidle jiným způsobem, těď to vidíme na DSŘ a jak to dělá ona;-) Stejně tak vypnutí EET byla zmrdovina a malá domů známým, co rádi nepřiznávají, né že by byli existnečne na tom špatně, ale že je to další optimizace.
DOCKINEZ: nemyslím si, ono se toho děje dost pozitivního ale je v halďe hnoje. Podle mě ty 4 roky se SPOLu v době inflační krize bylo lepších než potenciální poslední 4 roky s Andrejem. Já předvolbami tipoval, že mu ty 4 roky v inflaci zlomí vaz, ale výpadkem partnerů Andreje nastoupilo SPOLu. Tak si to vyžrali. Mě to přijde cajk, nejde jen o Ukrajinu, ale i tam spolupráce s EU znamená odříznutí velké části závislosti od Ruska. Jsme teď pro změnu závislý na USA jak vojensky tak energeticky. Potřebujeme plyn z Ukrajiny, potřebujeme jádro, protřebujeme OZE, potřebujeme akceschopné NATO, i když se USA nechce zůčastnti. Imho, příští 4 roky s Andrejem budou peklo a ještě si rádi vzpomenete na mrdky ze spolu. Andreje obdiv lidí baví, Agrofert chce živit, tak potřebuje Evropu. Ale když se jeho business přesune na východ, dostaneme východ. Tak easy to je. Budeme mít zase stát jako firmu.